Hon gör ingen besviken..

GabJoss:

gabjoss

Gaby Joe ger läsarna en smygtitt ur sin underkläderslåda och den är precis så raffig som jag hade föreställt mig. Fjordingen is a very lucky man! =)

Bilderna hon lägger upp innehåller fler bh’ar än jag ägt i hela mitt liv.
Jag måste ju oftast handla dem i specialbutiker och kostar då omkring 600-800 kr styck och ingenting man kan komma över på en H&M-rea för växelpengar.

De här i paljett – ser de inte HEMSKT obekväma ut? Har ni en så här avancerad underkläderskollektion a GabJoss? Korsetter och strumpeband?

”Gitchygitchyjajamama. Mokachokolatajaja. Krijolädjymarmelaaaaaaad!!!”

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har den med paljetter på, både BH och trosa. Från H&M. Skön invändigt men utvändigt förjävlig och sträv. Fastnar och är obekväm. Kan inte vara skönt för en kille att åma sig mot en tjej med detta set på sig :’)

  Svara

  Jag måste också gå till specialbutiker, 65D finns inte i någon vanlig affär. 🙁

  Svara

   På Cubus!!

   Svara

    Allvar?!

    Svara

    Cubus har de bästa bharna för oss med 65D(hej kompis!), med breda band runt kroppen som håller allt på plats och inte töjer sig som hos andra märken(de håller sig alltså som 65 for ever)!

    Svara

    Cubus är fan bäst för alla som är riktigt smala, iaf med bhar ☺ har inte jätte stora bröst men har märkt att 65 finns till alla deras kupor och så tycker jag dom sitter bra blir inga konstiga glipor och sånt som det ofta blir efter en tvätt annars.

    Svara

    De har t.o.m 65DD på cubus ? bästa! Tex lindex här i min byhåla säljer numer typ bara bhar från 75 upp, skit dåligt.

    Svara

   Hunkemöller har 65D! ? /65Darn

   Svara

   Ja. På cubus 99 spänn

   Svara

  Nej verkligen inte! Jag har 75 E och då är det inte enkelt att hitta en billig bh. Hade inte ens en sådan bh med krimskrams när jag fick min byst. Då var det med snobben och nalle puh på haha.

  Svara

   Här är en spets variant från CUBUS!!!! (Borde börja jobba för dom) 170kr ? alla deras bhar finns i massa storlekar och är billiga https://cubus.com/sv/7166308_F214

   Svara

  Måste också köpa bhar i specialbutiker för hutlösa priser :'( trosor däremot har jag massor av fina! Pga att jag inte kan/vill/har råd att köpa en massa bhar så tar jag igen det genom att köpa fina trosor i mängder!

  Svara

  Herregud vad hon är konstig

  Svara

  Måste få tipsa mina fellow tutt-systrar om Hunkemöller! Jag har 75E och dom har jättemycket fint där i min storlek ? Min syster som har 60 (eller 65, kommer inte ihåg) har också hittat sin storlek där. En av dom som jobbar i en av butikerna sa att dom har typ 20 butiker i Sverige så det är värt att kolla upp!

  Svara

   Glömde skriva att jag betalar ca 260:- per bh på Hunkemöller! Bättre än på CHANGE där jag gav minst 600:- för en bh

   Svara

   Ja! Jag älskar Hunkemöller! Jag har alltid köpt på typ HM och aldrig hittat några som sitter okej. Kan tillägga att jag har väldigt små bröst och det är väldigt svårt att hitta en kupa som inte glipar. Gick på den nyöppnade Hunkemöller-butiken i stan, fick superbra hjälp och hittade en modell som passade perfekt för typ 260 kronor. Anmälde mig till deras kundklubb så min storlek och modell sparades så jag kommer alltid köpa samma nu, haha.

   Svara

    Hade också det problemet. Så nu har jag i flera år använt, bh utan bygel med vaddering. Lindex har bra varianter. 🙂

    Svara

   Lindex har ju massa olika i 75E för typ 179 pix, när jag hade den storleken hade jag säkert 10 olika hemma. 🙂 H&M har också snygga och billiga i E-kupa. Nu när jag blivit tjockare och drar 85G saknar jag verkligen att kunna handla i vanliga affärer!

   Svara

    Problemet med Lindex bh-arna jag köpt är att dom töjer sig jäkligt snabbt, speciellt om jag ska jämföra dom med Hunkemöllers. 260:- år dyrare än Lindex och Cubus – Ja – men kvalitén är amazeballs om man tänker på vad man får för slantarna! 🙂

    Svara

  Det enda jag kunde tänka på var VARFÖR vill några av hennes läsare få en smygtitt på hennes underkläder?

  Svara

   Och VARFÖR vill hon visa upp sina underkläder till hela världen?

   Svara

    Varför vill man visa upp någon del av sitt liv till världen?

    Svara

   Hahah jag ääälskar fina underkläder och tycker det är jättekul att se hennes och få tips vart man kan köpa. Jag hade själv ALDRIG visat upp mina underkläder på en publik blogg men tycker inte alls det var konstigt eller äckligt av henne. Hon visar ju inte hur de ser ut på, det hade många andra bloggare gjort utan att blinka.

   Svara

    Bilder på gabbjoss i underkläder är ju inte direkt svårt att hitta..

    Svara

  Jag har över 20 bhar i alla fall och ungefär 150 par trosor. Men jag har en sån storlek man kan hitta på rea. Och mina är inte helt olika Gabriellas, man vill ju ha fina underkläder? 🙂

  Svara

   Samma här! 🙂 är glad att jag kommer så billigt undan + får ha en utbredd samling!

   Svara

  Men vilket sjukt smaklöst inlägg. Herrreeeeguuuuuuddddd. VEM bryr sig. Har inte människan behov av NÅGOT privatliv alls?!

  Svara

  Min underkladeskollektion ar fantastisk.
  Som en VS affar ungefar.

  Svara

  75 H (inte silikon utan äckelstora fläskpattar ) har jag ? . Så det är fan inte lätt att hitta något

  Svara

   Haha i hear you sister, jag har 70I, börjar bli jävligt tröttsamt. Hittar dock alltid på Change så är inte superbitter haha. Bara när man inser att ett set går loss för frikkin 1000 spänn och alla andra kan hitta snygga för en tvåhundring :(((

   Svara

    Har själv 65g och dör varenda gång en bh får kasseras ?? det är helt sjukt att dom ska kosta runt 600kr!!! Det är ju för fasen en brösthållare (eller?) Skulle jag ha en stor bh-garderob hade det varit det enda jag ägt typ. Och så lyckas dom alltid sälja på mig ett par matchande trosor som ändå blir liggande eftersom dom är så jäkla obekväma.

    Svara

  Har hon verkligen fått så många önskemål gällande detta?? Förstår inte vrf ?

  Svara

   Vilka konstiga läsare hon måste ha, VEM vill så gärna se en annan människas underkläder?

   Svara

  Jag fattar inte… Är det okej att visa upp nyinköpta underkläder men inte sina favoriter? Och det är okej att se ”gamla” underkläder om dom sitter på? Och gamla bikinis som ska med på resa? Jag menar, man skulle kunna tro att hon lagt ut bild på skitiga mensstringisar med bajsplätt på kommentarerna här.

  Svara

   Nejmen jag tycker att har man köpt ett par trosor och slänger upp i en haul så fine, men hur nödvändigt är det att se hela hennes låda med underkläder? Känns ju bara konstigt

   Svara

   Jag är personligen inte intresserad av andra människors kläder alls, än mindre underkläder. Nu läser jag inte Gabriells blogg öht men det är väl ganska symtomatiskt för denna typ av bloggerskor, fåfänga nog att tro att omvärlden är intresserade av innehållet i deras underklädeslådor. Inte nog med att varenda del av privatlivet ska ut till allmän beskådan, mjölka allt som mjölkas kan 🙂

   Svara

  Gått över till ”sport-bh-modellen” och kommer aldrig gå tillbaka. Har snygg-underkläder till special occations, men i övrigt får min karl allt stå ut med tanteriet. Aint nobody got time for obekväma underkläder.

  Svara

   Hahah 😀

   Svara

   Haha, hear that! Jag också, lite pga snål och att det är så jävla jobbigt att hitta en bra bh. Drar 70 dd eller e så svårt att handla billigt ( men ska def prova Cubus nu) hör också till sorten som BARA använder tights pga för praktiskt o bekvämt.

   Svara

   Skönt att min gubbe hatar pråliga underkläder och sexiga set. Naket går bättre hem här

   Svara

    Haha, härligt att höra att man inte är ensam 😉

    Svara

  Fine att det kanske är sjukt ointressant att se vad någon annan har för underkläder, men är det verkligen såå illa?
  Många prydisar som hänger här ?

  Svara

   Tycker inte heller det såå illa. Värre är det med en del som envisas med att slänga sina trosor lite huxflux sådär på golvet så ”musdelen” ligger synlig, gärna med diverse vätskor osv. Där kan vi snacka fett ofräscht! Eller de som slänger mensskydd i soporna utan att typ rulla in i papper.. WHY PEOPLE, WHY?!

   Svara

  Åh, jag vill också ha massa fina underkläder,- men jag vill inte bli ruinerad.. SUCK 😛 // 80F/G:are

  Svara

  Hon vill lägga upp inlägg som drar läsare. Någon kanske har önskat ett sånt inlägg och för henne kanske det inte är hela världen att visa upp sina underkläder. Hon har helt säkert gamla slappa bh:ar och sladdriga trosor som alla andra, men de behöver hon ju inte visa upp. Hon lever ju trots allt på sin blogg just nu och har visat upp hela sitt hem och avslöjat många saker om sig själv, så varför inte underkläderna. Hade det inte varit ”värre” om hon hade haft de på sig på bilderna?

  Svara

  Asså det är ju tutt-joss som skriver, jag hade typ blivit besviken om hon inte ägde mängder med bhar och ja det var typ något jag ville veta 😛

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.