26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon ser vääldigt stor ut på den.. ?

  Svara

  Tur det, vad ska hon annars ha för anledning till att sälja den när det går dåligt? ? Skämt å sido, tänkte inte på det förrän jag läste det faktiskt, men nu när du säger det så ser överkroppen väldigt lång ut. Kanske för att den inte är så högrest?

  Svara

  Alltså jag har aldrig sett henne rida utan inspänningstyglar! På en provridning? Vad är hennes problem? Blir nästan förbannad. Har ridit hästar 3-25 år gamla, ALDRIG ens funderat på att ta på dem något så pass groteskt.

  Svara

   Du menar en martingal? Det är väl inget att gå i taket över direkt. Plus att det är på en provridning, då kör en väl på den utrustning ägaren använder om det inte är något alldeles överdrivet (vilket en martingal inte är). Sen kan en ju fundera på att ta bort det om en vill, vid en andra provridning tex eller vid köp.

   Svara

   Det där är en martingal (förbygel med martingal) vilket är en HJÄLPtygel, inte en inspänningstygel. Den gör ju bara så hästen inte kan slå upp med huvudet (högt alltså), den drar inte på något vis ner huvudet eller in nosen. Att tycka att det är groteskt får mig genast att anta att du varken har skor på hästarna eller någonsin har suttit på dom eftersom det är ”onaturligt”, och du och dina hästar sjunger sånger tillsammans samtidigt som ni åker rutschkana på regnbågar. Tycker du att alla hoppryttare som använder martingal (typ de flesta m.a.o. ) är djurplågare? RGB? Baryard? Ehning?

   Svara

   Kryp tillbaka dit du kom ifrån hippie:)

   Svara

    Jag tycker martingal är överdrivet också, ja. Om hästen vill slå upp med huvudet, vem är jag att hindra den? Hade själv fått panik om någon hade satt på mig en liknande mojäng så skulle inte utsätta min häst för det heller.
    Om man har en häst som rycker mycket med huvudet kanske man ska undersöka orsaken och inte bara åtgärda problemet?

    Svara

    En hippie är en upplyst och fritänkande människa, sist jag kollade. Fint att se att du är en sådan som kan ge komplimanger även till de du tycker ska avlägsna sig 🙂

    Svara

   Om man har en häst som rycker mycket med huvudet kan det vara läge att fundera på varför. Nu är det ju inte Tyras häst, så hon är väl kanske inte riktigt där än. Och från vad jag har sett så använder Tyra sällan martingal på sina egna hästar så du kan nog chilla lite, det här känns faktiskt helt obefogat.

   Svara

  Lite märkligt att Tyrisen provrider denna minipolle då hon innan sålt flera pga de var för små?
  Detta är nog första där hon på riktigt ser på tok för stor ut, går nog å knyta hälarna under magen.

  Svara

  Klart hon ska tjacka ponny!
  Haha.
  Jag slutar aldrig att förvånas över denna flicka… hon verkar inte ha förmpgan att hitta häst som passar henne. Kanske skulle ha tagit hjälp där av nån som kan.

  Svara

  Den är ju för liten!!! Hon har sålt massa fina större hästar för att de varit för små…

  Svara

  Waait a minute. Sorry för det konstiga engagemanget här men Blick sa ju att hennes bröst växt som tusan fr.o.m. 2 veckor sen? Då hon också var sjuk.. Bara slump eller?

  31 mars ”Så, jag är jättesjuk så ska inte göra nått idag så sorry för dålig uppis igår och idag. Känner inte för att göra nått. Måste vila med så jag kan följa med till NYC på lördag. Är jag inte bättre får jag stanna hemma och det skulle SUGA.”

  1 april ”Som jag sa – ledsen för dålig uppdatering, men jag känner mig inte bra alls. Vi sticker till NYC imorgon tidigt och jag ska följa med trots att jag mår dåligt. Hoppas på att jag inte bli sämre – utan bättre. Håll gärna tummarna för mig ♥ Har ställt in alla möten idag och har bara ätit en snabblunch med margaux innan jag stack hem och kröp ner i sängen igen. Ville bara visa några bilder från min och Ingrids frukost häromdagen.”

  Svara

   Dock ska man typ ha en sorts linda och tajt sportbh ganska länge efter en operation, absolut inte bygelbh/pushupbh som hon har på bilden bloggbevakning la ut

   Svara

  Eftersom hon tjatar om denna 7åringen så känns det väl fullt möjligt att hon köpt den trots allt..tyvärr kommer denna inte heller passa henne..
  Varför säger ingen i hennes närhet som sett henne rida till henne vad hon ska köpa? Så jävla svårt är det inte att köpa en häst som hon vill göra det till.

  Svara

  Nej det är en skidbacke ser du väl!! :))

  Svara

  Haha hon ser ut som en jätte på andra bilden 😀 alltså i förhållande till hästen, inte att hon är tjock!

  Svara

  In på Jamaldes FB. Tydligen fått en drink över sig av en viss tjej som varit med i PH som också är hans ex. Hon blir bara skönare och skönare den där PAOW.

  Svara

   Jag ser det inte.. Kan du skicka en skärmdump?

   Svara

    Han fick mycket kritik för att han skrev ut det (bla av Samir) och verkar ha raderat det. Hon ska ha försökt spotta på honom men missat sen kastade hon en drink på honom och han reagerade med att kasta sin öl på henne. Även hans tjej kommenterade att det stämde ”vi var ändå kompisar men nu har hon ju spårat”. Jamaldes tryckte på att Paow är svartsjuk. Men ah. .. du får kanske skriva och fråga nån av dom på messenger för mer info. Jamalde lackade ju efter hon var med på Malou också.

    Svara

  Hon kan ju höra med Dessies fotograf, då lär hästkraken se mycket längre ut..

  Svara

   ??

   Svara

   Hahaha!

   Svara

   And the winner till dagens replik går till…….

   Ta daaaaa Millan! 😆

   Svara

   Haha, dagens bästa!

   Svara

  Kul att hon la upp på Insta att hon kan välja mellan Audi R8 och en häst. 1) tror inte hon har en mille att lägga på bil/häst 2) varför ska hon ha något annat än en hobbyhäst när hon är hobbyryttare

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.