Ten pics – No pants

Fanny Lyckman:

FannyLyckman_Coalnterry3-683x1024

Varför tar man 10 bilder av sig själv i en trasig tisha och – som vanligt – inga byxor?
Hon måste vara fånigt stolt över sina spiror..

Här är resterande 9 bilder.
fannykoll

Förstår ni någonting av detta?
Förutom att du nu också kan köpa dig en likadan maläten tisha som Fanny har på sig.
Endast 48 dollar.

Jag kan nog plocka fram nån gammal tröja ur en påse på vinden som ser ungefär likadan ut efter 10 år där uppe.
Any takers? 45 dollar? Okej… 40 då?

mal

 

15 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Därför att hon är jävligt fin.

  Svara

  Värre är ju att hon till och med inte har några trosor.

  Svara

  hon har ju dock trosor på sig bara att dom är högt skurna. man kan se kanten på några bilder

  Svara

  Skulle man spela en Nirvanalåt skulle hon inte veta vad det var.

  Svara

   Hahaha, word! ??

   Svara

  Funderar mest på om hon har koll på Nirvana eller ej!

  Svara

  Ja hujedamej, inte som på den gamla goda tiden när vi hade särk, och inga trosor har hon på sig, hur ska detta gå? Hon tycker väl att det är snyggt, vilket för övrigt jag också gör. Moraltanter.

  Svara

  Visst hon är jättesnygg men jag fattar ändå inte varför man vill lägga upp bilder som känns porriga (tycker jag iallafall). Vad vill hon säga? Är det inte mest en blogg för tjejer som hon driver? Som tjej tycker jag inte att det är kul eller intressant att se bilder där det huvudsakliga är att locka med troslöshet…

  Svara

   Vet inte vilken värld du lever i men att ha en kvinnlig publik och att locka med sexiga bilder är liksom inte två skilda grejer. Alla brudar är inte hetero.

   Svara

  För mig känns naket så himla dammigt. Tiden då det var provocerande är liksom förbi och jag tycker mest det känns fantasilöst när det görs för att locka klick och nättrafik.

  Hela syftet med bilderna var ju att ge sken av att hon inte har trosor på sig … Men so what? Vad har det med tröjan att göra ?

  Svara

  Kollar på kommentarena och varför måste man tycka att det är så jävla positivt att folk sitter utan byxor.

  Tycker det är smaklöst oavsett hur snygg eller ful du är. Likväl vill jag inte se barbröstade män eller män som drar upp kalsongerna och hänger t-shirten över sådär. Väldigt trashigt i min smak. Alla har ju olika smak men att man ska tvinga på folk sin nakenhet tycker jag känns sådär också… Men det kanske bara jag som är gammalmodig och pryd.

  För min del luktar det bekräftelsebehov!?! För jag menar det är inte mycket hon säljer på bilden mer än sig själv och kanske t-shirten på sin höjd.

  Svara

  För att hon känner sig sjukt snygg. Att inte ha byxor är väll verkligen inget konstigt dessa dagar. Har någon som har semester inte legat i bikini och lappat sol eller typ gått i minimala kläder både ute och ännu mindre hemma? En naken kvinnokropp behöver liksom inte alltid vara ett jävla statement eller sexuellt objekt.

  Svara

   Fast på stranden har jag bikin i ett syfte. Få lite solbränna och så är det jävligt jobbigt att simma i jeans plus att det blir rätt svettigt efter ett tag. Men inte brukar jag gresa och se förförisk ut och dra upp trosorna mellan snippan.. Var sak har sin plats!

   Blanda inte äpplen och päron nu.

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.