Dessies läsare RASAR över pälskragen!!!

päls

Jag var så upptagen med att fnissa åt Dessie och hennes tofshållande att jag HELT missade att jackan på de 400 bilderna hade en pälskrage – men som tur väl är så finns det ett helt koppel av pälskragskavallerister som inte tvekar att höja rösten.

Men jag har lite funderingar kring andra så kallade ”animaliska produkter” så ni får gärna tycka till här nedan..

En otroligt auktoritativ marknadsundersökning utförd av Bloggbevakning coming your way!
pälskrage
toffla
skinnjacka
pälsnaglar
Untitled

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du får absolut chans på mig. 🙂

  Svara

  Om djuret blir mat så tycker jag att man ska få använda pälsen

  Svara

   Jag undrar hur stekt räv smakar. 🙂

   Svara

    Vi äter inte räv om det var det du anmärkte på. Vi äter inte minkar eller chinchillor heller så låt djuren vara och låt de behålla sin päls.

    Svara

     Tror att hon syftade på ”om djuret blir mat så tycker jag att man ska få använda pälsen”.

     Svara

      Jo jag förstod det men räv blir ju inte mat. Åtminstone äter inte vi rävar.

      Svara

     Sassa var ironisk då V tycker att om djuren blir mat får man bära dess päls, men päls som används är inte direkt kopäls

     Svara

  intressant undersökning! och bra inlägg!

  Svara

  Hon har dock raderat minst 10 kommentarer som var ännu värre

  Svara

  Djuren är inte till för oss för att vi ska bli mätta eller snygga!!

  Svara

  Jag använder inte något från djurriket på kroppen. Dock äter jag kött ibland men det är från granngården (dvs gården som ligger granne med mig, inte företaget…) och jag vet att de djuren har det bra. Jag tycker vi kan döda och äta/använda djur om vi inte orsakar onödigt lidande. Det jag vänder mig mot i just pälsindustrin och läderindustrin är att det finns noll koll på hur djuren behandlas, pälsen på billiga och dyra kläder kommer oftast från Kina som behandlar alla djur fruktansvärt illa. Jag skrev en kommentar på Dessies blogg om hur djuren behandlas och att hon borde upplysa sig själv men den tog hon bort. Vidriga brud.

  Svara

  Inga produkter gjorda av djur alls såklart. Man är väl inget psykfall.

  Svara

   Så man är psykfall om man äter kött också? Hälsa stenåldern det.

   Svara

    Ja

    Svara

  Fråga 1: Hell no!
  Fråga 2: Hell no!
  Fråga 3: Hell no!
  Fråga 4: Hell no!
  Fråga 5: Hell yeah!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.