Aj aj..

sonja

Här får sig nog Petra Tungårdens inredningsego en knäck.
Hon hann inte mer än lämna den nystylade studentlägenheten som hon inrett åt den här tjejen innan Sonja la ut skiten till försäljning på Kungsholmen Köp och sälj på Facebook.

Kunde hon inte givit det en kvart i alla fall?
Låtit Petra lämna trappuppgången först för att spara henne förnedringen av att lägenhetsinnehavaren uppenbarligen inte gillade det hon gjort.

Hon använder till och med samma bilder som Petra lagt upp i sin blogg.
Hade det inte varit enklare att bara GE henne pengarna och sparat allas tid?

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bord för 1600 kr, två kuddar för 1400 kr… Mm, verkligen inrett för att ge inspiration till studenter och andra med skral kassa. Herregud. Petra har ingen verklighetsförankring.

  Svara

   Fast hon fick ju en budget på 20k tror jag det var att inreda med. 🙂

   Svara

    30 000 t.o.m. och det var tydligen en ”sjukt tight” budget, enligt Petra själv. En annan hade typ kunnat inreda ett mindre hus för de pengarna, men vi alla är ju olika…

    Svara

  Sonja begriper sig på hur man ska casha in spons genom att sälja på nätet. Så gör ju storbloggarna också när de lägger upp kläder, skor mm som de fått och inte vill behålla. Istället för att skicka tillbaka så lägger man ut prylarna på Tradera och Blocket.

  Svara

  Alltså sängen och kuddarna såg ju snyggt ut tillsammans! WTF, vad otacksamt av den här studenten…

  Svara

  1) Bor det många studenter på Kungsholmen?
  2) Hur realistiskt är det att en student skriver ”orkar inte returnera” och istället säljer något med 800 kr förlust?

  Svara

   En fantastiskt lat och osmart student? 😀

   Svara

   Men det är väl antagligen inte hon som köpt det utan Metro, och då borde hon inte kunna returnera. Hon kanske skrev så bara för att poängtera att det är oanvänt. Spekulationer, spekulationer…

   Svara

  Antagligen så behövde hon pengarna mer, men tycker fortfarande att det är fult gjort.

  Svara

  Hahaha! Fan vad fräckt!

  Svara

  Alltså fyfan vad pinsam människa:. Hade blivit ASGLAD att fått min hem inrett sådär snyggt. Hellre ett fräscht hem (som man får gratis) istället för någon 1000 lapp i plånboken

  Svara

   Haller med

   Svara

   Skojar du?

   Svara

  Alltså, usch vilken otroligt otacksam och komplett skamlös människa. Jag antar att Petra gått igenom både färgval och dekorationer osv under processen, så detta kan ju inte kommit som en chock? Plus att man ansöker väl inte till en tävling där priset är att få sitt hem inrett av en person utan att kolla hur den personen brular styla/inreda hem?

  Nej jag tycker detta känns oerhört småaktigt och trist till dom som var med och faktiskt skulle uppskatta detta.

  Svara

  Äh, det är väl bättre att hon säljer om hon inte trivs med det/om hon är i stort behov av pengar. Så kan någon annan glädjas åt och uppskatta de prylarna hon säljer i stället. Tycker det är ganska hårt att kalla henne fräck och skamlös..

  Svara

   Fast behov av pengar hade hon ju varit utan ett helt nytt hem också? Detta är ju prylar som hon isf inte skulle haft råd med från början och borde (i mitt tycke) också se det för var det är – gratis prylar – tacksamhet för någon med (vad du tror) sämre ekonomi.

   Och ärligt talat, om hon nu ville sälja av det. Gör det snyggt då.

   Svara

  Vi har ingen aning om vad som pågår i studentens liv, hon kanske verkligen behövde pengar…

  Svara

   Varför ens ställa upp? Finns ju mååånga studenter, inklusive mig, som hade tagit emot något sånt här.

   Svara

   Håller med AJ.
   Helt onödigt att vi sitter här och spekulerar om något som vi inte har en aning om. Låt människan vara!

   Svara

    Fast nu säljer hon ju även soffan OCH soffbordet som är med på alla bilder från lägenheten – och använder en annan bild på soffan än de som funnits med på bloggen. Så nog är det hon alltid..
    https://www.facebook.com/groups/112852222190480/

    Hon verkar sälja ut hela sitt bohag.. =)

    Svara

  Tycker det här är sjukt roligt!

  Kollade igenom Tungårdens blogg nu (för första gången någonsin) och hon måste ha tagit ner inlägget med bilderna som Sonja (studenten) använder sig av i sina annonser?

  Men den 27 april skrev Tungården ”Är supernöjd med slutresultatet. Bäst av allt? Att Sonja som bor där blev överlycklig när hon fick se sin ”nya” lägenhet. Ni ska få se alla bilder snart.”

  Hahaha

  Svara

   Svara

    Tack!

    Men det inlägget är från den 21 april och innehåller bara en av bilderna från Sonjas annons. En reklambild ser det ut som, tagen av företaget som säljer kuddarna.

    Sen finns det ett inlägg från den 27 och ett från den 28 april.

    Men inget av de tre visar upp slutresultatet och eftersom Tungården skrev ”ni ska få se alla bilder snart” den 27 tänker jag att hon publicerat ett inlägg någon gång efter den 28 april men att det nu tagits bort?

    Svara

  Kan man vara 100% säker på att det är studenten själv som säljer grejerna ? Jag menar man behöver ju inte vara raketforskare för att fixa ett falsk konto och ”låna” lite bilder från Petras blogg.

  Svara

  bordet va ju fult som stryk så där förstår jag henne haha

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.