Kan någon hämta min fjärilshåv???

Hej babes! I denna video delar jag med mig av en händelse som jag inte har berättat förut. Hoppas ni gillar den här typen av videos 😀
OBS: Var försiktiga på krogen!

Kissiemissen delar med sig av en histora som hände henne – inte 1 – inte 2 – utan 3 gånger på krogen utomlands.
Våran kära bloggare är alltså i Grekland och svänger sina lurviga nyrakade spiror när hon träffar på en kille som ger henne en drink som hon får spelet av.
Vild och glad i hågen drar hon med sig killen hem och inser sedan dagen efter att hon nog blivit drogad.
Med intet lärt drar Kissie och hennes vänner iväg till samma natt följande kväll, ta en emot en drink av samma kille med samma resultat.
Dag tre – har Kissie lärt sig något av de tidigare två dagarnas erferanheter? – besöker tjejgänget återigen samma nattklubb och ta emot ett glas från samma kille och HÖR OCH HÄPNA – får samma resultat igen.

Jag har hört en fras som får ungefär så här:
Shame on you if you fool me once. Shame on me if you fool me twice.
Vad vi ska göra med den här tredje shamingen vet jag faktiskt inte…

Normalt sett när någon beter sig som en idiot brukar jag titta på vederbörande och tänka:
– Verkligen? Var det DEN spermien som vann?

Men i det här fallet? Det är så mycket i den här historien som jag funderar på..
Jag vet inte vilken erfarenhet och/eller kunskap ni har om att bli drogad på krogen men så vitt jag vet så brukar den drogade personen bli nästintill utslagen för att på ett enkelt sätt kunna utnyttjas.

Om man ska tro Kissies berättelse så blev effekten nästan den motsatta – dom blev galna, glada och vilda. Kanske hade den här killen en annan taktik men jag kan inte tänka mig att hans plan var att han skulle behöva jaga efter en vild och galen Kissie med en stor fjärilshåv och ett blåsrör med bedövningspilar.

Att hon sen skriver under videon – Var försiktiga på krogen – håller jag inte med om. Vad inte DUM på krogen tycker jag passar bättre.

Brasklapp – att droga någon på krogen är aldrig okej. Jag lägger till det så ingen blir kränkt eller så..
Skit i att googla brasklapp – följ bara länken.

3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag kan bara tala om min egen erfarenhet, att som ung bli drogad på en nattklubb. Det var den värsta ”fyllan” i mitt liv – precis som du skriver så blev allt svart. Totalt svart. Och att jag ens skulle ha kunnat göra något vettigt eller kul i det tillståndet? Inte.En.Chans. Som tur var hade jag vänner där som kunde ta hand om mig.
  /Linda

  Svara

   Samma här! Det är verkligen obehagligt att råka ut för det..
   Det sista jag minns är att jag ställer ner en flaska på ett bord och sen börjar jag gå, efter det är det heeelt svart… vaknade upp på sjukhuset dagen efter!

   Svara

   Effekten beror på vad man ”får stoppat i drinken”.
   Kissie kan exempelvis ha fått MDMA i sin drink. Av det blir man väldigt glad och vild och kan uppleva euforiska känslor. Samtidigt som man blir lättare att få i säng eftersom man också kan bli väldigt kärleksfull och gärna vill ha fysisk närhet.
   Killen kanske ville ha ett roligt tjejgäng att festa loss med innan han drog med sig en av dem in till sängkammaren. Det är min teori kring det här.

   Det ni båda, Linda och Frida, fick var förmodligen roppar/benzo däremot.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.