Tunnelbane-Nettan ilsknar till

Jeanette Höglund, mer känd som ”Tunnelbane-Nettan” driver den ideela organisationen ”Vid din sida” vars verksamhet går ut på att hjälpa pensionärer som lever i fattigdom och hemlöshet. 
Hon bjuder titt som tätt in olika politiker till verksamheten för att de ska få se hur det går till, och den här gången var det statsminister Ulf Kristersson och finansminister Elisabeth Svantesson som kom på besök, någonting Jeanette postade på sitt Instagramkonto. Inlägget här ovan.

Det inlägget resulterade i så många negativa kommentarer att Jeanette postade om det, på både sin story och senare även i sitt flöde. 
I inlägget skriver Jeanette följande:

Har aldrig varit med om så bittra människor som gått bananas för att jag fick dit statsministern och finansministern. Jag är hemsk, vidrig, äcklig !!!
Stackars er, att få visa upp arbetet för våra politiker kommer jag självklart fortsätta med, struntar i om vi skulle ha en vänster som är statsminister eller höger.
Det har inte med partifärg att göra, vi måste synliggöra att äldre inte har råd att leva.
!!! Sluta va så jävla kränkta herregud, hade jag stått med någon från västerpartiet då hade jag varit hemsk och nu stod jag med en moderat och då är jg vidrig!!! Extremtvänster och extremhögern, jag jobbar mot fattigdom och bryr mig inte om vad folk röstar på.

I det här kommentarsfältet låter det istället så här:

Jag lovar att försöka återkomma om vem ”Tina” är. 🤩

Rött e flött!

Egentligen är det ”blått som är flott” men det går bra så här också!
Jag har noterat att ett gäng influencers och andra kändisar burit urtjusiga röda stasser på olika events och jag tycker det är så snyggt.
Är det ”mob wife” att bära rött? I så fall är jag ombord! Rött och leopard! *morr*

Kenzas rödamattan-look från Ellegalan är stylad av Sebastian @stylebyseb Hammarberg.
SÅ flott!

Linda-Marie Nilsson Assergård är gala-redo.

Frida Lund i rött rött rött.

(bild 2)

Daniela Rathana och Etchell Dorkenoo  på Ellegalan

Peg Parnevik, också från Ellegalan.

Kenzas är min favoritlook, men det är många som är hack i häl!

Trettonbarnsmamman Mirka i tatueringsbråk

Det här inlägget postades i en grupp om tatueringar och pieringar, och för den som hänger på sociala medier så känner man kanske igen den som hemmahörande på Mirka ”Trettonbarnsmamman” Norrströms lår. 
Personen som postar inlägget i gruppen med 24 600 följare är tatuerare och hade kommit överens om att Mirka skulle stå som modell på en mässa, jag gissar – i utbyte mot att bara betala för delar av den, men när den var nästan klar så ska Mirka gått upp som i rök. Hon vill varna andra för att samarbeta med henne.
Mirka har själv bemött det hela i kommentarsfältet med en lång kommentar, som jag tänker att jag skriver ut i sin helhet, eftersom det regnar och jag tar alla ursäkter för att dra ut på det oundvikliga. (som är en hundpromenad alltså)

Bildkälla: Facebook

Ok….min sida av det hela….
Vi kom överens om att jag är modell. Jag betalar 1000 kr /sittning och det skulle ta några sittningar. Efter den 4:de sittningen blev jag sjuk i förkylning. Och tror även att de långa timmarna varje vecka under nålen påverkade min kropp som inte riktigt hann återhämta sig. Efter sista sittningen tog det extra lång tid för det tatuerade området att läka och jag hade smärta där som jag aldrig haft förr efter en sittning. Jag förstår att det var stressigt att få klart tatueringen i tid men jag kan inte hjälpa att jag blev sjuk. Jag har aldrig varit med om sådant här och har aldrig lurat någon. Nu blev jag sjuk och missade att svara pga olika personliga anledningar vilket är ytterst beklagligt men att betala 29 000 kr för denna tatuering pga det är och med tanke på att ingen tatuerare skulle någonsin ta sånt belopp för den är inte riktigt ok i mitt tycke. Ja hon la många timmar på den absolut men hade jag från början vetat att det skulle ta så många sittningar och timmar så hade jag inte ens gått med på det hela. För det las INTE fram så från början. Och nu har edt blivit en shitshow av allting. Men jag blir ju oavsett tvungen att betala på ett eller annat sätt (för jag har då inte de pengarna liggandes för att casha rakt av) och har inte ens en färdig tatuering.  // Mirka Norrström

Tankar?
Jag reagerar mest på den totala brist på kommunikation som verkar ha föranlett det här.

Skenheligt?

  1. Vi kan skapa e-handelsbilder bara från en bild på ett plagg. Jag har jobbat med e-handel i hela mitt liv och vet att det är SÅ dyrt att göra plåtningar. Man ska betala för studio, fotograf, modeller, make up artister etc. Vill man fotografera en kampanj på en strand i Thailand eller i en skidbacke i Alperna blir det ännu dyrare för företaget. Vi kan göra alla bilder och kampanjer genom vår AI. Billigare, snabbare och mindre avtryck på miljön genom att skippa allt resande. // Isabella Löwengrip

Jag fick ett mail om det här och undrar hur ni ser på saken? 
Är det skenheligt att den ständigt så resesugna Isabella Löwengrip arbetar med att bland annat minska ner på företags miljöpåverkas eller är det två vitt skilda saker?
Får Isabella – som reser en del privat – arbeta och prata om hållbarhet, eller är det bara Greta Thundberg som får göra det?

Influencers släpper sexleksaker

Jag råkade publicera det här inlägget alldeles för tidigt men skit samma! 🙂

Inlägget innehåller reklam för podden Sanning och Konsekvens. 

Niuts har som mål att eliminera orgasmglappet och stärka kvinnor att omfamna sin egen sexualitet utan rädsla eller skam.
Med en av sex kvinnor som aldrig upplevt en orgasm och mer än var tredje som inte når klimax under sex, är det dags för förändring! Niut är en hyllning till kvinnor, av kvinnor, och erbjuder ett utbud av njutningsprodukter som är designade för göra det roligt och spännande att utforska din lust själv eller med en partner.
Niut handlar inte bara om produkter – vi vill förändra synsätt och öppna samtal om kvinnors hälsa, njutning och sexualitet. Vårt mål är att skapa produkter som inte bara förbättrar upplevelserna i sovrummet utan även med en design du vill ha framme! // Från företagets hemsida

Margaux Dietz och Lovisa ”Lojsan” Wallin har slagit sina påsar ihop för att slå ett slag för kvinnlig njutning.
De har tagit fram en vibrator, ett rengöringsmedel och ett glidmedel, som vi faktiskt pratar om i dagens poddavsnitt. (07:20 in i avsnittet)
Mina två kollegor reagerar på att Lojsan och Margaux säger att det är tabu att prata om kvinnlig njutning, för det är det inte enligt dem.
I avsnittet så fick jag frågan om vad den kostar och hur längre den håller, och jag hade inte svaret då, men det har jag nu. Vibratorn kommer kosta 499 kr och en laddning håller för 50 minuter av ”brumbrum”.

Så här skriver tidningen Mama:

Första produkten, som börjar säljas redan på torsdagen, blir en hjärtformad rosa vibrator med sju olika vibrationer, som de båda menar är så snygg att den kan stå framme. De står själva för allt från idé till lager. Vibratorns form har de, som de småbarnsföräldrar de är, tagit fram tillsammans med hjälp av Play-doh-lera, visar Margaux med händerna. När jag frågar hur mycket de själva också testat vibratorn får jag svaret ”mycket”.

”Vårt mål är att skapa produkter som inte bara förbättrar upplevelserna i sovrummet utan även med en design du vill ha framme!”
Varför måste man vilja ha allting framme? Först plockar Isabella Löwengrip med sig skönhetsprylar till Japan som ska snygga ut på handfatet, och nu en vibrator som också ska ha sitt alldeles egna kubhål i det platsbyggda bokhyllan utan böcker.
Varför? Varför ska man gömma dem? Det säger jag heller inte att man ska, men jag har många praktiska och funktionella saker i mitt hem som inte heller nödvädigtvis passar i bokhyllan, men som jag samtidigt inte ser som ”gömda” bara för att jag sagt den i ett skåp eller en låda.

Jag brukar ju testa flunsprodukter för att skriva om här inne. Vill ni att jag ska testa den här?
Så kan jag kanske säga eller skriva någonting för mina bonusbarn att prata om i terapi om 15 år. 😂

Det händer på Instastory

Inlägget innehåller reklam för podden ”Sanning och Konsekvens.

Idag släpper Margaux Dietz och Lojsan Wallin företaget Nuit, som släpper en vibrator för 499kr. Vi pratar om det i veckans poddavsnitt.


Smink- och skönhetsinfluencern Margareta Grääs, om varför hon aldrig vill släppa eget smink.

Kan Melina Criborn inte bara be bästisen Bibbzan att sjunga på dopet?

Klarna bryter med yogastudios som erbjuder Puppy Yoga

Båda företagen som saknar tillstånd för att bedriva puppy yoga blir nu av med möjligheten att erbjuda kunderna Klarna som betalningsmodell.
Klara bryter nämligen med dem båda efter att de kontrollerat att uppgifterna i mitt inlägg från gårdagen stämmer. 
Det är alltså olagligt att visa upp valparna utan tillstånd, och tillstånd kommer inte beviljas eftersom aktivitete med valpyoga går emot djurskyddslagen.

Skönt att se ett företag som Klarna ta ansvar!

Johanna Toftbys senaste operation

Bildkälla: Johanna Toftby blogg

För fem år sedan kände jag något som skavde i överkäken högt upp in mot kinden., en liten pigg som stack rakt in i kinden. En visdomstand? Kan visdomständer börja växa upp vid 45 års ålder? Ja, tydligen.
[…]

I flera år har den jäkla tanden krånglat när den växt upp, vet inte hur många gånger jag fått springa till tandläkaren för att spola. Den satt i överkäken rakt in mot kinden. Så ruskigt illa, och med en ficka över tanden dessutom så allt har bara varit sjukt jobbigt. // Johanna Toftby

Johanna Toftby ser ut som att hon gått en rond i ringen mot Lancelot Hedman Graaf, men har egentligen ”bara” dragit ut en visdomstand, vilket inte är så bara. 😱
Tydligen satt hennes bråkiga tand otroligt dåligt till så det krävdes att det borrades i käkbenet, och gör förbannat ont.
Nu har det gått en vecka sedan operationen och Johanna börjar så smått se ljuset i tunneln igen.

Krya på dig!!!