Friends forever?

Catrin Hedlund:

cuff

Catten av Täljes paus från sociala medier höll inte längre än hennes uppehåll i brottsligheten men det är väl ingen förvånad över? Någon jag ÄR förvånad över är det hon skriver i sitt inlägg:

Man ska värna om dessa vänner som ställer upp i vått och torrt, och som finns där när som! Tror jag har en hand full av såna vänner, resten är ytliga bekanta. Helt sjukt egentligen!

Nej, vad som är sjuk är att det fortfarande finns en handfull vänner som ställer upp för henne i vått och torrt.
Hur är det ens möjligt att ha någon typ av relation med en människa som ljuger konstant och begår mängder med brott?
You tell me..

 

 

 

13 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sådant man inte borde reflektera om, I know, men kan inte låta bli att undra: är Blondinbella gravid igen?

  Hon sover på dagen och skriver om hur trött hon är, men verkar inte skriva något om sjukdom eller dylikt. Haha är det bara jag som tänkt tanken?

  Svara

   Tror hon skrev rätt nyss att det var mens på gång så tror snarare att hon inte vilat så mycket det senaste.

   Svara

    Då hoppas jag för hennes skull att hon får tillbaka orken snart. 🙂

    Svara

   Har fått de vibbarna också. Vore så roligt 🙂

   Svara

    Det är inga ”vibbar”. Det är massa idioter i hennes kommentarsfält som ”snällt” frågar om hon gravid för att hinta att hon är tjock. Hon skrev bara i veckan att hon snart ska ha mens.

    Svara

     (Skrev första kommentaren)
     Tycker absolut inte att hon är tjock (eller ens ser sliten ut). Reagerade som sagt mest på att hon själv skrev att hon var trött och sov.

     Men tja, hon har ju anledning att vara trött. Små barn och mycket jobb osv.

     Svara

  Eftersom Catrin inte direkt är känd för att vara sanningen själv så tror jag vi ska dra av 3-4 st av dessa handfulla antal vänner.

  Svara

  Dom kanske är i samma liga haha
  Nä men ärligt om peddos, våldtäktsmän och mördare har vänner så är det inte konstigt att hon har några.

  Svara

  Det är nog inte vänner. Det är nog män som vill stoppa snoppen i henne.

  Svara

  Hon har väl inte ens körkort? Catrin alltså.
  På bilderna på hennes blogg så sitter hon på förarsidan…

  Svara

   Nope, spärrtid till april -17 pga rattfylla. Men det har tydligen (enligt vittnen) inte hindrat Catrin från att köra ändå, även med barnen i bilen. Men bilderna som jag tror att du syftar på är spegelvända, kolla loggan på sonens jacka.

   Svara

  Spontant tänker jag att det kanske inte är samma vänner hela tiden? Hon kanske byter ut dem? Ett ex till mig var typ som hon och han hade ofta nya vänner och därmed fanns det alltid någon som alltid ställde upp på honom…

  Svara

  Tror att det ligger väldigt mycket i det M. och Lisen skriver.

  Går man bak i Catrins blogg bara någon månad så skriver hon att det är tre personer – inklusive familj – som stått bakom henne i det här. Två av de tre är givetvis hennes mamma och bror. Den tredje kan vara den vän hon refererar till som ”wifey”. Men kan också vara Catrins pappa, styvpappa, brorsans flickvän eller någon helt annan. Det kan också vara helt taget ur luften att tre personer stått bakom henne.

  Man får inte glömma bort att Catrin på riktigt ljuger om precis allt. Även helt onödiga saker. Det verkar närmast vara ett tvångsmässigt beteende.

  Wifey är för övrigt den enda vän som verkar ha funnits i Catrins liv i mer än ett par månader.

  Killen hon hänger med varje dag nu hade ingen runt Catrin hört talas om förrän för tre veckor sedan. Nu är de bästizzzar (/ihop).

  De personer Catrin pekar ut som vänner är dessutom många gånger helt oförstående. Jag har blivit kontaktad av två personer som pekats ut som ”riktigt nära vänner” till Catrin (av Catrin) och båda avskyr henne.

  Så tror M. har rätt i att Catrin ljuger om sin handfull nära vänner och att Lisen har rätt i att de få vänner Catrin har är tillfälliga vänner som försvinner ganska snabbt. Ofta efter att Catrin blåst dem på pengar.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.