Stackars Boken! 

Anna Book:

Boken vann inte finalen av Stjärnhoppningen igår och det var så klart domarnas fel. 

#alltidnånannansfel

22 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vilken plats kom hon på? 2a som vanligt? hahaha

  Svara

  ”Men jag tycker domarna borde skaffa sig glasögon.” Kommer från rätt person…

  Svara

  Hahaha………

  Svara

  Åååå jisses!!

  Bittra stackars människa

  Svara

  Ja, för Anna vet ju självklart mer om hästar och ridning efter att ha lärt sig rida på ett halvår, än två toppryttare… Självklart… Hahahaha…

  Svara

  Haha åh! Är det ingen som var på plats/som såg det och kan ge sin åsikt?

  Svara

   Finns på SVT-play!

   Svara

    Då ska jag spana in det med en gång ?

    Svara

   Jag var där. Tyckte kritiken Var befogad som hon fick. Hon rider helt ok för att vara nybörjare men har ändå många brister. I det tempo hon höll och hur hon red så var det helt okej poäng. Dom andra visade att dom behärskade ett högre tempo, därför tror jag att dom fick högre än henne.

   Svara

  Alltid är det nåt ?

  Svara

  hahahahahaha. ÅH. det här gjorde min annars trista fredagskväll :D.

  Svara

  Ibland tycker jag att det verkar lite skönt med en offerkofta för att det är liksom alltid nån annans fel.

  Men det måste ju vara jävligt jobbigt att leva i en värld där alla är orättvisa mot en också.

  Nä tacka vet jag verklighetsförankring och egenansvar

  Svara

  Undrar vad hästen tyckte om det hela??

  Svara

  Anna, Anna, Anna…

  Svara

  Nu har hon fått för sig att dödsfall är något att inkassera på. Hennes instagram-post angående Renato Lopez får mig att bli lätt illamående efter all den galla hon under åratal kräkte ur sig över hans syster (Denise) och hela deras familj. Usch, vad hon låter falsk!

  Svara

   Skickligt att kunna lista ut vad hon menade. Jag fattade ingenting efter biten om hennes syster…

   Svara

    Andra halvan av inlägget är nästan helt oförståeligt och meningarna är inte fullständiga. Fick läsa om och om igen utan framgång…

    Svara

   Varför upphörde vänskapen mellan Lopez och Book?

   Svara

  ”Nej jag är inte bitter…” ?

  Svara

  Önskar nästan lite jag var som Anna. Är själv tävlingsryttare och ALLTID när jag kommer ut från banan och möter min trogna följeslagare mamma utbrister jag alltid med något i stil med ”VAD GJRDE JAG DÄR?” ”JAG RED JU JÄTTEDÅLIGT” även om det är en felfri runda.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.