Sött men kanske inte så safe?

Bingo Rimér:

Egentligen gick jag in på Bingos Instagram för att se om det förekom några bilder med bikinis från Love by Lola men än så länge har jag inte sett några.
Däremot har Bingo lagt upp två bilder på Rambo där han är på toaletten och den första kan jag väl hålla med om är lite smågullig – sen hur nöjd han är om några år att den bilden ligger upp kan man ju fråga sig – men den andra bilden..
Det var faktiskt texten som fick mig att haja till och jag hoppas innerligt att den är en efterkonstruktion av Bingo eftersom det inte känns helt säkert att låta en så liten pojke springa omkring själv på Atlantis och gå in i badrummet och dra ner byxorna där det kan finnas både kidnappare och pedofiler.
(Gud, Elaine har verkligen påverkat mig känner jag men man kan väl aldrig vara FÖR säker!)

Förhoppningsvis följde Bingo tätt efter honom men man börjar ju undra..
Vill man verkligen framställa sig som en oaktsam förälder för att framstå som fyndig på Instagram?
Det finns inga uppblåsbara puffar i världen som kan skydda barn mot människor som vill dem illa om man låter dem löpa fritt utan uppsikt på ett så stort ställe.

5 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Garanterat en efterhandskonstruktion. Bilden är ju så arrangerad att det skriker om det. Och vilken treåring plockar fram en handdukslåda och använder som pall (utom möjligen hemma).

  Svara

  …varför döpte de inte ett barn till bambu för

  Ringo
  Bingo
  Rambo
  Bambu

  Svara

  Sidan vill inte posta mina kommentarer när jag skriver på telefonen :(. Den säger bara snäsigt att jag postar för snabbt och ska lugna mig.

  Svara

   ”Den säger bara snäsigt att…” ?

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.