Det händer på Instagram..

Molly Sandén, Annica Englund & Blondinbella:
Borde inte Mollan få stå på den stora scenen?


Annica är sommarfräsch i håret och det är galet snyggt.
Min ombre är mer åt guldhållet men det här – wow!


Men Bella!
Du får ju ett veck på magen när du sitter så där.. ETT VECK!!!!!! (ironi så klart för den det kan ha undgått)

 

3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Många bloggare borde lära av hennes mer avslappnade inställning till sin kropp. Bella gör det nog inte omedvetet utan hon vet att hon får positiv uppmärksamhet och klick om hon visar upp sin ”imperfekta” kropp i bloggen men om resultatet är att unga kvinnor skämms mindre för sin kropp kvittar det. Hon är en bra motvikt mot Dessie och Kissie & Co posande, spända, putande, redigerade kroppar.

  Svara

  Älskar bilden på Bella! ?
  Önskar jag var lika bekväm med min kropp!
  Hon är supersnygg!!

  Störde dock ihjäl mig på en kommentar i blogginlägget med den bilden, som tyckte hon var alldeles för tjock för att vara 25 och dessutom ha ett hemmagym. Ser jag ut sådär efter två barn är jag supernöjd!
  Sen skulle det va en uppgradering från nu innan några barn ?

  Svara

  Vad annica orkar mycket trots ångesten. Resor utbildning event o massa annat. Vet dom som knappt kommer ur sängen orkar ej kamma sej o vågar inte gå ut. Hela kroppen pajar det är så tufft för dom!!!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.