11 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Paulina röker väl definitivt sedan är jag rätt säker på att Dessie röker också… Skulle kunna tänka mig att Kenza röker ibland när det är fest. Dom andra är väl lite mer osäkra, Tyra verkar ju dock ha en beroendepersonlighet så kanske röker hon fortfarande? Jag vet inte, har ingen koll på människan direkt.
  Själv har jag inte rökt på typ 4 år nu och det är så jävla nice att inte vara rökare längre! Fyfan va nasty det är, varje gång jag känner cigarettrök så blir jag så jävla äcklad.

  Svara

  Rökning är det värsta jag vet! 🙁

  Svara

  Jag tror alexandra feströker fast hon inte vill erkänna det. För några veckor sen så var det någon som snapade när dom var ute (minns inte vem) och när alla står och röker så filmar någon, så hör man alexandras kompis säga ”Alex! Video!” Och då vänder hon sig med ryggen mot kameran

  Svara

   Vet inte om hon röker eller inte men tycker faktiskt att det är bra att hon inte skyltar med det.

   Svara

    Jamen det håller jag med om

    Svara

  Paow liknar där så sjuuuukt mycket handär skådisen som spelar Stephen Hawking, vad sjutton heter han nu… *googlar* Eddie Redmayne! Creepy nästan ju!

  Svara

  Hugo skrev för ett tag sedan att Paula tjuvröker med.

  Svara

  Varför ska man inte få unna sig att ta en cigg ibland?! Det som är så förbannat gott! Heltidrökare är ju inte så fräscht men någon gång ibland.

  Svara

   Fräscht att du glorifierar rökning. Verkligen. Både fräscht och moget ??

   #ironi

   Svara

  Guuuud vad snyggt Kenza röker <3

  Svara

  Sandra Beijer har aldrig förnekat att hon rökt och röker sen många år tillbaka. Älskar det med henne, faktiskt. Inte för att hon glorifierar, utan bara för att hon ÄR

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.