Mer IvyRevel..

Sist var hon i Sydafrika och plåtade för IvyRevel och nu är det Paris som gäller.
 Hennes kompis Mirre fixar sminket den här gången – henne har man inte sett på ett tag och för den som inte vet så träffades hon och Kenza i ett forum för Tokio Hotelfans och de båda bestämde sig för att åka och se bandet i Kanada.
 
 Varför tror ni Kenza bestämt sig för att fronta sitt märke nu trots att hon tidigare sagt att hon bara vill vara den kreativa bakom kläderna?
 

10 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Man kan förmoda att Kenza trivs med att bo på lyxhotell och gå på tryffelkrog.
  Undrar hur många företag som har ett tjänsteresereglemente som tillåter att man bokar hotell för 8000-10 000 kr/natten…
  Men det är kanske inte så det går till?
  Har Kenza någonsin i bloggen markerat ”samarbete” med något hotell eller fungerar handskriven välkomsthälsning och en flaska skumpa på bild som reklamidentifiering enligt Kenza?

  Svara

   Upp till dem hur dyra hotell de vill bo på! Det enda som sker är att företagets kostnader ökar = vinsten minskar = skatta lite mindre. Hon tar inga pengar från någon annan.. 🙂 Om hon fick det betalt, drabbas du fortfarande inte 😉

   Svara

    Tja, om man tror att en bloggare/instagrammare med 1,4 milj följare betalar för att göra reklam för ett hotell har man ingen särskild pejl på hur sociala medier fungerar nu för tiden.

    Svara

  Jag förstår inte riktigt vad dessa bilder fotas tillför syfte? De kommer ju inte upp på IvyRevels hemsida, så jag antar att det ”bara” är bloggbilder? Visserligen är det väl ingen dålig exponering som sådan, men det känns ondigt för Kenza att åka till Sydafrika och Frankrike för att å snygga bloggbilder.

  Svara

   Hon skrev bland kommentarerna för ett tag sedan att bilderna från kapstaden bara var till bloggen. Jag tänker att det mer låter som ett sätt att dra på semester med sina vänner men kunna dra av det i deklarationen sen, men så är jag ju en ganska cynisk människa också 😛

   Svara

  Hon frontar inte märket? Hon tar bloggbilder där hon visar ivy revel kläder stylade på henne typ. bilderna visas bara i bloggen i hennes ”i samarbeta med ivy revel”-inlägg, så kan väl ses som en ordentligt påkostad dagens outfit hehe

  Svara

   Eller så får vi konstatera att bloggen i huvudsak är en katalog för IvyRevel och inte en blogg där Kenza delar med sig särskilt mycket av sitt eget liv.
   Hennes blogg har i och för sig alltid varit opersonlig och tråkig men med tillkomsten av IvyRevel är den idag en ren marknadsföringskanal där man får se bilder på Kenza i parti och minut men inte så mycket mer.

   Svara

  Kenza skriver på bloggen precis det jag förstått dvs att hon tror att hon är en av (halv)systrarna i Kardashians. Det förklarar varför Kenza envisas med att bo på lyxhotell i Paris, Mauritius osv.
  Men jag tror inte hon får en miljon svenska (motsv) för ett upplägg på Instagram som Kylie t ex.
  Kenza förklarar vad som händer i Paris:
  ”Några av er har undrat vad det är vi gör här i Paris, vi fotar lite samarbeten till bloggen osv och skapar content.”
  ”Skapar content” betyder att man ordnar till betalda blogginlägg. Reklam på bloggar och andra sociala medier kallas ”content marketing” på den som gillar engelska.

  Svara

   Borde alltså ha varit ”för den” och inte ”på den”
   Snabb på tangentbordet – yes!

   Svara

  Det är ju hemskt att hon flyger ända till Paris eller kapstaden i syfte för att ta snygga bilder för jobb. Hon verkar alltid tro att hon kan göra precis vad hon vill för att nå sitt mål. Hon och andra människor som gör såhär på miljöns bekostnad måste tänka om!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.