We have ourselves a Molly-gate

Skärmavbild 2016-02-16 kl. 17.56.12

Stoppa pressarna, håll i era hästar och behålla underbyxorna på – vi har oss en tvättäkta schlagerskandal med blogawardsvinnaren Molly Sandén som tvättäkta sabotör. (Givetvis inte men jag måste ju bygga upp dramatiken på något sätt)
Först Anna Book – Moldavien-gate –  där hennes bidrag blev diskat Yes-rent så det bara skvätte om det och nu är det alltså dags igen.

Molly Sandéns låt ”Youniverse” har läckt. På nätet. Skandalen är ett faktum. Sen att faktumet är att det inte hinner gå en enda Melodifestival utan att någon låt läcks gör ju att detta mest känns som ett välkommet och familjärt inslag i den annars så trista transportsträckan mellan deltävlingarna.
Enligt SVT har alltså Mollans låt legat ute på vissa ”utländska plattformar” – ingen har verkat hitta den – men kör nu en panikläsning för att ta ALLT det roliga ifrån onsdagskvällen från Gävle för oss Mellofreaks.

Att analysera en låt på 30 sekunder är ungefär som att titta på ett hus och sedan bestämma om man ska köpa det eller inte beroende på färgen på dörren så jag tänker inte ens försöka mig på en gissning..
Men vill ni lyssna in er så går det bra att göra det HÄR!

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Det där med att låtar till melodifestivalen ska vara opublicerade och inte tidigare offentligt framförda eller tillgängliga för allmänheten är lika otidsenligt som när endast amatörer hade tillåtelse att ställa upp i olympiska spelen.
  Ska man verkligen kunna sabotera för en melodi/artist genom att läcka några takter ur en låt till en server på någon atoll i Stilla havet?
  Är det inte dags att sätta ribban högre och ge möjlighet för ett mänskligt misstag eller motverka att någon medvetet saboterar för låten i tävlingen?

  Svara

   Edit:
   Verkar som man löst problemet för denna gång genom att i förväg släppa alla låtar i veckans tävling så det blir ”rättvist”.
   Men inför framtiden får man nog tänka till om det inte behövs andra regler.

   Svara

  Vet att det inte har något med inlägget att göra men kan inte du slänga upp balkongbilden på kissie från Åre utan texten på? Släng iväg ett mail annars bara.

  ??????

  Svara

  Kolla kommentaren på Tyras senaste inlägg på ridingbytyra, verkar som det hänt ngt mellan henne och Linn Strelin >:D (Fy vad ond jag känner mig…)

  Svara

   Kommentaren finns inte längre (såg den i fm men inte nu)

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.