Blir ni provocerade?

Kissie har börjat slänga in små pikar kring vikt och träning – lite som den gamla Kissie brukade göra – men en aningens mer subtilt den här gången.

Vad handlar detta om? Försöker hon provocera eller är det ett sätt att skoja om hur hon brukade skriva sina inlägg?
Jag tycker syftet är högst oklart.

kisse kisse3 kisse4 kisse5 kisse6

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hmm.. nee, känner mig inte det minsta provocerad. haha. Kan nästan säga att jag knappt ens förstår vad som skulle vara provocerande med det där.

  Svara

  Mer fixerad. Kissie säger att elaka kommentarer inte biter på henne, men det är inte helt sant – att någon kritiserar hennes kropp (vilket särskilt hände efter bilderna från Finest) är väldigt känsligt. Enligt mig är det tydligt att hon inte har ett helt sunt tänk kring kropp, vikt och mat (detta baserat på hur hon skriver om dessa ämnen samt hennes retuscheringar). Med tanke på att hon blir och har blivit kritiserad och granskad i detalj under så många år så skulle det vara mer konstigt om hon inte tog åt sig, men det är synd att hon inte kan låta det här med kroppskommentarerna rinna av henne lika lätt som t ex dödshoten verkar göra.

  Svara

  Tror hon och C brytit nu, hon skriver på bloggen och snapchat att hon är ledsen

  Svara

  Hennes bloggläsare sjunker väl hela riden, eftersom bloggen är så pass tråkig och intetsägande. Likadana inlägg hela tiden bara, snark. Hon behöver väl provocera lite för att få folk intresserade av att läsa skräpet.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.