I samarbete med MQ

spons-1

Jag bär på en evig tacksamhetsskuld till MQ.
När M’s bästa kompis skulle gifta sig förra sommaren så letade jag på 1000 ställen efter en klänning då dresscode var uppsnoffsat till TÄNDERNA a Oscarsgalan och jag gick bet ÖVERALLT.
Men.. MQ i Hornstull räddade mig och jag kom därifrån med en klänning från Ilse Jacobsen som fick mig att känna mig både fin och bekväm då jag skulle spela piano under själva vigselakten och behövde mitt svängrum.

Just därför känns det extra roligt att få dela med mig av mina personliga favoriter hos MQ.
Många saker än Online exclusive som alltså bara går att handla just på nätet.

mq
1. Ursnygga byxor som endast säljs online

2. Sommarens fräschaste jumpsuit – PÅ REA!

3. Mobilskal från Richmond & Finch

4. Praktiskt väska från Whyred.

5. Solglasögon från Twist & Tango

6. Sommarens skönaste skor.

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Varför äger jag allt du bloggar om? Haha har precis fått hem mobilskalet från R&F…

  Svara

  Jag vill ju helst veta hur du får betalt för detta? Alltså har du redan fått pengar i utbyte mor reklamen? Har du fått pengar+prylarna i utbyte mot reklamen? Har du inte fått några pengar alls utan får pengar om folk klickar på länkarna? Måste man shoppa för att du ska få pengar?

  Misstolka inte! Menar liksom, om vi måste klicka på länkarna så börjar jag klicka snarast! 🙂

  Svara

   Jag har inte fått några pengar i förväg utan allt är baserat på visningar och klick samt köp..

   Svara

    Vad är skillnaden på att markera överst att det är ett sponsrat inlägg, och skriva att någonstans att det innehåller adlinks? Minns inte om du gjort så någon gång, men har sett andra bloggare ibland markera samarbete och ibland adlinks.

    Svara

    Intressant.
    Nu fick man en förklaring av visningar och klick ger för klirr i kassan.

    Svara

    Bara för att jag gillar dig, MQ och att du är ärlig med reklam ska jag klicka.

    Svara

   Till Em: Det ska alltid markeras ut direkt under rubriken oavsett om det är ett samarbete eller om inlägget innehåller adlinks. Markerar man någon annanstans så bryter man mot konsumentverket. Det är väldigt få bloggare som markerar ut rätt om man kollar Kenza, Angelica Blick, Victoria Törnegren, Fanny Lyckman osv så annonsmärker dom ALLA fel.

   Svara

  Åh, bra samarbete, jag shoppar löjligt mycket på MQ… ?

  Svara

  *klick klick klick*

  Svara

  Men en bild på klänningen då!?

  Svara

  AAAAH väskan ?????

  Svara

  *supportklickar*

  Svara

   Samma här!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.