Bella och Melodifestivalen..

img_1844 (1)

Bella och Odd fick finfrämmandet till Andra Chansen i form av Robin Bengtsson som redan tagit sig till final med låten Constallation Prize.
Tydligen känner Odd och Robin varandra från den tiden då ”Odd var modig och testade artistlivet, hehe” – citat Bella.

Ja, ”hehe” kan jag hålla med om.
Allow me to disagree – Odd testade inte på artistlivet.
Samir & Viktor testar på artistlivet – Odd förnedrade sig mest.

Jag har sagt det förr och jag säger det igen.
Odd blir lika mycket artist på scen som jag blir en bil om jag stället mig i ett garage.
Jag skulle inte ens kalla det modig, jag kallar det idioti.

Om jag stället upp i Vasaloppet utan att ha tränat en meter på skidor och alltså har värsta möjliga förutsättningar för att lyckas – gör det mig till modig? Nä, det gör mig till en dåre.
Slut på meddelandet.

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså jag kan inte låta bli att skratta! Till viss del håller jag med att det var modigt utav Odd. Jag menar, det är rätt så modigt att publikt göra bort sig sådär stort. Men å andra sidan vad förväntar man sig när man inte kan ta toner även med hjälp av autotune och proffshjälp? Den där youtube-serien måste ju floppat rejält? Skulle inte de bevisa att man kan träna till sig *fame* och ta sig in till Melodifestivalen om man bara ville det?

  Men främst så förstår jag inte… det finns folk som lever och andas musik, som kämpar år ut och år in för sjunga/låtskrivande är vad de vill göra. Odd testade lite snabbt, det gick inte som han tänkt sig och så var det inget mer med det. Tänk Alicia Vikander, hon hade en dröm och gav inte med sig bara för att hon blev nobbad från flera scenskolor. Läste i SvD att hon sagt ”turen kommer för att man kämpar för den”, Odd kämpade inte speciellt länge.

  Svara

  Frida, hur kan du bara nämna Odd och Alicia Vikander i samma kommentar?
  Nåja, familjen Löwengrip-Spångberg har börjat få en imponerande bekantskapskrets.
  Ena dagen besök av en partiledare med vidhängande personskydd och nu igår kväll besök av en finalist i melodifestivalen.
  Vilka celebriteter ska härnäst komma på besök i sponsrade villan?
  Kan det bli bättre? Tja, någon kunglighet har ännu inte kommit så där finns möjlighet.
  Många står säkert i kö för att få sola sig i glansen kring ”mega-bloggaren” och hennes fantastiska familj.

  Svara

   Anton, varför skulle jag inte kunna nämna dem i samma kommentar? Det gick ju hur bra som helst! Jag kan slänga in andra namn också om det gör saken bättre?

   Vad jag menar är att Alicia blev, om jag minns rätt, nobbad 18 gånger från diverse scenskolor. Hon fortsatte att kämpa. Odd fick 1 (ett!) nej från Melodifestivalen och gav upp direkt.

   Svara

    Alicia Vikander lär ha sökt två gånger varje år under tre års tid till scenskolorna i Stockholm, Malmö och Luleå så det blir sammanlagt 18 nej som du skriver.
    Skillnaden mellan Odd och Alicia (om vi nu ändå nämner dem samtidigt) är naturligtvis att en saknar talang och en insåg att hon har talang bara det att andra inte begriper det (ännu).
    Så att Odd gav upp betyder vad jag förstår att han insåg att han inte hade något att hämta och att Alicia fortsatte med sina ansökningar tyder på att hon visste att hon skulle lyckas bara hon inte gav upp.

    Svara

     Jo men jag sa ju aldrig något om ifall Odd har talang eller inte. Det var ju bara allt detta prat om att han jagade sin dröm och att man kunde ta sig till Melodifestivalen bara man ville. OM det verkligen var en dröm så hade han väl inte gett upp så lätt?

     Men ja, man får ju hoppas att han insåg sina begränsningar. Han testade ju till och med på att leka kock. Enligt mig låter det mest som om han var ute efter lite kändisskap som inte var kopplad till sin fru.

     Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.