Vad skulle mamma Isabella säga om det här?

bellsi

bella-1.
När Löwengrip Invest blir megastort så ska jag alltid gå runt i ljusa kostymer!

Undrar om Isabella fortfarande är sugen på att gå runt i ljusa kostymer hela dagarna?
Vad tror ni?
Det är ju perfekt för kladdiga barnhänder och snoriga pussar.. =)

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej, det är inte mycket av Isabellas ”vision boards” från förr som stämmer med verkligheten idag.
  Men med LCC har hon och Pingis tagit upp kampen med L’Oréal och det är ju alltid något.
  Löwengrip Invest verkar inte investera särskilt mycket. Risken för de vita kostymerna är liten även av den anledningen.
  Den enda investering som finns i senaste årsredovisningen är 1% av gravidappen som Isabella investerat knappt 20 tkr i.
  En riktig Warren Buffet alltså, Blondinbella.
  Jag tror att Isabella är för girig för att investera i andras företag. Kan hon så knycker hon idén istället och/eller går in som delägare som i fallet med Flattered.

  Svara

  Begreppsförvirring? Man blir ju delägare av att investera oavsett hur mycket eller lite pengar det gäller. Alla investmentbolag har ju sina approaches och det är väl mer regel än undantag att ett investmentbolag vill vara storägare med inflytande för att investera i små företag. Sen vet jag inte vad för andra investeringar LI har men det finns inget självändamål i att ha en megastor portfölj (förutsätter sund diversifiering dock), tvärtom tappar man då möjligheten att aktivt förvalta alla portföljbolag som jag antar är LI:s mål.

  Svara

   Vad surrar du om? Jag skriver om att Löwengrip Invest bara investerat knappt 20 tkr hittills trots att Isabella pladdrar om att hon letar efter bolag att investera i. Mycket snack och lite verkstad som det brukar vara när Isabella pratar om sitt liv som affärsängel.
   Isabella har i senast publicerad ÅR endast EN extern investering och det är 17997 kr motsvarande 2000 andelar av 200 000 dvs 1% i NaturalCycles Nordic AG.
   Sen kan hon babbla hur mycket som helst om Löwengrip Invest men något vidare investmentbolag eller venture capture-bolag verkar det inte vara.

   Svara

  haha ”nä ja går i dom här klackarna hela dagen på kontoret” *föser kilklackarna längre under bordet och försöker massera bort avslöjande märken på fötterna*

  förlåt, ja är bakis 🙂

  Svara

  Läser på Blondinbellas blogg att det nu är dags för en natt på hotell med Odd.
  Barnen har åkt iväg till Uppsalaslätten och Isabellas mamma.
  En natt med Odd kan det vara något? Tja, inte vet jag. Jag har ingen direkt längtan.
  Isabella skriver:
  ”Odd och jag har gått på nålar hemma för att inte börja tjafsa inför vår dag. Det är så mycket förväntan i luften och när man ska komma iväg hela familjen uppstår de ofta irritationer men vi båda har skitit i småsaker för vår skull, puh.”
  Förväntan verkar högt uppskruvat.
  Som den man jag faktiskt är (!) vet jag att högt uppskruvade förväntningar inför samlag inte är av godo. Prestationsångest är en dålig kompis när det är dags och försöker man kröka till före för att få lite tillförsikt och råg i ryggen så kan inte heller resultatet garanteras.
  Hur som helst, jag håller tummarna för Odd och Isabella att de i alla fall får till det på något sätt i afton. Trots all prestationsångest och förväntan inför den underbara natten.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.