Han är singel!!!


Ps: Det är inte killen i filmen som skrivit brevet.

BLOGGKUNGEN ÄR SINGEL!!!!!!!!

Mannen bakom landets största bloggprofiler, artister och nöjesmedia måste lära sig att hantera spekulationer själv nu när han skiljt sig efter 20 år och till de behöver han en varm – dock inte svettig – hand att hålla i.
United Influensers föredetta egen supermanager är ute på marknaden – the one and only POPPE LINGE!!!!!

Sveriges svar på Adnan Ghalib – google is your friend – som fotat alla från Prinsessan Maddie och hennes ex Jonas när de syntes tillsammans för första gången efter hans otrohet uppdagades och som satt Bloggbevaknings egen drottning CamCam i webbtv för första gången är ett hett villebråd ute på singelmarknaden ska ni veta.
Han kommer komplett med social kompetens, karriär, hund, terapeut och vipkort till fler röda mattor än alla bloggare på Finest tillsammans trampat på och vill gärna ha en fager dam på armen att flanera in med..

Är du intresserad av en dejt med denna man så kan du lämna en kommentar här på bloggen där du ohämmat – likt det här inlägget – pimpar ut dig själv till max!
Spara inte på krutet – fläk ut dig som om du vore del i GabJossans urringning!!!!!

Tyvärr har jag ingen Adlink till honom men annars hade jag erbjudit en.. =)

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Ps: Det är inte killen i filmen som skrivit brevet.”

  Har aldrig fattat detta. Är jag dum?

  Svara

   Är du för ung för att ha sett programmet ”Bullen”?

   Svara

    Haha vet inte ens vad det är så mitt svar blir ja!

    Svara

    Haha Bullen is da shit ju!

    Svara

   Du är inte ett dugg dum, bara för ung för att ha sett Programmet Bullen. ?

   Svara

    Kan inte fatta att Bullen är så gammalt redan ?

    Svara

  Men har du inte publicerat det här inlägget tidigare?

  Svara

   Ja exakt… Lite tröttsamt. Om ingen nappade förra gången så får han väl gå vidare liksom.

   Svara

  Tyra är för sjuk för att orka blogga men göra naglarna och sitta hos frisören orkar hon i alla fall

  Svara

   Har aldrig förstått dethär med att läsare gnäller på bloggare för att de inte uppdaterar? ”Jaha du orkar inte blogga men nog vara hos frisören” ”varför har du inte bloggat? Bara för att man har spysjuka betyder det ju inte att man kan skita i bloggen!” ”Såg dig på stan idag? Du har inte uppdaterat bloggen pö hela dagen? Kanske du skulle prioritera det framom att shoppa?” ALLTSÅ ÄR NI SERIÖST SÅ BEROENDE AV DERAS BLOGGAR ATT NI BLIR ARGA/IRRITERADE OM DE INTE UPPDATERAR?! Oj caps. Har ni inget eget liv? Varför sitta och störa sig på att t.ex. Dessue uppdaterar dåligt? Eller Tyra? Det finns ju 1000 tals andra bloggar att läsa! ”Men det är ju deras jobb, jag kan inte heller ta ledigt från mitt jobbnär jag känner för det” eh again, skaffa dig ett liv. Och jo, det är en jävla blogg dom kan fast stämga ner den om dom så har lust.

   Svara

    +1

    Svara

    Läsare tröttnar för bloggare (inte alla) oftast kommer med fjantiga små inlägg om hur det är för sjuuuuuka för att blogga och oj vad synd det är om dem och vad de är för trötta och och fåniga ursäktsinlägg. Och sen kommer bilder, inlägg och annat när bloggaren sitter typ och fixar naglarna, shoppar eller något annat. Om jag skötte mitt jobb så, mailade chefen och sjukanmälde mig och sedan gick och fixade naglarna, skulle jag få sparken. Bloggares läsare betalar deras löner och läsare gillar inte när bloggare ljuger.
    Och föresten, Dessie, som du nämnde, har ju en chef på UI. Och vore jag den chefen skulle jag fan i mig ge Dessie sparken.

    Svara

  Vet inte om jag borde gå så långt att berätta om mitt allra innersta så att det är i klass med tuttans urringning ?

  Svara

  Han är sååååååå creepy. Jagade mig i flera år. Visste inte ens att han var gift?

  Svara

   Haha va?? Berätta mer

   Svara

  Är det bara jag som inte kommer in i dessies kommentarsfält från mobilen?

  Svara

  Alltså. Varför göra en dejtannons för en gubbe på din blogg där massa naiva barn/ungdomar hänger (no offense)? Har han tröttnat på frugan o vill ha en ung tjej som han i utbyte kan hjälpa till att bli stor i bloggvärden.. Det kan uppfattas så för oss som inte känner honom och det känns desperat och obehagligt.

  Svara

   Exakt! Och om han är nyskild så kanske det vore på sin plats att vara själv och singel ett tag!? Varför är många människor sådana som bara måste ha någon precis hela tiden? Varför inte jobba på sig själv å bli stark å klara sig själv först?!

   Svara

  Nej vilken pinsam post. Pinsam snubbe och pinsamt av dig.

  Svara

   Jag håller med….

   Svara

   Agreed

   Svara

  Är du ironisk CamCam? Det framgår inte riktigt… Hoppas det, för han verkar vara ett riktigt slime.

  Svara

  Minns när han skulle göra någon ”serie” med Jackie Ferm och Kissie på Gran Canaria? Det var så plågsamt pinsamt och jag förstod inte en vuxen mans intresse av att göra en väldigt B filminspelning med tonåringar…

  Svara

   Var det han? Har för mig att det var.. Den där gamla utvikningsbruden… Minns inte ens namnet på henne. Blond och lite konvex näsa! Drev nån bloggportal typ?

   Svara

    Ja, han och Marie-nånting!

    Svara

  Nä, det här känns lika B som förra gången du la upp texten. Känns bara slajmigt..

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.