Kissies datingkrav!

Kissie:

tand

Kissie skulle aldrig kunna dejta någon med fula tänder och menar att det är hennes hang up.
Jag är benägen att hålla med – tänder ÄR viktigt och jag led själv alla helvetes kval innan jag fick mina nya efter jag slog ut mina fyra framtänder.

Själv har jag haft lite av en hang up på fula skor. 
Givetvis kan man göra en liten smyg-makeover och sätta ner hens fötter i ett par snygga skor men tanken på att personen ifråga VALT att ha ett par riktigt fula skor på sig är svår att skaka av sig.
Nu för tiden är jag inte så brydd men det var ett tag i mina yngre dagar då skor helt kunde avgöra huruvida jag var intresserad eller inte..
Snacka ytlig brud! =)

Hårt snörda gympadojor som blir ”näbbiga” där fram var värst. Huuuu!

Vad är era hang ups? Kom igen nu – alla har någon! =)

sko

42 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har skitsvårt för tunnhåriga killar och riktigt lökiga tatueringar, typ tribaler. Hjälp.

  Svara

  Jag tål inte skånska. Har massa internetvänner som jag älskar när de skriver saker på bloggar, instagram etc och sedan helt plötsligt lägger de upp en video och det visar sig att de pratar skånska… Får typ panik. Skulle inte kunna umgås irl (fast man kanske vänjer sig??) men jag brukar lyckas förtränga det och kunna läsa deras texter på riktig svenska igen efter ett tag.

  Den enda som kommer undan är Johan Glans, bara för att han har bästa humorn i Sverige. Då står jag ut.

  Svara

  Helt klart också tänder, så himla viktigt! Men jag har också sjukt svårt för människor med dålig klädstil, och inte så, fula kläder, utan mer felkläder vid feltillfälle och ovårdade kläder? Jag vet verkligen inte vad det är, men jag skulle aldrig kunna dejta en någon med typ en för liten kavaj? eller som inte kan kombinera olika materialval? Och jag är verkligen ingen modegudinna själv. Men förstå att ta med denna individ på olika tillställningar eller middagar och hen alltid skulle vara felklädd? Obekvämt allra minst.

  Svara

  Sådär lite för långa naglar, en kille med det kan gå från att vara en tiopoängare till att jag aldrig skulle drömma om att ta i människan. Huuu…
  Dialekter är också svårt, göteborgska (som är min dialekt som jag inte själv hör) eller norrländska. Dom funkar 🙂

  Svara

  När personer som säger att de är musikintresserade men sen bara pratar om ett band.. då är man intresserad av ett band, ofta ett dåligt band, inte musik generellt.

  Hände mig faktiskt senast på en fest för ett tag sen, en kille som var extremt angelägen att få med mig ut på balkongen hela kvällen för att ta en ciggeluring. Jag gav tillslut efter och vi småpratar, han är musikintresserad (inte en sån jävel till tänker jag) men nämner inte ett enda annat band förutom Takida och pratar om deras ”resa” och… ja, jag vet inte. Slutade lyssna när han sa Takida!

  Svara

   Men Takida är ju bra! hahaha ;D

   Svara

  OCH, personer med för korta byxor! Som inte är meningen att de ska va lite korta..

  Svara

  Manbun! Och killar som är urtypen av coola grabbar som går runt och utstrålar att de äger hela världen. Åh, jag dör typ av töntighet när jag ser dom.

  Svara

  Killar som pratar den där riktigt löjliga stockholmskan. Alltså inte som folk normalt pratar i Stockholm utan så som de pratar i typ ”Toppmäklarna” på kanal 5.
  Blir typ förbannad så fort jag hör det.
  Och så töntkillar som går runt och tror att de är skithäftiga (tänk Paradise Hotel snubbar). Hur de klär sig och ser ut är jag inte superpetig med 🙂

  Svara

  Skor…. Herregud. Jag drog hem en kille en gång, missade att kolla in hans skor (skyller på fyllan), dagen efter såg jag att han hade riktiga skejtardojjor, med ROSA snören! Idag är jag lyckligt sambo med en kille som faktiskt alltid har fina skor, men några gånger har jag varit tvungen att stoppa honom när han är på väg att köpa liknande skor som 70-åriga gubbar har!!

  Svara

  Skulle inte kunna tänka mig att dejta någon som röker

  Svara

  Snygga, ”manliga” händer är min grej. Lite ådriga, och att det går in i sidorna i början på tummarna, haha. Män med små, raka händer och fingrar, typiskt ”kvinnliga” är big nono. http://www.imageafter.com/dbase/images/nature_characters_humanparts/b17joe002.jpg Mums, haha.

  En annan grej är ögonfärg. Jag tycker blåa ögon är fint, men det attraherar inte mig och ögon är en av de grejer jag faller för. Gröna eller ljust bruna är det som går hem.

  Svara

  Killar som är dåliga med hygienen och luktar svett hela tiden. Blä! Tänderna kan jag hålla med om.

  Svara

  Killar som luktar gott får mig på fall direkt 🙂

  Svara

  Dålig lukt/andedräkt och korta byxor är en turn off. Men om jag hade gillat personen i övrigt är det ju inte omöjligt att korrigera, och det med lukten borde väl heller inte anses som en dum grej att få ordning på…

  Min sambos lillasyster stank svett i flera år, och det var för att hon inte använde deo när hon väl tvättade sej, och får att inte kände det själv tvättades heller inte stinkande kläder. To make matters worse så sprutade hon en halv flaska parfym ovan på svettstanken, jag höll på att kräkas då jag alltid fick sitta i mitten bak i bilen, mellan henne och hennes mamma! Till slut tog min sambo tag i det ordentligt (hon var pest och tog allt som kritik från avundsjuka människor, typ som en bloggare!) fast han inte bodde hemma med henne längre.

  Svara

  Haha brukade också ha en ordentlig hangup på skor när jag var yngre. Fick panik när en kille hade fula skor. Hade jag varit singel nu hade jag nog aldrig klarat av att dejta en brat (typ slickat hår och skjorta typen) klarar inte heller av ”fitness” killar som bara pratar om vikter, tonfisk, proteinpulver och har enorma muskler.

  Svara

  Jag är likadan när det kommer till skorna! Haha. Sen gillar jag inte killar med hår på huvudet, snagg ska det va. ?

  Svara

  Riktigt smala killar… Jag själv är inte smal någonstans och vill inte vara med någon det känns som att den ska gå sönder när man tar på den. Vill ha en man, inte ett barn ?

  Svara

  Svett, håriga ryggar, dåligt bordsskick och äckliga tänder får mig inte på fall. Inte heller jättesmala killar. Och inte blekfisar med svart hår. Och inte snusare/rökare…

  Svara

  Jag trodde jag inte gillade fula ränder och keps men sen träffade jag världens bästa kille för 3 år sen och bestämde mig för att skita i det.

  Svara

   Tänder* jävla autokorrekt

   Svara

  Längd. Hur mycket jag än önskar att jag inte brydde mig, så bryr jag mig. Jag attraheras inte av killar som är kortare än mig (173 cm) och blir istället larvigt förtjust i killar som är absurt långa.

  Svara

   Och jag gillar också långa killar och träffade sen min kille som bara är 4cm längre än mig (jag 170, han 174) och tänk han är världens bästa trots det 😛 Tur man inte alltid lyssnar på sig själv..

   Svara

    Haha, ja, förr eller senare får man väl sänka ribban något när det träffar rätt på alla andra plan!

    Svara

  Min största turnoff är män som känns pojkiga på ett eller annat sätt. Kan vara kroppsbyggnaden, små händer som nån skrev ovan, ett ”ungt” ansikte om han inte har skäggstubb, eller bara klädstil, beteende, brist på framtidsplaner och mål… Nej, manliga män tack! Är själv 24 och alltför få i min ålder möter dessa krav.

  Svara

  hahahahah jag hatar också när killar har fula skor!!
  jag blir så jävla ointresserad om killen har fula skor

  Svara

  Jag älskar snea tänder, inte äckliga och ofräscha, men snea eller glugg. Det är nått med att det liksom bryter av nått.. Tycker alltid snetandade människor är härliga att titta på. Nu menar jag inte då det ser utvald någon kastat in tänderna i käften, utan typ en framtand som lappar över den andra lite eller så..

  Jag gillar däremot inte den där brattiga hipstertypen som ska se laidback ut med stora hål i svindyra jeans, man betalar inte 2500 för ett par trasiga jeans – så är det bara. Han har smal kropp med lite muskler, tatueringar och piercingar (gärna i näsvingen) axellångt hår i tofs eller knut, ibland hatt. 3 dagars stubb. Tycker själv han är fett skön. Och sjukt snygg. Blä!

  Är det däremot en äkta slaker kan jag tänka mig att bli kompis med honom iallafall.

  Älskar kommentarsfältet på denna blogg, sjukt sköna människor här <3

  Svara

   Smälter också av glugg mellan framtänderna 😀

   Svara

  Jag skulle aldrig, aldrig träffa en kille som har typ ”Jersey shore”-kläder. Ni vet, tröjor med glitter och stora tryck eller jeans med stora loggor på. Och killar som luktar illa, eller är så där typiskt högljudda och tycker att dom själva är sååå coola går också fetbort.

  Svara

  Alltså, jag förstår det inte själv men jag kollar så mycket på ögonbryn haha. De får absolut inte vara för fixade men inte heller vara ett enda stort ögonbryn.

  Svara

   Same hahaha

   Svara

  Jag hakar upp mig på näsor, en ful näsa kan förstöra killens utseende för mig haha.

  Svara

   Haha, jag är helt tvärtom, en ful näsa gör hela mannen känner jag. En för fin näsa känns kvinnligt på något sätt.

   Svara

  Nedåtgående leende à la Nicholas Gage funkar bara inte, något med tvetydigheten som gör mig irriterad. Även väldigt tunna läppar och fula tänder, eller ska kanske säga misskötta tänder så att tandköttet lyser knallrött och gårdagens mat ligger fint mellan tänderna.

  Svara

  Det enda jag hakade upp mig på i detta inlägget var just att du hade tagit ut 4?!? Why? Har du porslintänder där nu? :ooooo / Nicke nyfiken ?

  Svara

   Nä, det är fyra kronor som sitter fast med glasfiberpelare i tandbenet. Jag cyklade omkull och slog i tänderna så dom lossna och dog allihop och typ vittrande sönder. Kissie hade INTE velat hångla upp mig, det är en sak som är säker. 🙂

   Svara

  Extremt tunnhåriga killar, killar med dålig hygien, killar som gillar manga/anime, extremt långa och smala killar (typ killar som är 195 långa och väger 60 kg), killar som luktar illa. Det är väl typ det jag stör mig mest på..

  Svara

  Killar med tjockt halvlångt hår, med vackra ögon, som alltid ler, som luktar gott och klär sig normalt, som är ungefär samma längd som mig eller 10 cm längre och har normal kroppsbyggnad/lite muskler (lite kraftiga killar kan också vara heta) får mig på fall.

  Svara

  Kom på en sak till som går bort… rumphaka! :O

  Svara

  Killar med långa shorts tillsammans med ”allväderskängor” WHYYY?! *ryser* (skulle överlag aldrig träffa någon med fula skor över huvud taget) .Dålig musiksmak. Inga framtidsplaner eller ambitioner. Dålig hygien. Taskig människosyn. Billiga jeans, alltså typ Ullared. Sunkigt hem.

  Okej mycket mer personlighet här haha. Men helt ärligt, hade jag varit singel och varit påväg hem till en riktig heting och något av ovanstående skulle komma fram, hade jag lätt vänt. Usch!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.