Kenza visar upp sin nya tatuering

kenza tattoo

I sitt senaste blogginlägg släpper Kenza en liten teaser – Ni kanske ser en av mina nya tatueringar? En liten måne! Ni ska få se bättre bild på alla sen. 🙂

Whhhhhhhaaaaaaat?! Jag sitter här och kisar och känner mig som hundra år? Vart – Är – Den? Jag fick nog kolla igenom bilderna fem gången på FÖRSTORING innan jag fattade att det var den lilla plutten på höger handled hon menade. =)

Minns ni det där Vänneravsnittet där Rachel och Phoebe ska skaffa sig tatueringar och Phoebe bangar efter att tatueraren satt en liiiiten prick vid hennes nyckelben?
– It’s the way my mother sees me from heaven.

Ja, tack Kenza, jag tar GÄRNA en bättre bild på tatueringen! Eller kanske nya glasögon..

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag gillar verkligen den här bloggen och hur du uttrycker dig. Riktigt riktigt underhållande, och du har en skön stil 🙂 Så fort jag såg bilden på Phoebe skrattade jag högt, jag hade helt glömt bort det avsnittet! Men ja, jag håller med, nog vill man ha en ”något” bättre bild på den där tatueringen Kenza har 😀

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.