Tillåt mig småle.. =)

Dessie:

dessan
Det här är fantastiskt roligt!

Dessie är så upptagen med att påvisa för alla som är av en annan åsikt än henne själv att hennes läppar VISST är mindre nu än förr och länkar till den HÄR bloggen där det finns en gammal bild på henne.
Vad hon däremot har missat är att inlägget listar ”årets sämsta prestation” och har Dessie på en hedrande andraplats.

Jag citerar:
Norra Europas värsta sångerska, särskrivare och mytoman har till och från spridit kolossala mängder dynga omkring sig.
Sången fick våra öron att försöka fly från våra huvuden, och texten och det engelska uttalet gav sura uppstötningar och hysteriska skrattattacker om vartannat. Men det som trots allt tar Dessie såpass högt upp på listan är ju givetvis att det är mer än en sak som gått fel under året.

-Dessie har ju även valt att engagera sig i ett antal samhällsprojekt. Det har varit snack om pälsindustri, mobbning och en herrans massa annat, men ingenting har hänt. Absolut ingenting alls. Och det är väl ganska tur, för Dessie är verkligen inte en bra talesperson för något av dessa ämnen. Tvärtom. Hon vore direkt fel att sätta in i ett sådant sammanhang, så vi får vara glada så länge det står still på den fronten.

– Dessie gjorde ju för övrigt en egen t-shirt under årets sista tid. Den var felstavad, ful och otroligt mycket dyrare än vad ett felstavat tygstycke bör vara. Att det dessutom tog omåttligt lång tid innan hon förstod, och till slut gick med på, att hennes tröja var felstavad gjorde det hela ännu roligare.
Kanske är det dags för Dessie ”Lisa” att sätta sig ner och författa ännu ett argt mail? =) 

Tack Jenny för tips!

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Då är ju frågan, är den där recensionen av hennes prestation näthat? Eller just en recension av diverse misslyckade projekt en offentlig person gett sig i kast med?
  Mycket rolig analys föresten, haha!

  Svara

   God eftermiddag! Det var jag som skrev det, och såhär några år efteråt skulle jag nog klassa det både som näthat och en recension av diverse mycket dåligt utförda projekt. Till mitt tämligen lama försvar kan nämnas att jag kring den här perioden låg i lite av en fejd med Dessie, där hon fäktade vilt omkring sig och gjorde sitt bästa för att framställa sig själv i mycket dålig dager genom att attackera mig med uppenbara lögner.

   Svara

    Fast typ allt du skrev stämde ju? Möjligtvis att hon inte är mytoman per definition, men utan tvekan så ljuger hon mer än den genomsnittliga människan.
    Är det fortfarande närhet om det är sant?

    Svara

    Det är ju en intressant fråga. Jag kan säga att jag nog inte skulle skriva på riktigt samma sätt idag i alla fall 🙂

    Svara

  Varsågod Camcam och trevligt att ”se” dig igen, Victor den Store. Din fejd med Dessie var ju roligast i blogghistorien. Mest för att hennes motargument mot dina ytterst finurliga kommentarer var helt off.

  Svara

  Lite småkul också att hon hånar det faktum att man har använt sig av en bild för att jämföra näsan, samtidigt som hon hänvisar till två andra bilder. Det där var nog den mest motsägelsefulla kommentar jag någonsin skådat x)

  Svara

   Hon menar ju jämfört med EN (1) bild

   Svara

  Gud vad kul det är att Dessie verkligen tagit tag i bloggen och andra sociala medier och verkligen satsar på att ge läsarna och annonsörerna flera genomtänkta inlägg och kvalitativa bilder varje dag på Instagram och Snapchat. Jag menar, vem kan begära mer än ett inlägg om sonens ryggsäck på bloggen och sen tystnad resten av dagen? Det är verkligen tecknet på en riktigt kvalitativ blogg med en engagerad och driven ägarinna. You go Dessie!

  Svara

   Hon har inte tid flickan är ute och spanar efter Charlie Sheen….

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.