Tyra vill gärna hjälpa andra entreprenörer..

Tyra befinner sig just nu på Göteborg Horseshow och förfasas över priserna som många av märkena har på sina varor.
Hon skulle gärna se att fler människor vågar satsa på sin dröm och att det kom fram fler billigare aktörer på marknaden eftersom de flesta av alla ryttare faktiskt är hobbyryttare.
Hon avslutar sitt inlägg med de här orden:
tyra
Hur många personer har inte Tyra sagt att hon ska lyfta fram och hjälpa i sin blogg?
Jag är en av dem kan jag berätta som en liten anekdot – men det har ju gått ganska bra för mig ändå. =)

Men hur har det gått för alla de som Tyra lovat att lyfta fram och hjälpa in sin blogg?
emelie
Hon startade upp företaget Next Level tillsammans med Emelie Rengard och de fick 50% av varandras företag eller något liknande men hon försvann utan ett ord från bloggen och är inte en del av Tyras företag längre.

annica
Så vitt jag vet så tjänar Annica inga pengar på någon blogg eftersom hon inte verkar ha eller ha haft någon, Tyra är inte sportchef och var förmodligen aldrig sportchef eftersom hon lämnade UI väldigt snabbt och inga bloggstjärnor har kommit från henne.

Jag tycker det är lite tråkigt att Tyra som så många ser upp till lovar guld och gröna skogar, hjälp och exponering till ”up n comers” utan att leva upp till det.

Skulle ni lita på ett löfte om hjälp från Tyra?

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Av egen erfarenhet så är det där beteendet ADHD i en liten ask

  Svara

  Har Dessie flyttat eller har hon bara möblerat om, överallt…?

  Svara

  Det har varit så många turer med Annica. Hon och den andra tjejen (Nina) blev avskedade på studs men sedan fortsatte hon och Tyra bo ihop. Jag har ingen uppfattning om henne (Annica) men jag hoppas att hon inte låter sig hunsas med.

  Svara

   Nä, det var hon och Nettan som fick sparken på studs och ”blev som döda” för Tyra men nu är hon Tyras bff.

   Svara

    Nettan var det ju. Nina var anställd senare, va? Åh, hon får ju tänka när hon anställer folk att de har olika namn så att det går att hålla ordning på dem. 😉

    Svara

    Kan det inte berättas mer om denna grejen?

    Svara

  Det där är ju bara idiotiskt snack från Tyras sida. Det är klart att hon inte vill ha konkurrenter. Men hon sitter kanske på lite för höga hästar och tror helt enkelt inte att någon av hennes ”små bloggläsare” skulle klara att starta och driva ett företag.

  Ännu ett sätt att genom manipulation framställa sig själv som en ängel. Finns med på ett eller annat sätt i nästan alla hennes blogginlägg senaste tiden. Fascinerande att så många verkar köpa det.

  Svara

   Ja, visst är det fascinerande? Jag skulle så gärna vilja träffa nån tyraläsare och höra hur i hela friden människan kan köpa allt det där dravlet? Det är liksom bortom uppenbart att Tyras bild av sig själv inte riktigt överensstämmer med verkligheten.

   Oh well. Underhållande är det i alla fall :D.

   Svara

  Hahaha vilket skämt! VEM ser upp till Tyra?! Det var nog många år sedan….

  Svara

  Tyra har lagt upp en video när hon drar omkring nån leksakshäst på IG. Hon ser nästan oigenkännlig ut, jämfört med bilderna i bloggen.

  Hon måste retuschera bort halva sig själv. Och hon som skrivit inlägg om att hon är emot för mkt retuschering. Fast ändå phtoshoppar hon bort halva Tyra på bilderna i bloggen. Why?

  Svara

   Fast är ju Nina som drar hästen och Tyra som filmar…

   Svara

   Väldigt bra iakttagelse… Om det nu varit Tyra

   Svara

  Tyra skriver något vettigt för en gångs skull:
  ”Ja nu blir det mer reklam här. Men som någon klok människa skrev… Jag äger ett ridsportsmärke. Det är Göteborg Horse Show. Star Rider har monter här. Vi lanserar nyheter. Jag har tagit fram produkterna. Jag är väldigt stolt över produkterna. Min blogg går ut på att tipsa om mina favoritprodukter= självklart de jag själv tagit fram! Sedan kommer jag också tipsa er om andra märken, butiker och produkter. Men här nere har jag knappt tid att starta datorn, fixa bilder mm. Mässan är öppen från 08.00-22.00.

  För er som inte gillar detta med reklam. Då får ni sluta läsa. Allt i bloggar är reklam och vi lever på reklam. Så att vi kan fortsätta driva en blogg som alla får läsa gratis och helt fritt ❤️ Surar man ihop för det, då är det faktiskt bara ens eget fel och problem.”

  Jag tycker särskilt om:
  ”Allt i bloggar är reklam och vi lever på reklam.”
  Så egentligen är allt snack om reklamidentifiering i bloggar onödigt.
  Kan inte bloggarna istället skriva när de någon gång (ännu?) inte har ett avtal som ger dem betalt för något de skriver.
  Ibland undrar man ju om det bara är vädret och solen som slipper betala:
  ”Idag är det fint väder och solen skiner”
  står det i bloggen
  Samarbete med SMHI kanske?

  Svara

   ”Som alla får läsa gratis och helt fritt”.

   Tidigare har Tyra skrivit att hon sällan gör reklaminlägg och att hon de få gånger hon gör det, tydligt markerar att det är reklam. Nu är plötsligt allt i bloggar reklam. Förut har hon skällt ut läsare som misstänkt smygreklam, men nu är Alltså allt reklam. Tyra vänder helt om. Igen.

   Och vilken ynnest att få läsa Tyras blogg gratis. Och helt fritt dessutom. Det är otroligt.

   Svara

  -Jaha, nu går det bra att flitigt använda sociala medier och vara glad, trevlig, social och positiv. Allt för att kränga en massa skit!
  Det blir nog inget supportande den här gången heller men det kanske finns naiva människor som blir smickrade och snällt skriver och berättar om sina ideer och då går de ju att ”låna”?
  Vi väntar fortfarande på djurhem, ryttargala, travprojekt, tävlingshäst, inlägg om Veldstar, bröllop, flyktingprojekt, träningsprojekt mm. mm.
  Vidare finns det många hästbloggare som skriver trevliga, intressanta inlägg och som varvar med en del sälj fast på ett lagom sätt, tex. Linn Olsson och Linn Strelin.
  Tillsist, man ska nog som Tyra-fans vara medveten om att all positiv feedback som numer kommer från Cornelia Ryle’n om StarRider nog också ska tas med en nypa salt. Det är nämligen Cornelias storasyster Julia som anställts som chef för ”gud vet vad” på S.R. Undrar hur det ska sluta när de blivit så involverade i Tyra med jobb, delägarskap i häst osv?

  Svara

  Bloggare gör reklam eller skickar ut förfrågning om samarbete (som Antonia här passande nog döpt det till/önskelista/inlägg… och den här kommunikatonen mellan företag och bloggare ska vi läsare vara tacksamma att få ta del av gratis? Vi får läsa reklam gratis? Oj, tack så mycket… vilken deal!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.