4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Slutade följa henne på instagram just pga alla hennes träningsbilder. Att se bilder på folk som tränar är totalt ointressant och ger mig ingenting.

  Svara

  Finns man om man inte lägger upp sig på Instagram etc?
  Jag tror faktiskt att de som över huvud taget inte finns på sociala medier är osynliga. De är som moln av gas och atomer som man kan gå rakt igenom och det är därför som de osynliga inte märks över huvud taget.
  Tänk så många osynliga man promenerar rakt igenom när man är ute och går…

  Svara

   +1 älskar dig xD

   Svara

  Haha på mitt jobb så är alla helt övertygade om att jag inte tränar (men ändå helt fascinerade över hur jag håller mig smal). Förklarade idag att bara för att jag inte skryter om det och lägger upp bilder på instagram varje gång jag tränar så betyder inte det att inte sker. Chocken hos mina kollegor alltså…

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.