Recension Therese Lindgrens läppglans från CCS

Therese Lindgren:

tess

Som jag skrev igår på Instagram så köpte jag Therese Lindgrens läppglans på väg hem från jobbet och har spenderat kvällen och morgonen med att testa de olika smakerna och här kommer mitt utlåtande:

Kokos – Min favoritfärg eftersom den nästan inte har någon alls.
Den är väldigt neutral och känns mer vårdande än den ger glans vilket jag först vad lite besviken på men när jag kom ihåg vad hon sa i sin video om att dessa läppglans innehåller vårdande ämnen som ett lypsyl eller liknande så kände jag mig mer nöjd. Läpparna känns inte så där torra när glanset försvunnit som de kan göra av vanliga produkter som inte är vårdande.
Jag hade gärna sett mer kokossmak för den var i klenaste laget.
Inte ett partyglans men väl något att använda varje dag för lite mer piff än vaselin.

Aprikos – Alltså – mums! Jag vet inte om jag haft några produkter som smakat aprikos tidigare men det ska jag ändra på. Gud, så god den var! Glanset smakade nästa smoothie!
Dock tyckte jag att konsistensen var aningens grynig vilket är ett problem jag ofta upplever av färgade glans men ändå en helt okej produkt.

Vanilj – Det här glanset hamnar sist på min lista tyvärr och det beror på två saker – 1. Jag gillar inte vaniljdoft och 2. Färgen passade inte mig alls.

Men oavsett smaker och färger så känns det att det här är en vårdande produkt för läpparna och jag ger Therese läppglans 3/5 men med det sagt:
Hade jag kunnat köpa dem var för sig hade kokos och aprikos fått 4/5 men det är vaniljtuben som drar ner betyget.

Fin bild va? Tagen med telefonen! =)

3 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Synd att dom endast finns i tre-pack annars hade jag nog kanske testat. Håller mig nog till mitt älskade läppbalsam från Hurraw istället.

  Svara

   Åh jag med. Älskar Hurraw!
   Eko, veganskt och hur många dofter som helst.

   Svara

  Längtar efter recension på hennes bok! Har redan lyssnat igenom den på nextory haha.. tyckte den var grym! Och så mycket som jag tycker om henne är jag rädd att hon ska få skit av ”haters” eller dåliga recensioner

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.