Tack Simon, då kan du gå hem igen..

Eller hur fan går det till?
Hon lär ju knappast ha ett kamerastativ hängandes från taket..
rightnw

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hahaha..

  Hon är för rolig nu när hon ska försöka få mer av en ”mode-blogg”. Typ det var molnigt ute o inget fint ljus så då kunde jag inte fota några outfit-bilder.. Inte lätt alltså! Känns som att hon försöker vara någon annan än sig själv på sistone. Och det blir bara pannkaka av det hela tycker jag. Försöker skriva inlägg med mer avancerade ord som används helt felaktigt, skriver om hur hon mår men blir sur när folk kommenterar och alla dessa outfit-bilder ur grodperspektiv. Gillar henne bättre när hon är sitt vanliga jag.. Men men, inte lätt att leva sitt liv i ”offentligheten” på det viset. Blir dock konstigt när man tjänar sitt levebröd på att dela med sig av sitt liv och sen blir förbannad när folk ”lägger sig i” ens liv..

  Svara

   Min uppfattning är att hon har blivit ännu mer konstlad sedan samarbetet med UI.

   Svara

  Hahahahaha rubriken!!

  Svara

  Jag tänkte likadant när jag såg bilden på hennes blogg. 🙂

  Svara

  Jag tror det är T som tar bilden 🙂 (hennes son)

  Svara

   Coolt, vill också ha en unge som kan flyga.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.