Let’s talk about tuttar.

fluff_ablick7

Blickens tuttar verkar ha attraherat många av era blickar eftersom den ramlat in en hel del kommentarer kring dem.
Har hon förstora dem???!!!! Har hon? Har hon? Har hon?

Jag har ingen aning..
Hon själv hävdar att de vuxit på grund av nya p-piller och jag kan varken säga bu eller bä om den saken.
Mina tuttar lever ett helt eget liv. Går jag upp i vikt blir det större men om jag däremot går ner i vikt så blir de inte mindre. Inte det minsta.. =(
Ett lyxproblem kan man tycka men inte när man har storlek 75 G – då FÅR de gärna krympa lite, det gör absolut ingenting men nej.. de sitter där de sitter..
Men jag tror absolut p-piller kan ligga bakom hennes växande tuttar för jag tror man skulle märkt av en förstoring på många sätt.

Vad är din erfarenhet av p-piller?
Fick du större bazungas?

Ps. Hennes tuttar är hur som helst galet snygga. Sånna vill JAG ha…
”Kära tomten…”

0 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  En BH kan faktiskt trolla :))

  Tips på inlägg: Kenzas övermarkerade kindben!

  Svara

  ..o jag tror det har med viktuppgång o göra? P-piller-vatten. Nåt! Inget konstigt egentligen hon är ju inte tunn. OBS dock smal så ingen blir upprörd 😀

  Svara

  Jag har 65F så jag har också rätt stora tuttar. Nu med mina nya sambokilo är dock det lite litet med men jag vägrar inse det så går med liiite små kupor. Har alltid haft stora tuttar men började käka p-piller när jag var 15 så kan ju vara därför. Minns knappt men alla mina vänner fick större tuttar med p-piller och vi äter samma sort allihopa. Tror inte på förstoring utan snarare bombshell-bh, pillrena eller båda

  Svara

  Nope, inga hormoner har gett mig större tuttar. Dock låter de stora med tanke på vilken storlek jag senast behövde köpa en bh i (70E), men de är då inte stora. Man ska inte låta kup-bokstaven luras, D och följande är ej lika med enorma tuttar, omkretsen spelar också in.

  Svara

  Mina växte från D-kupa till G-kupa vid byte av p-piller. Ingen skillnad på resten av kroppen, bara tuttarna som växte.

  Svara

  alla ni är så sjukt obehagliga som sitter och jämför och analyserar.

  Kolla in detta och fundera över saken..
  http://www.svtplay.se/video/7780304/full-patte/full-patte-sasong-2-om-objektifiering?start=auto

  Svara

   Haha äh! jag kan komma på tusen saker som är mer obehagliga :’D

   Svara

    Japp! Kackerlackor och varmt vitt vin.. huuu!

    Svara

    Jo, fast nu skrev jag ju inte ”mest”obehagliga. Utan bara obehagliga. Så vad du/ni finner obehagligare är rätt så ointressant. Era följdkommentarer bekräftat bara det jag skrev.. 🙂 Har så svårt för mobbare. Men fortsätt att trycka ner varandra… gör’t bara!

    Svara

   Jag har en brännblåsa stor som en femkrona på handen, mycket obehagligare.

   Svara

   Tycker att det är mycket obehagligare med alla bloggare som år ut och år in objektifierar sig själva genom vräka ut sig själva med bröst, rumpor och allmän nakenhet. Allt ska visas upp för att få bekräftelse och komplimanger. De kämpar med sin självkänsla och tror att silikon och Botox ska göra dem lyckliga, jävligt obehagligt tycker jag!

   Svara

   Buhu, stackars dig.

   Svara

   Magda, så jävla märkligt att du tycker att det är ok att du uttrycker dina åsikter (om att folk är mobbare, trycker ner mm) men du tycker inte att det är ok att andra uttrycker sina åsikter eftersom du inte gillar det…

   Svara

  Har hon sprutat in fillers i ansiktet då? Har hört många sådana rykten, men kanske det bara är rykten.

  Svara

  SÅ jävla ful outfit seriöst vad mode suge. Ta på en jävla tröja förfan

  Svara

   Håller med, känns som att bloggare har outfits like this för att visa upp sina ”vältränade” kroppar.

   Svara

  Sån tur hade aldrig jag när jag åt p-piller ??

  Svara

  Ååååååååååååååååååååååååååååhhhhhhh mina bröst hade varit PERFEKTA om dom inte kikade åt två håll!!! (boobs angry rant). Har Dkupa just nu, och är lite för överviktig så när jag nått min målvikt har jag nog C, och jag tycker verkligen, verkligen om mina bröst i form och så men jag har liksom ingen klyfta fastän jag har stora bröst?? Så himla sad inuti nu 🙁

  Svara

  Har faktiskt aldrig varit med om någon som fått större bröst av p-piller. Jag har själv bytt sort säkert 6 gånger och aldrig fått större bröst men vikt har jag gått både upp och ner så brösten kan säkert skifta. Men finns det någon annan bild på henne med större bröst eller är detta den enda? Isf har hon nog bara väldigt mycket push i bh:n

  Svara

   Jag fick större brösten i samband med ppiller den första tiden men nu efter 2 år har det gått tillbaka till det normala hahaha :((((((((
   Gick tyvärr inte upp i vikt nånnanvart. Bara tuttarna som svullnade och ömmade som när man var liten tweenie

   Svara

   Egoina fick det. Hon har själv sagt det och det syns på gamla bilder. Hon har inte sådana bröst nu längre när hon inte äter ppiller.

   Svara

  Men gräslig outfit!! Känner mig fan som en tant när jag ser allas missmatchningar, trendiga eller ej.

  Urk sånt ”mode”. 🙁

  Svara

  Syns ju att det pushas upp för kung och fosterland! Att öppna den bh;n är nog ungefär som att öppna en påse chips, halv tomt..

  Svara

  Såhär då:
  Blick har gjort fillers alt. kör superduper-contour med tanke på hur förändrat hennes ansikte ser ut + utseendefixerad bransch + massor med andra bloggare har gjort det + har para o.s.v. Varför skulle hon INTE ha opererat dem? Finns det något som talar emot det? ;D

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.