Senaste nytt om Egoinas stalker..

Egoina:

Stackars Egoina som fick en sån stolle efter sig. 
Hon svarar på lite frågor gällande honom och berättar att det finns någon som kommenterar under annat namn men som hon misstänker är denna Anders.
Det har varit ganska tyst kring honom ett tag men han är tydligen inne och skriver till henne fortfarande trots att han haft kontaktförbud. Enligt Egoina började han skriva så fort det upphörde.
Varför tror ni Egoina av alla människor fick en stalker efter sig?
Bella har ju fått hot och trakasserier men ingen som riktigt kan liknas vid en stalker väl? Någon som är besatt av BARA henne.
Han som skulle stycka och steka hennes bröst i smör skickade väl det mysiga brevet till ett flertal bloggare?

Vilka dårar det finns. Och vi kan sälla ”Lisa” till den skaran..

egoina

8 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gud vad förbannad man blir! Jaha, du har barn och familj och vill bli sedd som något annat än ett as? Då skulle du kanske inte stalkat någon då.

  Som den jävla Brock Turner. Med män handlar det om deras framtid, deras potentiaaaal..medan kvinnor får utstå förhör om deras förflutna, så att det kan användas emot dem.

  Svara

  Varför inte Egoina? Det kan drabba vem som helst.

  Svara

   Precis. Jag har en släkting som blir stalkad av en annan släkting utan någon som helst anledning. Detta har fortsatt on-off närmare 20 år nu. Stalkaren i detta fall är psykiskt sjuk.

   Svara

   Ja jag har haft en om han nu inte är tillbaka och bara blivit bättre på att inte bli sedd, och det startade när jag var 15 och en snubbe fick upp ögonen för mig . Så det kan garanterat hända vem som helst då jag var en snorunge som rökte alldeles för mycket cannabis och verkligen inte är värd att följa efter, men han var alltid där ändå.

   Svara

  ”Jag har en dotter på två år” Sedan:
  ”Min dotter är en bebis” Emm..

  Svara

  Det kan hända vem som helst, mig däribland! Jag råkade ut för en stalker för 3 år sedan, nu är det tack och lov inget problem längre men visst är jag orolig ibland eller kollar mig över axeln en extra gång på vägen hem.

  Svara

  Jag är övertygad om att en del andra bloggare också har råkat ut för samma sak. Men Egoina är den som öppet har valt att berätta om att hon har en stalker.

  Svara

   Precis! Bella har dessutom berättat om några incidenter där en t o m var och ryckte i hennes brevlåda. ?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.