4 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Alltså, hennes hår though! Så himla fint! <3

  Svara

  Wow. Så sexig.

  Svara

  Det är det nya modet. Jag delade bassäng med svenska junior simlandslaget i helgen när de hade träningsläger i ”min” anläggning. Hälften av tjejerna hade dragit upp baddräkten upp i rumpan så att de fick mesta möjliga exponering av skinkorna i bassängen. Eftersom andra hälften och ingen av killarna hade samma uppdragna badkläder drar jag slutsatsen att det helt och hållet handlar om utseende och inte att vinna tid i simningen. Känns dock extremt obekvämt att simma med baddräkten uppdragen mellan skinkorna….

  Svara

  Rumpan blir len och mjuk av denna peeling. Det är säkert tanken bakom att sitta och gnida skinkorna i sand.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.