Den Forsbergska familjefejden fortsätter

I slutet av mars 2024 publicerade den svenska fotbollsstjärnan Emil Forsbergs fru ett inlägg på Instagram om att hon och maken skulle skiljas efter 19 år tillsammans.
Anledningen till det var att han – efter flytten från sin tidigare klubb i Leipzig till en klubb i New York – ghostat både frun och barnen. Han ska även ha uttalat sig i olika tidningar om hur han – enligt egen utsago ”is enjoying every moment” – medan resten av familjen ovetande satt hemma på kammaren.

Nu har Shanga återigen postat ett inlägg på Instagram, och återigen är det i respons på saker Emil sagt i media. 
Inlägget är postat i Shangas story som försvinner efter 24 timmar.

Bildkälla: Shanga Forsberg Instastory

Allt jag skrivit i mitt tidigare inlägg säger det mesta men efter Emils uttalande i Sportbladet är det svårt att inte bemöta det han sagt.

Var och en får leva med sitt samvete och sina sanningar och stå för sina sanningar men också sina lögner. Jag väntar fortfarande på hans sida av myntet, varför han plötsligt inte ville ha med mig och sina barn efter flytten. Det är svårt att få svar när det inte finns någon dialog oss emellan. Inte ens när skilsmässopapperna skickades till honom på förhand kom någon reaktion. Än idag har han inte frågat mig om hur jag och barnen egentligen mår eller har det. I dagsläget sker all dialog via advokater. Trots detta vet han tydligen att detta tagit hårt på mig. Eller är iallafall mån om att visa en bild av att det är så.

Allt jag skrev i mitt inlägg stämmer, det han redan gjort kan han inte ändra på. En skillnad efter mitt inlägg är han har pratat i telefon med sin äldsta dotter vid ett par tillfällen. Jag hoppas innerligt att kommande besök för äldsta dottern i NY, som han själv hänvisar till, inte handlar om att likt detta reportage försöka måla upp en annorlunda bild av verkligheten som talar till hans fördel. Det ändrar inte hur verkligheten ser ut.
Min kommentar hade egentligen kunnat sammanfattas med att jag är ledsen och besviken på ett sätt som inte går att beskriva i ord. Jag trodde aldrig han skulle kunna göra här mot varken mig eller barnen, än idag är det svårt att greppa. Att även fortsatt ta del av hans tankar genom pressen gör inte något lättare. // Shanga Forsberg

Skärmdump Sportbladet

I artikeln från Sportbladet tillbakavisar Emil exfrun Shangas påståenden:

Emil Forsberg har tidigare inte velat prata om sitt privatliv men öppnar nu upp om den tunga perioden.

– Det har varit jobbigt så klart. Det har tagit hårt på både henne och mig, självklart är det så. Det har varit och är en jobbig tid, säger han.

Han berättar vidare att han inte vill prata speciellt mycket om skilsmässan på grund av parets två barn, men Forsberg är väldigt tydlig med att han inte alls bara stuckit och lämnat sin familj som det påståtts.

– Det stämmer inte alls att jag har ghostat min familj. Inte alls. Det är verkligen tråkigt att det kom ut så. Jag har haft kontakt med barnen och familjen hela tiden sedan jag kom hit.
[…]

– Allt fokus är som sagt på barnen, att de ska ha det bra och få mycket kärlek. Min äldsta dotter Florence ska komma hit snart också. Något mer tänker jag inte säga om det här nu.

Vi har nog inte sett det sista i den här historien, eftersom det är ytterst ineffektivt att kommunicera via traditionell media och sociala medier, men jag hoppas på färre uttalanden och mer direktkommunikation.

Hon är hääääääär!

Möt Gabrielle 2.0.
Visst är det lite som att möta en gammal vän, är det inte? ☺️

Vi kan nog gemenasamt och i samförstånd konstatera att Gabrielle 2.0 är ett rejält kliv framåt från 1.0, men huruvida det är för att det nya företag Aimastar är revolutionerande eller bara ett naturligt fall framåt tack vare utvecklingen av AI, det återstår att se, framåt är det. Definitvit.
Vad säger ni? 😊 Svajpa mellan bilderna i Isabellas inlägg.
Visst påminner vissa av dem väldigt mycket om Isabella? Som den där Ai-appen som tog fram avatarer  av ens kombinerade bilder? Det är likt, men inte en direkt kopia. 🤖

Det måste vara häftigt att se sin vison materialiseras, vare sig rör sig om matlagning, bakning, ett bokmanus, en musikinspelning eller en AI. 
Jag tänkte på en annan sak. Alla – inklusive jag själv – har uttalat företagsnamnet som ”I’m a star”.. men tänkt om det istället är ” Ai Mastar” Alltså ”Ai Master” men omskrivet. Tänk om vi ALLA sagt fel namn? 🤓

Hur går det förresten för Felix &Pagge? Någon som vet om de fått någon uppgradering?

”It’s Gaby, bitch!”

Till något annat. Jag ska lansera något väldigt kul snart. Eller snarare någon…
Jag försökte mig på en AI-klon på instagram för några år sedan men det gick ju sådär som ni vet. Men nu så…. :- ) // Isabella Löwengrip

När jag inte trodde att den här fantastiska och soliga Taylor Swifthelgen kunde bli ännu bättre så nåddes jag av nyheten att Isabella Löwengrip gått och hintat om att hon ska blåsa i liv i sin stelfrusna AI-vän ”Gabrielle Löwengrip”, och det får mig att mentalt hoppa upp och ner och klappa händerna. (Jag stod upp före, under och efter Taylor Swifts konsert igår, så därför. Tant behöver vila sin lekamen idag.)
Men alltså!?
Gabrielle är tillbaka.
Det är kanske inte på nivån av ”Bobby Ewing kommer tillbaka i Dallas”, men någonstans där i krokarna landar hon, den ack så bländande Gabrielle Löwengrip!

Om du missade Gabrielle 1.0 i all sin prime – här nedan har du ett litet ark du kan skriva ut så du vet vad du ska jämföra med sen.
Men visst, bara av den lilla klyfta man ser av Gabrielle 2.0 här ovan så ser man att hela bilden förmodligen kommer vara en stor förbättring från Gabrielle 1.0.  Ja, bara av det lilla, ja…

Vad tror ni?
Kommer det bli den revansch inom AI som jag tror Isabella Löwengrip behöver få, för att hålla sig relevant i och fortsatt kvar i branschen?

En räkmacka kommer lastad….

…..med influencers!
Nessa på Exonphspoilerse tar upp ett ämne som jag tror många funderat på ibland, nämligen det här med alla gratisprylar som influencers och kända människor blir försedda med, vad gäller allt möjligt.
Det är nämligen så att mängder av företag, såsom Caia, LH Cosmetics och Maybelline mfl köpt upp loger för att bjuda influencers till den sedan länge slutsålda konserten.

Stör mig på att alla influencers verkat få gratisbiljetter till Taylor Swift för PR? Som dom inte ens gillar. Medans jag inte ens fått biljett till Nicki som kommer till Sverige i juli.

Alltså hur söta är ni? Klart jag har Nickibiljett Menade bara att jag inte fått den gratis som vissa influencers, som är relevant tack vare mig. 🙂

Här är några exempel:

Det här är en gammal företeelse och det är så här det funkat i alla tider, det har bara inte märkts lika tydligt som efter sociala mediers intåg, där man kan få allt. I realtid.
Men visst….är du ett stort fan som inte fick tag i en biljett så sticker det nog lite i ögonen att se någon som knappt vet mer än två Taylor Swiftlåtar, bli inbjuden i egenskap av kändis.
Varför ska alla som redan har så mycket, ha ännu mer?
Ja du, den som visste det….
Men så är det…även när det kommer till konsertbiljetter till artister man egentligen inte lyssnar på särskilt mycket…

Världsfrånvänt eller bara PR-trick?

Att Taylor Swift intagit Stockholm kan väl inte ha undgått någon, och många företag har haft lite av ett ”Taylor Swift-tema” för att maximera världsstjärnans besök för egen del.  
Caia Cosmetics var ett av dem, och som grädde på moset så tog Bianca, Lovisa och några till en stripe:ad Caia-helikopter till Friends Arena.
Den har samma röda färg och CAIA i vita bokstäver, som den helikopter som användes när Caia hade event i norrbotten?



Jag gissar att även det här är del av Caias PR-planer för helgen, och inte att Bianca Ingrosso nu enbart ska använda helikopter som enda färdmedel. 

Helikoptern har används tidigare i Caias reklam, och därför använder man kanske den igen. Är det tramsigt? Onödigt? Flashigt? Ja, kanske och det kan man ju få tycka, så länge man fattar att det är ett PR-trick och inte ett tecken på Biancas nu mycket snäva fordonspreferens.
Fast vem vet? Kanske kommer Bianca ha en egen privat-get i framtiden?
Taylor Swift har en. Minst en. 😁

Nya trender?

Jag försöker mota Olle i grind när det kommer till dessa felkapade byxor, men det går så där. Inte snyggt. På nån. Enligt mig. Du får givetvis älska dem, och ”inte alla piratbyxor” mm, men jag tycker de är asfula! Till och med på folk som skulle se strålande ut i en potatissäck. 🏴‍☠️🏴‍☠️

Det känns som en personlig provokation, varje gång jag ser någon ha piratbyxor på sig. Ett nytt ämne för min terapeut att peta i. 😁

Vad tycker ni förresten om de här mer genomskinliga plaggen från Biancas Avora? 👍🏻👎🏻

Kan man häva 7 års olycka med hjälp av en upphittad hund?

Barn är barn och barn leker. I väntan råkade Leonore välta en spegel… som gick sönder. Jag är sjukt skrockfull och fick PANIK. ”Molly fort, spring in och hämta saltet” (hon var närmast dörren). Kastade salt över axeln på mig och barnen, dom tittade på mig som om jag hade blivit tokig 😂 // Paula Rosas

Paula Rosas är tydligen en smula skrockfull och skickar in dottern efter salt att slänga över axeln när en spegel gått i kras. Av någon anledning såg jag UnderbaraClara framför mig i det ögonblicket. Jag undrar varför min hjärna anser att hon är mer skrock- och saltkastkompatibel än Paula?
Lite senare på kvällen , på vägen hem från en restaurang, hjälpte de en liten förrymd hund komma hem. Paula hoppas nu att denna goda gärning ska hyvla några års olycka från den där krossade spegeln, sån vad kan det ge? Krossad spegel – 7 års olycka. Hjälpa hund hem – dra av 2 år = 5 år.

Kanske kan Anna ”Apan satt i granen” Deebang se det i sina tarotkort?
Vi har ju tidigare diskuterat tarotkort och grejer här inne.
Hur är det med skrock? Är ni skrockfulla?

Influencers alltså…

En följare skriver under ett av Linn ”Tiiingelinn” Anderssons inlägg att hen tycker att Linns naturliga hår är tusen gånger finare än det andra, då det är inte naturligt. 
Med ett förmanande pekfinger svarar Linn:
”Du menar säkert väl men detta blir lite tokigt då jag inte bad om din åsikt...”
Inte bad om din åsikt?
Är det inte just det hon ber om, i sin story där hon länkar till inlägget?
”Lämna en kommentar med din åsikt”.
Eller vill hon enbart ha åsikter som stryker henne medhårs?

Influencers alltså… 🤦🏼‍♀️

Tack för tips!