Magdalena Graaf squeezing it in…

Efter förlossningen då lilla Louie föddes så har Magdalena haft ont i rygg, mage och höfter. 
Nu har jag inte fött några barn själv men jag har däremot brutit ryggen två gånger då även bäckenet fick sig en släng av sleven och lossnade lite snyggt på ena sidan så jag kan defenitivt relatera till den här typen av smärta.
I mitt fall var min första korsett och mitt bäckenbälte en räddare i nöden för att hålla skiten på plats och jag kan tänka mig att efter en förlossning så sitter väl inte allt riktigt stabilt på sin plats? Eller?

Magdalena har hittat en sida som säljer olika typer av korsetter och hon höjer dem till skyarna då smärtan är som bortblåst efter ett par timmar!
Hon poängterar att den inte är för att se slimmad ut och det får man väl tro på..men visst borde den även hjälpa till att dra ihop saker och ting rent utseendemässigt också? Kanske ska ses som en ren bonus?

Jag tycker Magdalena blir lite lik Miley Cyrus när hon bär sin korsett.
Ni vet – en av Miley’s måååååånga outfits på 2015 års VMA? Minus pingisbollarna? Inte? Jag vet inte riktigt VAD jag ska kalla det för – klänning känns inte helt rätt..
Fortfarande inte? Jag får väl visa då!

magdakoll

4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Angelicas insta med hästsvansen!!

  Svara

  Tänkte också tipsa om hennes insta, hon ger en förklaring till toffshållandet!

  Svara

  Det är helt rätt att använda gördel eller korsett efter förlossning. Hjälper till att få ihop magmusklerna (som ju av naturliga skäl tänjts ut under en graviditet) återhämtningen och återaktivering av magmusklerna går snabbare =)

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.