30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Gud vad kul älskar sån här humor !!

  Svara

  Johnny Depp släng dej i väggen. Catepirate is taking over!!

  Svara

   Nu ska vi inte överdriva här va… 😉

   Kattrackar´n är bedårande. Men JD är.. Lite till.

   Men ”The couple of 2017” kanske kan vara utsedda?

   JD och THK.. Ett radarpar!

   Trevlig helg.. Hörrni!

   Svara

    Jo jag måste få överdriva när det gäller THK har ingen kisse själv nu så jag lägger all min kärlek på honom.

    Svara

     Okej då…

     Svårt att säga emot då katten är..Gorgeus… Verkligen!

     Moa

     Svara

  <3

  Svara

  Kan inte låta bli…. Någon mer som reagerar på inlägget att BB ger en klocka i julklapp till sin personal, precis som förra året. Ett märke hon dessutom har samarbete med. Tycker det känns ganska oengagerat och girigt nästan.
  Kanske bara är jag som tänker så?

  Svara

   Helt ärligt så hade jag inte brytt mig det minsta om min chef gav mig en klocka för att hon har samarbete med företaget. Jag får en klocka liksom. Det är väl inte så att alla köper presenter till alla eller? Och om det nu är så att jag inte gillar klockan kan jag ju bara ge den vidare.
   Eller vad är problemet?

   Svara

   Tycker också att det känns lite repetativt att ge samma present två år i rad. Men, som Wyy påpekat, man kan ju alltid ge den till någon annan. Och jag antar att klockorna inte ser likadana ut… Lite fantasilöst och mer ekonomiskt resonemang från Blondinbella.

   Svara

   Jag reagerade också på det. Typ ”åh, det här företaget vill sponsra och ha reklam på min blogg, då kan de anställda få samma sak som förra året så slipper vi lägga ut pengar på julklappen också”. Jag tycker att det det är brist på fantasi och engagemang i sina anställda att ge samma julklapp som förra året bara för att de blir sponsrade.

   Svara

   Jag fick tre clementiner i en nätpåse förra året av min chef. Jag hade varit så jääävla nöjd med en klocka två år i rad. Tre år i rad också om det är så.

   Svara

    Haha ja det är väl så att man får olika synsätt på saker efter sin egen erfarenhet. Min chef ger oss alltid varierade julklappar som faktiskt känns som han tänkt till. Det känns som att vi får dem för att han uppskattar oss, inte för att han fått en bra deal på ett samarbete.
    Du slapp iaf förmånsbeskattning på clementinerna 🙂

    Intressant iaf att höra olika tankar kring min fråga!
    Ha en bra dag.

    Svara

    Till A fick du 3 clementiner va?? Vilken snålis du skulle sagt det vore gott med lite choklad o vin till. Stackars hans fru!!

    Svara

   Håller helt med!! Dessutom byter man ju egentligen bara banden på klockan, men lika bra att köra på en helt ny klocka också när det ändå är sponsrat!

   Svara

  ???

  Svara

  Gu’ va söt!

  Svara

  Bara jag som såg Tyra på min lilla tv idag? Reklam för refounder, tror jag

  Svara

   Såg också, gammal reklamfilm va?

   Svara

    Jag vet inte, kollar typ aldrig på TV 😛

    Svara

    Tror den är gammal, var ju typ samma som sändes förut

    Svara

  OT – Sorry!

  Vill bara kolla – är det någon mer än jag som tycker att Johanna TB bli mer och mer lik Joan Collins för varje dag som går?

  Eller är det bara jag? (OBS! Molly 10 och vad nu Janne kallade sig på FB innan han lade ner behöver så klart inte svara!)

  http://nymag.com/thecut/2015/12/cara-delevingne-joan-collins-acting-advice.html

  Svara

   +1! Men akta dig, Johanna kan skicka sin nätmaffia efter dig beståendes av Janne, systrarna o alla hennes sekundärkränkta fans!

   Svara

   Vem är Johanna TB, vill jämföra!!

   Svara

  Ursäkta för caps: VAD GÖR ANKPUNG/NIKOLINA PÅ SNAPCHAT?? Tuttvideos och nu en helnaken kroppsvideo… Och glöm inte videos på hennes ragg och snoppar… Jag blir helt chockad. 100 gånger värre än Sindy. Jösses

  Svara

   Ankpung är så jävla whitetrash. Spyr lite i munnen av sånt beteende..

   Svara

  http://www.ivyrevel.com/se/collection/exclusive/precious-dress-diamond/PODIUM-2.html?cgid=Diamond

  Skojar du med mig? Säljer dom klänning för 16k på ivyrevel? Haha vet inte om det bara är jag men skulle fan aldrig lägga dom pengarna på en klänning därifrån… 🙂

  Svara

  Camcam, du borde kolla in Cecilia Blankens blogg. Det är helt otroligt så dåligt hon sköter markeringen av sponsrade inlägg.

  http://blogg.damernasvarld.se/ceciliablankens/2016/11/26/damn-vad-bra/

  Svara

  Vad kallar ni Tjocka Hetsätarkatten och Lilla Snöboll till vardags när ni t.ex. ropar på dem?

  Svara

   Curtan och Dexan.. Eller CURTIS!!! OCH DEXTER!!!! om de är i trubbel! =)

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.