Så ung och redan så klok..

nellie

Nellie Berntsson skriver ett inlägg som jag hoppas många av hennes unga följare läser och tar till sig.
Jag tror många ibland glömmer bort att hon bara är 15 år och inte ens har börjat gymnasiet än.
Jag kan personligen säga att jag gjorde det mesta av min sökande och frigörande under gymnasietiden och vissa saker är jag bara SÅ glad att knappt mina nära och kära vet om..
Tänk då att hela tiden ha ögonen på sig – precis som hon skriver.

När jag gick på gymnasiet fanns det inte mobilkameror och Youtube så man kunde göra bort sig i godan ro utan att behöva se det smetat över hela internet dagen efter och det var illa nog – att folk visste.. =)

Nu för tiden ska ungdomar som Nellie, Justin Bieber, One Direction och alla andra kändis-tonårsförebilder växa upp, göra sina misstag och lära sig av dem men helst utan att någon får reda på det för då är de en dålig förebild.

Jag tycker det låter sunt att hon ska spendera åren 16-18 med att värna mer om sitt privatliv. Sen kanske det inte passar hennes läsare som nog anser att det är Nellies skyldighet att dela med sig av precis allt men det kan ju vara en förlust som är värd att ta.

1 kommentar

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känner samma sak!
    Tänk om mobilen haft kamera när jag gick i högstadiet…. Omg. SÅ GLAD!! Att det var 3310/3510i som var som hetast då.

    Inte lär internet ha dött lagom tills om 10 år när min 5åring blir femton heller.. ?

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.