Keep it classy, folks!

Skärmavbild 2016-02-10 kl. 21.10.57

Jag vet att jag skojade lite med ”Sandra” som driver Svenska Bloggare på ett sätt som kanske inte uppfattades med den glimten i ögat som jag hade tänkt och det beklagar jag.
Men nu har jag fått höra att det finns folk som är rejält otrevliga mot henne i hennes kommentarsfält – ibland å mina vägnar – och då jag givetvis blir jätteglad att ni tycker att den här bloggen är bra så tycker jag det är trist om det inte kan få gå juste till. Att hacka på henne är bara tråkigt och leder inte till någonting positivt alls.
Även om vi är ”konkurrenter” så är vi även kollegor och vi driver våra bloggar på olika sätt med olika förutsättningar och så kan det väl få vara?

Mångfald förgyller.
Hon har gjort ett grymt jobb med sin blogg – det finns ju en anledning till att det var just Svenska Bloggare som jag mätte storlek med. =)

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tumme upp på det!

  Svara

  Så himla fint skrivet!

  Svara

  Jag tycker faktiskt att du alltid skriver juste.. ibland balanserar du på gränsen men att spekulera är inte brottsligt..
  Ett mycket bra inlägg11

  Svara

  Personligen har jag förlorat all respekt för Sandra på den Skvallerbloggen. En läsare frågade efter namnet på den här bloggen och jag gav namnet. Bara namnet, ingen länk, inget påhopp på Sandra eller bloggen. Och vad gör den lilla fegisen? Jo, hon blockerar mig så att jag nu inte kan kommentera på bloggen. Gissa om hon just förlorade en läsare….

  Svara

   Lågt. Om hon ska blocka nån är det ju ”Andrea”.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.