Dessans vardag är SÅ utmattande…

dessans

Det är väl nästan lite gulligt, det HÄR inlägget?
Hennes vardag är tydligen utmattande och idag är den mer utmattande än vanligt..
Jösses..

11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hade gärna testat att byta jobb med henne i en vecka eller så. Se hur stressigt det verkligen är i hennes liv. Själv jobbar jag på Burger King och där kan vi snacka om stress.

  Svara

   Jag jobbar också med service i butik, så jag håller med dig. Men Dessan kanske är så mentalt slut av att bli granskad varje dag? Hon kanske inte pallar det egentligen att vara ”känd” och leva på att blogga? 😛 Man kan ju vara stressad på olika sätt. Hon kanske mer lider av prestationsångest.

   Svara

  Utmattande? Det enda hon gör är att shoppa och fika. VÄÄÄLDIGT utmattande. Skaffa ett riktigt jobb dessjävel.

  Svara

  En annan har 50 procent jobb, 150 procent plugg OCH intressen och projekt ovanpå det. Jag måste vara någon form av utomjording med magiska krafter….

  Svara

  Ja Gud stackars henne..tar väl på krafterna och blåsa skattemyndigheten på pengar..

  Svara

  Hon kan få följa med mig (och många andra övernaturliga varelser i vår värld) som kombinerar 100% studier och jobbar på äldreboende..

  Svara

  Alla är olika. Kan hålla med om att det utifrån är svårt att se vad som stressar dessan så, men det finns så många anledningar att vara stressad som inte har med arbete att göra. inre stress, psykisk stress osv. Och det kan vara så att hon är jäkligt stresskännslig.
  Det här jämförandet med att jaaag pluggar minsann och jobbar upptiiill å har barn, katt, gräshoppor å springer maraton o jada jada är så tröttsamt och elakt.
  Kul för ER att det funkar för just er men sluta skuldbelägg Dessan i detta fallet för att hon inte är lika fantastiska som ni.
  Samma skit som varenda utbränd får höra, hur kan du va så stressad du gör ju ingenting?- Jaag jobbar ju så mycket och pluggar jag borde vara den som gått in i väggen osv.

  Svara

   Ja men dessie gör ju INGENTING hur fan kan man bli utmattad på att göra ingenting ?!?!?!? Hur kan hon blivit utbränd från början när hon aldrig gjort något?

   Svara

   Jag håller med. Bryr mig inte om denna bloggtjej men när det gäller stress ska man vara försiktig med att verbalt slakta sönder hennes upplevelse av vardagen. Tror definitivt att det rör sig om inre stress vilket gör henne känslig och utmattad och i sin tur leder det till nedsatt förmåga att hantera situationer där det handlar om fysisk stress. Som tex hämta T på dagis, skynda till vad som helst egentligen. Kan tänka mig att hon ligger om nätterna och blir känslomässigt stressad över allt hon INTE gör, allt hon BORDE göra osv. Vi är fler som har det så och vissa av oss är högutbildade och framgångsrika men stressen bor inom oss och man stressar upp sig av alla borden och måsten. Det knyter sig av ångest i själen och alla praktiska sysslor i vardagen blir överväldigande och stressande. Själv tycker jag dessutom att allt digitalt arbete har negativ påverkan på mig, som att själva verktyget (tex datorn) skapar stress och driver man en blogg är man ju utsatt för det konstant. Samt alla granskande blickar.. Jag tänker ofta ”varför gör de här tjejerna så här mot sig själva, bloggar och blottar ut sig och tillåter på så sätt folk att kommentera och kritisera”, det känns så destruktivt!
   Känner medlidande för henne och hoppas hon får hjälp och stöd. Livet kan bli tufft annars.

   Svara

    Ja du, livet är så tufft för Dessan! Det är såååå stressigt att shoppa och fika med vänner.

    Svara

  Men Nancy din ärthjärna, läste du ens min kommentar och vet du inte vad inre stress betyder? Du kan inte utifrån bedöma hur mycket INRE stress en person står under. Du kan inte analysera hur stressigt någon har det inombords utifrån hur tuffa eller hur många aktiviteter någon utför. Inombords handlar det inte om ”oj oj vad mycket jag har att göra, oj oj vad lite tid jag har”. Det handlar om ”jag borde gjort ditten, datten och vad ska folk tycka?”.
  Var lite smart för sjutton.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.