The Evolution of Ivyrevel.

Kenza:

album-598-1024x576

Jag satte mig och kikade igenom Ivyrevels olika kollektioner efter någon kommenterat att Kenza inte längre designar kläderna utan bara sätter sitt face på dem – typ.
Den första kollektionen var väldigt puttignuttig med blommor och volanger och nu är kläderna betydligt mer kraftfulla och edgy.
Är det ett bevis på att det kanske var Kenza som designade i början och att någon annan tagit över nu eller är det vara så som modebranschen utvecklats?

Jag rådiggar den här senaste kollektionen trots att jag nog aldrig skulle lägga de pengarna på någon av deras signatur-pieces men snygga är de!!

Den där jackan i mitten skulle GÄRNA få följa med mig hem!

ivyrevel_fall16runway-2

Faksimils – Kenzas blogg

6 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  ”Våra kunder lever i den digitala världen. Så för oss är det avgörande att veta vad folk delar på Instagram och Snapchat, vad som pinnas på Pinterest och vad som taggas av influencers. Allt det använder vi sedan när vi skapar kollektionerna”, sade Kenza Zouiten nyligen till Dagens Industri.
  http://www.breakit.se/artikel/4736/kenzas-miljonregn-tjanar-rekordsummor-pa-instagram

  Svara

  Oavsett så är de ju självklart ”tvungna” att följa med i modet, även om de tar och väljer sin nisch i det hela. Jag har svårt att tro att de skulle slå igenom på riktigt om de hela tiden utgick från vad Kenza tycker är snyggt och inte vad som är modernt.

  Svara

  Alltså jag älskade deras första kollektion. Det är så uppenbart att det inte är samma designer. Även om modet ändras ser en ju fortfarande att det är Chanel av Karl Lagerfelt, Michael Kors, Dior, H&M osv. Här skulle jag aldrig gissa att det är samma märke på båda kollektioner.

  Det är mest synd att de nästintill kopierat Balmains gamla kollektioner.

  Svara

  Jag tänker att när man ska lansera ett klädmärke så är det v¨l ganska logiskt att gå på safea kläder och snitt i början bara för att överhuvudtaget bygga en grund. De var ju nybörjare allihop så jag tänker at det är fullt logiskt. Jag kan inte tänka mig att Karl Lagerfeldts första kollektion ser ens i närheten ut som nåt han producerar idag.

  Men that’s just me.

  Förovrigt har de väl vart ganska öppna med att de i stort sett rebrandar hela IvyRevel för att göra det mer high end än tidigare?

  Svara

  Jag har aldrig sett Kenza som ett modefenomen, känns som att hon bara hoppar på trender som redan finns. Hon är inte nyskapande, hon är bara en följare. Kort och gott: någon annan designar, Kenza gör reklam.

  Svara

  Man kanske ska jämföra med höstkollektionen det året dom startade?

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.