Very very important people!!!!

Margaux, Hannalicious mfl

hanna
Faksimil Hannas blogg.

Hail to the queens apperently –  and move over Beyoncé!
När de här brudarna var i Barcelona fick de gå före i kön till en klubb eftersom de berättade om alla sina följare på Instagram och nu svarar Hanna på en av de minst sagt bitska kommentarer som droppade in likt stående ovationer för deras sommarsingel – not. =)

”Kan tänka mig att de andra gästerna blev en aning irriterade när vi fick gå före alla i kön, för de hade jag nog också blivit, men förstår samtidigt restaurangen när det kommer in 6 tjejer med sammanlagt över 600 000 följare på Instagram. Vem hade inte gjort likadant?”//Hanna

Vad säger ni – allsmäktiga domstol av sociala media och pyjamasar och katter?
Är det okej att göra så?
Och att skryta om det? Och får man då ta att läsarna tycker man verkar vara en så jävla vidrig, ytlig och bitchig människa?

Här kommer kommentaren i sin helhet eftersom skärmdumpar blir lite för små i nya layouten – har jag förresten sagt att er vilja är min lag?

”Helt ärligt, från vad jag sett och hört och jag har följt dig ett bra tag nu, så verkar du vara en så jävla vidrig, ytlig och bitchig människa. Skriver om att man inte ska skriva elaka kommentarer och att man ska sätta sig i den andra personens position, medans du får en free pass på allting för att du är ju trots allt en framgångsrik bloggare. Som t.ex när du fick gå först in i en restaurang (trots lång kö) för att du är bloggare och har många följare på instagram… Och sen fick du det att framstå som att folk skulle vara okej med det för du har ju trots allt många följare. Så patetiskt. Folk säger att man inte ska ta åt sig av ”elaka kommentarer” men jag hoppas fan att du tar åt dig och inser att så många slutat följa dig då alla insett att du är så jävla vidrig. Alltså usch spyr verkligen. Vet inte hur du sover om nätterna ibland alltså.”

Hannas svar på tal är verkligen ett slagsmål mellan att försöka verka ödmjuk och en vilja att framhäva sitt sk ”kändsskap”.
Helt underbart!

Hanna: Jag är en väldigt snäll, jordnära och ödmjuk person.
Hanna: Hur många sk kändisar står inte på olika listor, går före i köer, äter gratis osv?
Hanna:  Livet är inte rättvist men det är alltid de bittra, avundsjuka människorna som hela tiden måste klaga.

Ah! Det är den berömda avundsjukan igen!
Jag undrade just när någon bloggare skulle använda det igen när någon inte tycker som en själv!
På tiden, Hanna! På tiden!

Hur många av er vet förresten vem denna superviktiga och ack så kända Hanna är?

Tack Jenny för tips!

23 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag är varken bitter eller avundsjuk men tycker att alla dessa bloggtjejer är av samma skrot och korn. Allt har stigit dem åt huvudet.
  Dessutom så glider alla på en fet räkmacka och får typ allt de vill, när de vill. Medan andra måste kämpa i år för att få in sin lilltå. Hanna, Paula, Dessie, Sarah, nicole osv, gäller allihop.

  Vad gäller Hanna så fick jag nys om henne genom Elli Löfgrens blogg då de umgås. Har inte läst deras bloggar på länge då jag tycker att båda blivit lika ytliga, bitchiga, kändisskapet har stigit dom åt huvudet.

  Svara

  Jag vet icke om denna person.
  Men, nu vet jag då jag gick in på hennes blogg.
  Jag förstår att folk blir upprörda av hennes ”arrogans” mot de som redan fanns på restaurangen som hade bord. Då de blev uppmanade att flytta på sig för detta ”blogg-och instagramfölje”.

  Svara

  Sedan måste jag påpeka att beskriva sig själv som ödmjuk och jordnära – ÄR VARKEN ATT VARA ÖDMJUK OCH JORDNÄRA.

  Varför envisas alla dessa bloggare ha alla dessa eftersträvansvärda egenskaper, som de förmodligen inte ens besitter.

  Det är som Paulas lär-känna-mig lista förra veckan. Herregud.

  Svara

  Varför hamnar jag hela tiden på Hanapees blogg när jag skriver in din adress? Sjuuukt irriterande ☹️

  Svara

   Alltså. När jag skrev in din bloggadress hamnar jag också hos någon hannapee eller vafan hon heter(?)
   Jag kom in på din innan idag och nu sökte jag precis på samma adress och hamnade hos någon annan. Tog mig ett par inlägg innan jag insåg att jag hamnat ”fel” men ändå rätt, liksom.

   Svara

    Samma här.

    Svara

     Hamnar också på hannapee 🙁

     Svara

  Personligen tycker jag att detta gäng är värre än storbloggarna då de kommer undan med sitt skryt på ett annat sätt. Kanon att du äntligen granskar dem lite också

  Svara

  Har läst bloggar, och skvallerbloggar, i fler år än vad jag vill erkänna. Har dock aldrig hört talas om denna människan :))

  Svara

  Aldrig hört talas om henne.

  Svara

  Hanna WHO??

  Svara

  Aldrig hört talas om = en nobody, precis som jag 😉

  Svara

  Hittade hennes och Dashas podd Onsdagsbubbel i somras, hade aldrig hört talas om henne innan. I podden (som för övrigt inte är särskilt bra utan jag mest lyssnar på ifall det verkligen inte finns något annat att lyssna på) tycker jag att Hanna verkar som en ganska gullig och snäll tjej, framför allt om man jämför med Dasha som jag tycker känns extremt störig och oödmjuk… Har aldrig varit inne på Hannas blogg dock, men bloggare i allmänhet brukar väl ha en tendens att vara ganska ”skrytiga” och oödmjuka i sina bloggar? Vad vet jag 🙂

  Svara

  Det här med att klassa framgång i antalet följare kan jag tycka är ganska ihåligt. Det är inte avundsjuka att man inte anser att det förtjänar mer respekt, än tex framgången hos de andra gästerna (som i det här fallet på restaurangen). Där satt det kanske en ambulansförare, lärare, barnläkare, undersköterska, militär, städare, förskolefröken och gu vet vad! DE förtjänar min respekt och att gå före i kön ibland. Alla gör vi genom vårt arbete en nytta i samhället, vissa tar vi för givna och vi värderar väl olika. Vill inte med detta säga att jag inte respekterar yrket som baseras på följare, tycker ju tex att denna blogg är helt fantastisk. Dock har vi en väldigt genuin person bakom också.

  Svara

  Gå före i kön :O fan funkar det på Ica också tro? Eller måste man visa upp sina följare om det ska funka? Den kön är nämligen hemsk! För att inte snacka om donken under lunchen!!!

  Svara

  Gud så pinsamt svar från henne! Har ALDRIG
  hört talas om henne förutom när dungar nämnt henne här. Undrar om restaurangchefen kände till ngn i sällskapat? Eller fuck var och en visa sina följare (följarna lär ju vara desamma på varje tjej, så runt 150.000 unika följare?)? Isf höjden av pinsamt.

  Svara

  Jag har läst hennes blogg några år, verkade rätt mysig förut men nu är de bara lyx lyx lyx… Sjukt stort ego.

  Varför ens nämna detta från första början? Hon borde förstått att detta skulle hända, men all PR är ju bra PR… Eller?

  Svara

  Aldrig hört talats om människan men rent spontant känner jag:

  Svara

   Haha skit också… skulle ju ha varit en gif där. media.giphy.com/media/bXlR98tT3YvQY/giphy.gif

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.