Går Tyra lite för fort fram?

Skärmavbild 2016-02-02 kl. 13.08.12

Det är inte mer än några månader sen som Tyras fästman fick ringa efter en ambulans då han funnit Tyra medvetslös i sängen. – Vissa säger överdos, hon själv säger något annat. Det är rena spekulationer från vår sida så jag säger att hon var medvetslös när han fann henne – PUNKT.

I sitt senaste inlägg låter hon näst intill nyfrälst och lite småhög på livet- jag har läst inlägg av människor som hittat allt från gud till LCHF som låter likadant så jag tycker nyfrälst är ett bra ord.

Det är bara 3 månader se hon tog sin sista värktablett vilket betyder att hon ätit smärtstillande ändå fram till att hon åkte på rehabilitering på The Drawingroom.
Hon har ju tidigare hävdat att hon slutade äta smärtstillande efter avgiftningen i januari men det stämmer alltså inte.

Så här skrev hon den 4:e November inifrån The Drawing Room:

Sedan så behandlas jag självklart också för mitt beroende jag hade av läkemedel som jag fick utskrivet för min värk. Även om det går att sluta så är det väldigt svårt att bli av med tankarna när allt är jobbigt. Att alltid ha så ont gör att man tillslut blir desperat. Och jag vill inte ha de tankarna i mitt liv. Jag har ju varit på avgiftning för länge sen men även om man är nollad på tabletterna så är man ju inte frisk. 

Här menar ju Tyra att hon är fri från tabletterna men fortfarande kämpar med jobbiga tankar. Det stämmer alltså inte om man ska utgå ifrån att det som hon skriver idag är sant.

Nu har alltså Tyra varit tablettfri i 3 månader och euforin finner inga gränser i hennes senaste inlägg. Här kommer några exempel:

 • Dom brukar ju säga att man tar återfall oftast inom en månad, eller efter cirka tre månader. Det har varit några riktigt jobbiga stunder som jag känt typ Fuck it, men jag har ändå alltid haft förnuftet.
 • Jag skulle aldrig- ALDRIG låta några tabletter komma i vägen för mitt liv igen!
 • Jag ska prata med Drawing Room och höra om jag får åka dit och berätta min life story.
 • Jag vill kunna stå där och LOVA att det kommer bli bra. För det blir det.
 • De åren som jag förlorade på sjukdom och mitt beroende får man ändå säga har gjort mig till världens starkaste kvinna! 
 • Och så bra människa som jag känner mig som idag, så har det aldrig varit innan. Jag har alltid varit väldigt snäll och omtänksam och en bra medmänniska som bryr sig (haha fortfarande svårt att skriva det men det är så alla som känner mig beskriver mig haha)
 • Jag känner mig fan som moder Theresa typ! Nej men jag känner mig HELT annorlunda. Innan kunde det också finnas mycket ilska och hat inom mig för saker som också hänt. Men idag finns det inget ont inom mig alls. 

Visst är det härligt om det här för en gångs skull stämmer och att Tyra faktiskt mår så här bra – men det är ju inte första gången Tyra ”ropar varg” i sin blogg och försöker övertyga läsarna (och sig själv kanske?) om hur bra allting är.
Hon erkänner ju nu att hon ljugit sina läsare rakt upp i ansiktet gällande när hon slutat ta tabletter så vem vet vad hon mer kan ha ljugit om? Jag säger inte att hon har gjort det men inlägg som hennes senaste får ju onekligen tvivlet att gro.

Det som många fd missbrukare får kämpa med när de blivit rena är att få personer i sin närhet att lita på dem igen. En aktiv missbrukare gör och säger i princip vad som helst för sin drog och det förtroendet kommer ju inte tillbaka bara för att missbrukaren blir ren.
Ett förtroende förtjänar man och det kan ta ÅR att förtjäna tillbaka.

Tycker ni att Tyra ska köra på i den nyfrälsta andan på sin blogg eller borde hon ligga lite lågt ett tag och mer jobba på att sin renhet och det eventuella trasiga förtroende som hennes läsare och kanske folk i hennes omgivning fått för henne?

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag tror inte ett ord som kommer från den kvinnan. Gud vad hon har ljugit och fabricerat sanningen..

  Svara

  Men hur ser hon ut, människan?

  Svara

  Men huuuuur många gånger har man inte hört samma sak från henne? Jag tror inte hon förändrats ETT DUGG!!! Det känns bara smutsigt..

  Svara

  Alltså… Kom igen när det gått en sisådär 5-6år. 3 månader? Det är som om hon vill övertala allt och alla att hon är ren. Är hon ren kommer folk, nära och kära, läsare att inse det inom sin tid. Gå tillbaka till drawing Room och berätta om sitt liv, det har gått 3 månader?!? Min bror tog ett återfall efter 1,5 år… Suck så trött på denna dam

  Svara

   Ja, de kommer förmodligen bara skratta åt henne och hänvisa henne till närmsta Anonyma narkomaner-möte..

   Svara

  Detta var precis det jag tänkte. Tyra godkänner dock inte kommentarer med för träffande och sann kritik i…

  Hon har ju ljugit en gång tidigare också om att hon slutat med tabletter, då det sedan visade sig efter ca ett halvår att det inte var sant. När läsare ifrågasatte detta så ägnade hon hela inlägg åt det, och allt otroligt hemskt hat hon utsattes för och vilka mobbare läsarna som skrev sånt var.

  För någon med egen erfarenhet är det lätt att utröna utifrån hennes inlägg och hur hon ser ut på bilder, om hon är påverkad eller inte. Då var det tydligt, och samma saker säger mig att hon fortfarande tar tramadol eller andra tabletter hon får energi eller känner eufori av. Det är bara att titta på de senaste bilderna, hennes ögon är borta och man ser på hela henne att hon inte är med i matchen. Ett stort varningens tecken är att hon skriver maniskliknande inlägg där allt är superdupersuper-bra. Det är för bra för att vara sant. För en månad sedan var allt skit, hon kunde inte vara glad för något och kände ingen gnista alls. Om hon mår så bra nu så är det pga en quickfix tror jag. Antagligen i form av ngn sorts illegalt piller.

  Svara

  Gud vad pinsam hon är.. Snälla, kan ingen stoppa henne?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.