Riktiga storbloggare..

Dessie & Tyra:

storbloggare

Dom är riktigt på hugget dom här två donnorna!
Ett inlägg var – upplagt igår morse.

Tyra har suttit möten men vad Dessie gör förtäljer inte historien men om jag ska ge mig på en gissning så letar hon förmodligen kändisar på stan.
Blondinbella har möten hela dagarna och lyckas ändå uppdatera och hålla liv i en blogg. Märkligt det där..

37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Dessan körde bil kl 01.30 inatt o pumpade musik hon älskade som tonåring

  Svara

   Tycker synd om hennes unge. Vem tar hand om den egentligen?
   Har läst i hennes blogg och hon går alltid upp vid 10-12 tiden. Sedan berättar hon att hon inte har dåligt samvete för hennes unge har ”legat och sovit” i 12 timmar. Hur vet hon det? Detta tror jag absolut inte på. Helt sjukt.

   Svara

    Haha när har hon skrivit att hon går upp vid den tiden? Kanske för typ 3 år sedan innan hon fick barn. Tycker alltid att hon skriver att hon går upp senast 8. däremot kanske första inlägget kommer upp runt 12-tiden. Du kanske borde läsa om och läsa rätt 🙂

    Svara

  Fortfarande radiotystnad hos Tyra.
  Undrar om det är ett gott eller dåligt tecken?
  Blev det något miljardkontrakt på Starrider med ”tyskarna”?
  Kanske har de firat hela natten och sover ut under dagen efter en orgie med
  korvar, Sauerkraut, sekt och Jäger?

  Svara

   Ett blygsamt ”mitt stora möte har gått helt enlugt plan” från Tyra på ig.

   Jag tolkar det som att tyskarna inte skrev på kontraktet utan vill göra justeringar och återkomma = allt kan hända = inget avtal ännu.

   Just thinking…

   Svara

  Blondinbella är mer framgångsrik än både Dessie och Tyra tillsammans, hon har ju flera framgångsrika företag OCH en familj. Dessie går på en massa viktiga möten som aldrig resulterar i något som vi läsare får se, hon ”hinner” aldrig blogga trots att hennes son går på förskola och hon har delad vårdnad med Simon (om det nu inte är så att de faktiskt är tillsammans..) Men Snapchat kan hon uppdatera, och filma medan hon kör bil. Och Instagram. Om Blondinbella kan och hinner med allting, hur kan då inte Dessie göra det? Tyra har jag inte så mycket att säga om.

  Svara

  Dessan säger hela tiden att hon är en av Sveriges största bloggare. Vore kul att veta hur många besökare hon har?Kan du gräva lite ?

  Svara

  Dessans blogg är det största skämtet bland ”toppbloggare”. Finns ingen som helst substans i hennes inlägg, eller samarbeten heller för den delen.

  Svara

   Håller med! Den är bara tråkig och oinspirerande!

   Svara

  Blondinbella ser sitt bloggande som ett jobb. Dessie ser det nog mer som en hobby som ger pengar…

  Svara

  Nu har Dessan väckts till liv och börjar dagen med ett försvarsinlägg.
  ”Jag valde att vara ledig igår SOM ALLA ANDRA med jobb också har. Jag väljer när jag är ledig, och jag säger inte att mitt jobb är lika jobbigt som en LÄKARE men det är jättejobbigt psykiskt!!!”
  Orkade inte läsa mer när hon gick in i försvarsställning, hon vet ju innerst inne att hon gör ett dåligt jobb och måste hävda sig hela tiden.

  Svara

   Eller hur! Har slutat läsa Dessies blogg. Den är så himla ointressant. Följer bara den här bloggen som tar upp det enda intressanta 🙂 Orkar inte Dessies tjat

   Svara

    Jag tycker Kissie har tappat det lite på det senaste också. Alla har väl up’s and down’s och jag tyckte hennes blogg började sina lite i samband med ryktena om uppbrottet men den har inte riktigt tagit sej igen. Det är ju förståeligt, men hoppas hon kommer igång igen. Jag tycker hon är rätt rolig annars!

    Svara

  För att vara en intressant bloggare måste man antingen ha ett intressant liv som man vill dela med läsarna eller också måste man ha bra fantasi och förmåga att hitta på saker som kan intressera läsarna.
  Har man varken ett intressant liv man vill dela med sig av eller förmåga att fängsla läsarna med mer eller mindre påhittade saker eller kommentarer till saker som sker i omvärlden, är det förmodligen inte så stor idé att ha en blogg.

  Svara

   Kunde inte sagt det bättre själv!
   Tror att det är exakt så för Dessie just nu. Hennes fjortistid är över och hon har inget intressant att leverera i detta nu. Bloggdöden är nära, bara en tidsfråga hur länge bloggen överlever på konstgjord andning.

   Svara

  Är det bara jag som tycker att det är underligt att vi får ett duktigt långt inlägg från Defensi (dessie) som handlar om att hon får kritik för att hon uppdaterar dåligt. Enda stället vi har uppmärksammat det på är just i denna bloggen ?

  Är hon en mind reader, har hon en bloggläsarspion eller har hon hör och häpna varit inne här och läst det första hon gjorde imorse? ?

  Svara

   Hon var nog inne här i går också eller i morse. Jag skrev en ironisk kommentar i ett inlägg här i går om att hon var såååååå duktigt och driven som bloggare. 🙂

   Svara

  ”Och sen jämför jag inte mitt jobb med andra, läkare m.m har ju såklart väldigt tuffa jobb, men mitt jobb är väl ganska påfrestande psykiskt. Man ska liksom alltid vara redo att bli kritiserad, och ja även om det är bara konstruktiv kritik så är det jobbigt att höra det vad man än gör.”

  Hur tror dessie att det går till i andra yrken egentligen?
  Tror hon att alla som har slitsamma jobb dansar runt på nåt form av moln och att alla ens kollegor är så fantastiska och att man har fikapauser där alla bara.. utstrålar kärlek och värme?

  Svara

   Hon får gärna provjobba på mitt jobb, prova 10 timmars restaurangjobb med förhoppningsvis 30 min rast som kan ske 3h efter passets start vilket leder till att man får äta typ två mål om dagen och jobba 7 h utan paus, ont i fötter och ben, stress, osv osv osv

   Svara

  Vore ju märkligt att ett stort ridklädsföretag vill samarbeta ens på något sätt med Tyra och Starrider. Vad har Starrider som inte de själva kan göra bättre och billigare? Ingenting. Dåligt rykte, låg kvalitet och en väldigt oprofessionell hemsida.

  Svara

   Vi kan ju kontakta dom på samma sätt som Tyra kontaktade Finest och hängde ut Camillas jobb och ifrågasätta hur dom kan vilja jobba med Tyra. Upplysa dom om hur negativt det kommer påverka deras varumärke i Sverigeifall dom samarbetar med henne..

   Få betalt med samma mynt!

   Svara

   Tänker samma här, fast Tyra kanske har kommit fram med några bättre produkter som hon inte visat upp offentligt än. För det som finns sedan tidigare skulle jag aldrig i hela mitt liv köpa.

   Svara

  Någon som vet hur det gick med Tyras möte med en advokat?

  Svara

  Och så är ni igång igen ? Allt gnäll om dessan dagligen men endå tar ni eran tid till att ha denna debatt varje dag.. Jag håller inte med om alt dessie säger och tycker men ni tar det till en så sjuklig nivå så man blir mörkrädd. Förstår om man vid ett tillfälle kan få spy ur sig all skit man tycker om en bloggare (är det egentligen nödvändigt?) men ni gör det DAGLIGEN. blir det som en besatthet eller vad är det frågan om? Jag försöker förstå er men det är omöjligt. Hur är det möjligt att bli så besatt av en bloggare som man inte gillar? Att dagligen sitta och spy ur sig hur dålig en människa är tillsammans med andra sorliga människor. Tycker mest det är ni som ser riktigt dumma ut… for real lägg några minuter till att bara läs detta kommentarsfält, tycker ni inte det ser otroligt tragiskt ut ja då är det något fel.. ? En styrkekram till er alla gnälliga obsessed psycho bitches 🙁 ❤️

  Svara

   Gullpluttan, du behöver nog en kram och lite pepparkakor. Går man på i en hel liten uppsats om några kommentarer på en blogg och börjat kalla folk för ”obsessed psycho bitches” är man nog inte riktigt frisk själv.

   Och föresten; Hej Dessie! Rätt uppenbart att det är du gumman, kram! <3

   Svara

    Jag kontaktar dig mer än gärna på fb/whatever för att bevisa att jag inte är dessie 🙂 riktigt uttjatande med er som skriver ”hej dessie” så fort man inte skriver något negativt om henne. Inse att det finns människor som inte ägnar hela dagarna till att hata på någon man inte gillar. Sen att jag skriver denna kommentar, ja tycker ni det är värre än att dagligen kommentera dessies liv som ni gör så får ni tycka det. det är ni som är sorliga här och låter era liv gå ut på att kommentera bloggare som ni väldigt uppenbart INTE gillar. stackars människor :(:( och som sagt, skriv något sätt jag kan kontakta dig på så bevisar jag gärna att jag inte är dessie. Inte för att jag egentligen har någon skyldighet att göra det, utan för att du ska sluta vara så bajsnödig

    Svara

    Behövs inte, varför ska du bevisa det? Jag är salig i min tro. Styrkekramar till gumman, kan inte vara lätt att vara förstoppad. Kram! <3

    Svara

   Tycker även du lägger ganska mycket tid på att kommentera om att människor kommenterar människor… =)

   Svara

   Det kännedom vi har en epidemi av ”mörkräddhet” i Sverige just nu…

   Svara

    Känns* Mobiler alltså…

    Svara

  Att Dessie håller en sådan amatörnivå i sitt bloggande efter alla dessa år är för mig ett mysterium. Som alla dessa möten hon ständigt snackar om och har snackat om i flera år nu, får vi någonsin se något resultat av dessa möten? Sen tror jag att bloggen är en utdöende platform, vad kommer hon göra den dagen hon inte längre kan försörja sig på sin blogg egentligen?
  Mycket går väl att säga om Tyra, men jag tycker ändå att hon har haft ett driv i sig att göra saker med sitt varumärke även om hon kanske inte lyckats så bra med det.

  Svara

  Tyras ridkläder passar utmärkt på Ullaredfär de säljs redan, billig färglad skit

  Svara

  Tycker inte heller dessa inlägg är särskilt underhållande. Du har självklart rätt i det som hänt Camcam, och Dessie och Tyra gjorde bort sig, men du skulle faktiskt kunna skruva ner det lite mot dessa två eftersom de uppenbarligen inte mår bra. Okej att du hyser agg mot Tyra, fullt förståeligt, men det känns som att det spiller över på Dessie i onödan. Med det sagt tycker jag såklart att du kan fortsätta berätta och skämta om när de väl gör nåt roligt eller knasigt, precis som med alla bloggare. Men det här är inte ens kul, det känns bara som att du hackar på en tjej som du redan sårat.

  Svara

   Fast nu har du inte tagit reda på fakta innan du uttalar dig.

   Svara

   Med tanke på vad Dessie och Tyta har gjort är det här inlägget väääääldigt snällt. Och till och med utan allt de gjort vore det här inlägget fullkomligt harmlöst. Hon påpekar att dessa två tjejer som kallar sig storbloggare inte ens kan klämma ur sig ett inlägg om dagen i snitt. Hon säger inte ens något om varför de sköter sina jobb ordentligt (till skillnad från charmtrollet ovan som kallar läsarna här ”obsessed psycho bitches” i sitt försvar av Dessie). Vari ligger det elaka i det här inlägget?

   Svara

  Hahahahah! ”letar förmodligen kändisar på stan” My god, you crack me up! Älskar denna blogg!

  Svara

  Omg,jag blir knäsvag när jag ser den här???? http://bit.ly/2eoMjaI

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.