In vino veritas!

Ur vin kommer sanning – den där underbara latinska frasen som man kan gömma sig bakom i högt och lågt.
Ingen vill läsa om mig påstår läsare Lina..
lina

….men det ger ju jag blanka fan i. Både för att jag är Bloggbevakning i egen hög person med en egen klubb och bloggar för mitt höga nöjes skull men även för att min sambo fått ett nytt jobb som jag på sikt hoppas ska generera i så mycket pengar att jag kan bli lyxhemmafru på heltid och spendera dagarna med att fixa naglarna, dricka mimosas till lunch och permanentplatta könshåret på den lokala skönhetssalongen här i stan och blogga nonsens till alla mina hatande läsare så att det generar i en kollektiv hjärnblödning så vi blir av med er på nätet.
Puss.

Jag står för kärlek, ironi, ögonblink och humor. Vad ni står får stå för er.
Men prutt på er Linors. Eller förresten…fuck it! Hata på! Jag har levt i den här världen alldeles för länge för att på riktigt ta åt mig. Så bajsa heller på mig än några unga tjejer eller killar som precis börjar ta plats på nätet och som kan skadas.
Face to face skulle jag snacka omkull dig på tre minuter och har varit här längre än du kan säga ”ass-munch”.
NU! Puss!

2 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag älskar din blogg och önskar dig all lycka i dina planer, mer vin och lyx åt folket! 😉

  Svara

  ”Ingen vill läsa om DIG”, skriver den lilla Lina som tydligen har förmågan att läsa allas tankar.

  Jag skulle gärna läsa om DIG. Du verkar vara en kul och intressant person. Men nu handlar ju inte denna bloggen om DIG utan det är BEVAKNING AV BLOGGAR. Skulle du liksom bevaka din egen blogg så skulle det vara om DIG, men jag har fått uppfattningen att du är smartare än så.

  Jag tänker fortsätta läsa din blogg vad Lina än påstår att JAG vill.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.