Men hur menar hon här?

image

Idag var Cornelia Rylén och tränade för Pether Markne med Corvara.
Tyra verkar glad och nöjd vilket alltid är trevligt men hon avslutar stycket på ett lite märkligt sätt.
Enligt mig så är det viktigt att tränaren tror på en, gillar hästen man rider- vilket i sin tur visar på engagemang. Jag tycker det är skitbra att Cornelia vågar rida framåt hela tiden på Corvara, man ser tydlig skillnad på C när man rider fram och inte håller tillbaka henne. Det var lite problemet tidigare, att ryttare som ridit henne försöker hålla ihop och samman henne och ha sten-kontroll. Hon funkar inte alls på att hålla ihop och trycka ihop-metoden.”

Men? Va? Det är ju Tyra själv som ridit henne! Har hon börja tala om sig själv i tredje person eller vad pågår här egentligen?

Det börjar bli svårt att hänga med i svängarna gällande Corvara. Antingen har hon inte varit på beridning hos nån annan längre än några veckor eller så är det någon annan som ridit henne ”ihophållet och helt fel” men ingen av dessa verkar vara Tyra själv.. Så vem är det egentligen som ridit den här pållen?

 

7 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fast hon menar väl de som haft corvara innan hon köpte henne? Eller?

  Svara

   Hon har varit på tillridning hos Björn och någon som heter Abbe.

   Jag har förstått det som att Tyra tror att hon bara var riden någon enstaka gång innan hon köpte henne (men att hon såldes som inriden).

   Jag undrar för mig själv hur många olika ställen Corvara varit uppstallad/bott på.

   Svara

  Hej!

  Jag såg att du har en nystartad blogg och tänkte kolla ifall du skulle vara intresserad av en bloggdesign? Jag pluggar på högskolan till programmerare och håller en hel del på med HTML & CSS och skulle mer än gärna vilja fixa en snygg design åt dig. Jag skulle kunna fixa detta för någon hundralapp med de funktioner du önskar.
  Jag har skrivit min mejladress, ifall du är intresserad, kontakta mig.

  Mvh.

  Svara

  Kan du inte berätta lite om dig själv? Hur gammal är du? Vad gör du? Var är du ifrån? Låter jättecreepy men du verkar såå skön och önskar vi var vänner haha!

  Svara

  ingen vet

  Svara

  Snälla, är det ingen som förstår att Tyra ÄR Gunilla Persson?! Det går inte att nå henne. ”Hennes värld” är det enda som gäller, hennes ord är lag – även om hon ändrar åsikter varje dag. Kritisera henne oxh du blir mordhotad (typ…)

  Svara

   Verkligen. Oerhört frustrerande att hon alltid vill vinkla det till att det är hennes jobb som ligger till grund. Jag menar, hästen har ju varit bortlämnad både en och två gånger innan och då fungerat. Ändå vill Tyra gärna få det till att hon gjort allt jobb. Nu menar inte jag att Tyra är en dålig ryttare, att det är fel att ta hjälp eller att det är fel att vilja ha cred för det jobb man gjort. MEN det blir fel när hon sällan (nästan aldrig) ger cred till de som gjort det bra innan. När hon dessutom konstant kommer med lögner som i att C inte varit bortlämnad så länge eller att hon aldrig varit så fin som när Tyra själv haft henne så blir det som läsare löjligt. Hon skulle behöva lära sig att dels ta kritik, dels komma med ursäkter om det nu är så att hon skrivit fel av misstag och dels bli trevligare mot sina läsare – som det är nu så får alla som frågar eller på något sätt inte håller med ett otrevligt svar, gärna med ett inslag av att de är dumma i huvudet eller kommer med påhopp. Att se sin egen del i det hela kanske skulle gynna henne? Har sett att flera tipsat henne om ”trolljägarna”, undrar lite hur Ashberg skulle reagera på hennes svar till läsarna? Eller räknas det inte för att hon är offentlig?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.