Nellie ska sprättas upp för att hon dejtar Frans.

neliie3

För några dagar sedan skrev jag om ett rykte som nått min inkorg om att Nellie Berntsson och Mello-Frans dejtar och det kom bara in kommentarer som var mer eller mindre positiva.
Igår skrev tidningen Frida om samma sak på sin webbsida och hatet fullkomligt VÄLLDE in.
Enligt Fridas läsare skulle Nellie dö, sprättas upp och spottas på – enbart för att hon får hjärtat på deras tonårsidol att banka lite fortare.

nellie1

Med detta vill jag bara säga TACK till dig som läser min blogg för att DU inte kommenterar på det sättet!
Förmodligen är ni som hänger här inne aningen äldre än de som läser Frida men jag vill ändå säga tack för att det hålls en hög nivå här inne trots att man får skämta rätt friskt.

Men det finns en gräns och den gränsen är nådd när man vill sprätta upp Nellie Berntsson och den är nådd när man kallar Gabriella Joss för hor-mamma eller kallar folk och framför allt barn för nedsättande och kränkande ord.

Så tack! Du är magisk! 😉

Och Frida tog tag i problemet på ett kanonsätt! Hatten av!

nellie2

17 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jösses, att bli så upprörd för att två personer blivit ihop? Helt sinnessjukt att skriva sådana kommentarer!

  Svara

  Det är så freaky! Som när Bieber-fans karvar in hans namn i armarna och hotar med självmord! Jag var också betuttad på min tid. Först i Kevin i Backstreet Boys (min bästa vän gillade Nick!) och sen i Stephen i Boyzone. Men det var oskyldigt. Hjärtan i en dagbok. Ingen avundsjuka på flickvänner eller i Stephens fall (om än inte officiellt) antagligen pojkvänner. Men jag erkänner att mitt tonårshjärta blev lite nedstämt när han gick bort häromåret <3

  Svara

   Det är ju officiellt att Stephen i Boyzone var homosexuell, han hade till och med en partner. Stephen dog 10 oktober 2009. RIP.

   Svara

    Det var inte det på den tiden 🙂

    Svara

    Men jag hade nog varit betuttad i honom oavsett, han var så söt!

    Svara

  Herregud! Att folk orkar bli upprörda! Två söta tonåringar som är kära, chilla!

  Svara

  Sett Therese Lindgrens senaste video?

  Svara

   Det är ju något att skriva om helt klart! När man ringer till någons mamma, låtsas att man är snut och säger att hon ska komma o identifiera sin dotter, då har det gått bra långt! Hur kan man vara så sjuk?

   Svara

  Therese Lindgren gjorde en video innan idag om hur en man hade ringt med dolt nummer till hennes mamma och sagt att hon hade dödats in en bilolycka och hur hennes mamma bör komma till sjukhuset för att identifiera Therese. Hur fucked up är inte det? Jag kan ibland vara grov i det jag har att säga om vissa bloggare/youtubers men whyyyyy stalka någon så hårt och skicka grejer till dom, skriva mail till dom och helt enkelt vara besatta av en individ? Fattar inte.

  Svara

   Såg just videon, mår fan illa av att höra hur folk beter sig.

   Svara

   Jo helt sinnessjukt! Jag kan också skriva hårda kommentarer (som hård kritik) om det är någon bloggare eller YouTuber som gör något jag anser är helt uppåt väggarna. Men jag förstår inte hur man ens kan komma på tanken att göra som nån gjorde mot Therese? Antagligen någon som är såpass avis att man gör allt för att hon ska sluta med youtube.

   Svara

  Dagens ungar… Minns själv hur förkrossad jag blev när Joey i New kids on the block ( japp, så gammal är jag!) hade fotats med någon brud på en dejt. Wtf liksom??! Han skulle ju se just mig, MIG, där i publikhavet på en konsert, drabbas av total hysterisk förälskelse, söka upp mig och åka från NY (eller vart fasen han nu höll hus) till min lilla skånska håla och fria! På den tiden hade vi inte internet såsom idag så man fick hålla tillgodo med att gå lös på den stora, dyra, jäkla NKOTB-bilderboken man köpt för ett års veckopeng! Har kvar det halvt sönderrivna fanskapet hemma i källaren någonstans som minne över det sveket och den havererade kärleken hehe… ??

  Svara

   Det är kanske det som är skillnaden? Inga live-updates och ingen daglig inblick i vad dom gör eller var dom är. Bara tryckt media en månad eller mer efter det inträffade. Inget Spotify utan dyra CD-skivor och ännu dyrare konsertbiljetter. Inget annat att göra än att skicka handskrivna brev till någon fanklubbsadress och hoppas på ett svar som aldrig kom. Instagram föder stalkers…?

   Svara

    Hahaha sån jävla igenkänning! :,D
    Sååå kär i en kille från ett pojkband och väntade på att han på något sätt skulle få reda på att jag fanns och därmed bli helt tokkär och fria haha! , jo stor chans .. Fast idag följer hela bandet mig på inga samt gillar mina bilder men nu bryr man sig ju inte :p

    Svara

  Folks reaktioner är verkligen störda!! Ogillar man något så grovt är det bättre och hålla tyst!

  Svara

  Kan du inte göra nån sammanfattning av hennes olika pojkvänner? :))

  Svara

  Vadå ”han är fan ”00:a” typ”. haha herregud, i min hjärna är allt över -89 (eller heter det under? Jaja yngre i alla fall) bebisar fortfarande 🙂 Tiden har verkligen gått för fort för min hjärna att hänga med på att de faktiskt är 16 år de där ”00:orna”

  Hej galen -85:a här. Eller ska man skriva 31 somrar? 🙂

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.