Nellie is in löööööööööv..

loe

Gud vad gulligt det är inne på Nellies blogg.
Det är puppy love för hela slanten och hon är en sån smitten kitten att hon håller på att spricka!
Bra jobbat Frans om det är du som är den omskrivna ”gentleman deluxe”!

”Men godmorgon alla läsare, hur mår ni denna första vecka i maj? Själv känner jag mig fett trött, lycklig, förväntansfull & uppvaktad. Känn på den ni. Man blir lycklig av att vara tjej & bli uppvaktad av gentlemän deluxe. Hoppas ni får en grym dag nu & se till att kicka igång Maj månad så den blir sjukt bra. Som ett startskott på en HELT AMAZING summer! (tror folk läser mellan rader hur bra jag mår va)” //Nellie

 

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Förstår mig inte riktigt på hennes behov av att hela tiden ha en ny kille för att vara lycklig :S

  Svara

   Haha men herregud, det är ju jättevanligt i den åldern att man är sån.

   Svara

  Fattar inte? Är hennes inlägg ett ”jag är lycklig och det är inte du” inlägg?

  Svara

   Jag tror kanske att det är en liten pik till hennes ex.. =)

   Svara

    Men jag hänger inte med alls jue :'( Hon blev ju precis ihop med sitt ex ”L” precis innan flytten och hon va såååå lycklig?

    Svara

     Han ska tydligen ha varit otrogen mot henne igen på en fjällresa – enligt en läsare – så det tog slut med förskräckelse..

     Svara

   Camcam detta är ju guld att skriva om!

   Svara

  Jag har så väldigt svårt att förstå hennes behov av att outa sina förhållanden på bloggen trots att hon gång på gång bestämmer sig för att aldrig göra det igen.
  Visst hon är inte så gammal och hon ska självklart få skriva om hur lycklig hon är men gång på gång får hon det ju bevisat att hennes förhållanden inte överlever offentligheten.
  Jag tycker synd om henne men undrar som sagt varför hon inte väljer att ligga lågt med vem hon dejtar.

  Svara

   När man är ung, naiv och kär så vill man ju berätta för hela världen.. =)

   Svara

    Jo men precis men det verkar ju förstöra så mycket för henne, det är ju ett problem som hon tagit upp i bloggen flertalet gånger.
    Jag tycker att hon är en grym tjej och det gör mig ledsen när hon går på samma nit om och om igen.

    Svara

   För att hon är typ 14? Man har ju noll konsekvenstänk i den åldern. Allt är svart eller vitt och just nu är hon lyckligare än någonsin och kan aldrig tänka sig att något skulle gå fel, allt är bara rosor och evig kärlek.
   Vi har alla varit där, det fanns bara inget internet då. Tack och lov

   Svara

    hon är född 2000 så hon blir 16, vilket känns helt sjuk för i min värld är hon fortfarande runt 14 😉

    Svara

   Jag tycker hon ligger rätt lågt med vem hon dejtar.

   Svara

   Han är ju ”känd”, så det är klart hon inte vill ligga lågt!

   Svara

    Tidigare har det väl varit lite så att massa tjejer har addat hennes helt okända killar på sociala medier och killarna har utnyttjat det för status osv. Frans är redan känd och folk följer honom av en annan anledning. Hon har ju tidigare pratat om att det hade varit skönt att träffa någon som förstår hela kändisgrejen och någon som har egna mål och förstår att hon behöver lägga mycket tid på sina.. så jag tror det här kan bli bra 😀

    Svara

    Hur gör man när man ligger lågt enligt dig? För hon har inte sagt ett pip om nån Frans.

    Svara

  Jag hänger inte helt med, hade hon inte nyss tagit tillbaka och börjat dejta sitt otrogna ex igen? Eller har hon både hunnit dejta exet, dumpa det igen och träffa frans och bli kär på väldigt kort tid?

  Svara

   Ja, ja, ja och…ja….något sådant..

   Svara

  Hon ägnade ju ett helt inlägg (http://nellieberntsson.se/2016/02/24/hur-ska-det-ga-nar-ni-flyttar/) åt att förklara varför det inte skulle ta slut med Luc bara för att de hade distansförhållande, men tydligen delade inte Luc hennes tankar om det stämmer att han var otrogen.

  Jag förstår henne för jag var också lite ”Det är VI mot HELA VÄRLDEN” med de jag var ihop med när jag var 15-17 år och trodde att ett förhållande som varat i två veckor kunde jämföras med en Romeo och Julia-saga.

  Hejar på Nellie och tycker att hon ska få ha hur många långa och korta förhållanden hon vill med hur många killar hon vill. Önskar bara att hon inte skäms alltför mycket om tio år när hon läser sina naiva jag-är-så-enormt-klok-och-har-så-mycket-livserfarenhet-och-kan-allt-om-kärlek-och-livet-inlägg.

  Största fördelen med att ha varit ung på 90-talet är att det inte fanns sociala medier där man kunde ösa ur sig sina livserfarenheter och tankar som 15-åring.

  Svara

   Romeo och Julia handlar dock om en man och en ung flicka som känner varandra i typ tre dagar och sen tar livet av sig. Fattar inte varför den alltid ses som höjden av romantik! ?

   Svara

    Tror Romeo är menad att vara 17 år och Julia 13 år och under dessa dagar tar de död på fler personer än sig själva, men det är ju den typiska ”kärlekshistorien” där ”Vi är såååååååå kära trots att vi bara har varit ihop i några dagar!!! Ingen förstår vår kärleeeeek! Vi mot världen!!!” och det är lite så jag tolkar Nellies förhållanden.

    Svara

  Aaaaaw, kommer ihåg när jag var i hennes ålder. MIn värld var så vacker när jag var kär. <3

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.