What up Alladin?


Viktor Frisk är pimpad till tänderna inför den stora Bollywoodfesten ikväll som är en gemensam födelsedagsfest för Janni Delér och lite andra vänner..
Det enda som inte är 100% är skorna. Jag hade velat se honom i långa tygskor med uppåtpekande, spetsig tå med en tofs längst ut. Typ sånna här fast MED tofs!

Bollywood är alltså Indien om jag inte är helt fel ute..
Hade jag gått på festen skulle jag varit utklädd till min absoluta favorit från Indien – en Chicken Tikka masala.

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hallåååå snälla kan du skriva om hur Annica har råd att bo i sin lyx lägenhet och alla sina lyx väskor osv?
  Har inte följt henne direkt sen BB men såg hennes senaste vlogg

  Där hon visar upp deras lägenhet. Jag har för mig den är hyres så hur fan har dom råd? Och speciellt med alla lyx prylar och väskor.. Nu kanske jag är vilse men visst är hon inte en jätte känd bloggare? Hade aldrig vetat att hon bloggat om det inte var för jag såg henne på galan igår. Tycke det är jätte konstigt att dom har råd men som sagt vet jag inte vad dom jobbar med..

  Svara

   Jag troooor att hon har typ en av sveriges största skönhetsbloggar och får in cash på reklam och sånt där. Marcello är ju också bloggare och jag tror också han är modell? Dom är nog ganska täta iallafall 🙂

   Svara

   Det är inte särskilt svårt att få en stor och fin lägenhet egentligen :p min kille tjänar ungefär 45 efter skatt och jag typ 10 och vi har en mycket större och lika ”flashig” lägenhet inne i stan. Har någon av partnerna en hög lön och den andra en okej (Marcelo jobbar ju i butik eller vad det är) lön så är det inte svårt alls att få ett högt lån.

   Svara

    Fast långivare beviljar ju bara upp till en viss procent av hushållets totala inkomster. Jag och min sambo tjänar 26 800 kronor samt 32 000 kronor innan skatt varje månad. Vi har båda tillsvidare-anställningar sedan flera år tillbaka och bor väldigt billigt. Ändå får vi enligt bankerna låna max runt 2,2 miljoner till en ny bostad. Vi har ett gott sparkapital så vi kan leva gott men jag förstår verkligen inte hur
    vissa personer, spec under 30 år,med liknande inkomster kan köpa bostäder för runt fyra mille. De måste ju ha helt sjukt mycket pengar undanstoppade.

    Svara

   Jag vet inte vem någon av dom är, men för att ta lån kan det räcka med en borgenär, dvs någon som skriver på att dom ska gå in och börja betala om pengarna inte kommer i tid. Vanligtvis någon lite äldre med fast inkomst och högre kapital, typ en förälder.
   (obs, säger inte att det är så i deras fall, bara att man kan få beviljat högre lån på det viset)

   Svara

  Vad är det med Dessie och att använda ’avancerade’ ord?? Som i senaste inlägget med ordet ’visualisera’ ??

  Svara

   Skrattar fortfarande åt hennes: ”grottor under Paris som finns på riktigt” XD

   Svara

  Chicken tikka masala är egentligen inte en indisk rätt, snarare än brittisk rätt med inspiration från Indien och Pakistan. 😉 Var bara tvungen!

  Svara

   Korma?

   Svara

  Undra när Viktor Frisk ska komma ut ur garderoben…

  Svara

  Åh, han är den perfekta svenska versionen av Alladin 😀

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.