Aj!

nagel

GabJoss har brutit av en nagel.
Det här är på riktigt en smärta som ingen man utan erfarenhet av långa naglar kan förstå. 🙂
Ungefär som med mensvärk – säg inte att det bara är lite ont i magen.. just don’t..
Det är en tragedi för vad gör man? Limmar man dit den? Låter man den vara kort eller måste man – gud förbjude – fila mer resterande 9 naglar?

Fast å andra sidan har vi kvinnor kanske svårt att förstå hur ni kan vara på gränsen till döende av en vanlig förkylning så det kanske jämnar ut sig..

 

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nu har vi en ny månad som heter sommar! ?

  ”Jag mår så bra av det fina vädret. Sommaren är verkligen en problemfri månad för mig och timmarna går på tok för snabbt. ”

  Svara

   Haha.. jag tycker sommaren högst är ett par dagar. Den där regnfria, soliga dagen strax efter midsommar..Det är sommar! =)

   Svara

  Det gör verkligen skitont att bryta nageln i mitten! Trodde verkligen jag skulle dööö när de hände mig i veckan haha ? går runt med en nagel som är superkort så fingret ser helt ampat ut bredvid de andra fina ?

  Svara

  Ja, och hon har DUSCHAT idag också. Man kan fan blogga om allt.

  Svara

   Hahahah precis. ”Jag bajsade idag i 15 minuter. Ni vet kära mammor, att när man får helt ifred bajsa i 15 minuter – ja man är ju som en ny människa efter det! Det var väldigt behövligt. Sen var det skönt att gå o sova i sängen i rena lakan utan att torka först ♡♡♡♡”

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.