Det händer på Instagram..

Om inte detta är den bästa inbjudan någonsin så vet inte jag vad mer som finns..
Älskar ”Absolutely Fabulous” och skulle gärna ha hela julgranen i det temat! =)

ÅNGEST GALORE!
Jag förstår inte varför alla in handlar på nätet? Jag avskyr att gå i affärer på vintern när det är kallt ute. Man är påpälsad med massor av varma kläder men så fort man kommer in i en affär så börjar man svettas och det praktiskt taget rinner en liten rännil nedför ryggen och mellan tuttarna.
Allting kliar och folk trängs och jag vill mest göra en Rachel Green och krypa in under en klädsnurra med en visselpipa och blåsa hysteriskt i den i väntan på att bli räddad.

Saga Scott har klippt av sig sin långa man. Bra eller anus?
Jag tycker det var asnyggt!

En av de FÅ sammetskostymer som faktiskt faller mig i smaken – om det nu inte var så att benen var en halvmil för långa men det är ingenting en storasyster med symaskin inte kan råda bot på.
Dock skulle jag fortfarande aldrig ha på mig ett klädesplagg i sammet eftersom jag får gåshud över hela kroppen av blotta tanken av sammet mot mina händer. *RYYYYYYYYYS*

Vi har precis släppt ett nytt nummer av Nöjesguiden – The paper edition” och enligt mina kollegor så verkar det vara HUR bra som helst.
Frasse – NGs nya weddredaktör – skulle testa på livet som Instagramkändis och han blev GRYMT besviken. Allt han fick var en kashmirtröja och ingenting som ens kunde likna gratis hotellövernattningar, middagar eller klongvaser.
Jag antar att det inte finns några genvägar till det perfekta ljudet Instagramkontot..

Mollsan har även hon klippt av sig barret och det klär henne precis lika väl som en piratkostym klär THK.
Jääääää!!

img_5149.jpg

Det måste ju bara vara drömmen som hästtjej/kille – att få praktisera hos Cornelia ”Quinnan som kunde tala med pållar” Rylén??
Jag kan komma och prao – jag vill mest bara pyssla och mysa och pussa på mular. DET önskar jag mig i julklapp!

lux

Samma gamla kompisgäng åker nu den här gången till Hawaii spela in filmer till Deo Docs – en produkt jag fortfarande inte riktigt fattar vad den går ut på – och jag förstår verkligen inte hur företag tänker som ger de här brudarna business.
Exponering i samma 8-10 bloggar oavsett vad det gäller.
Snark!

Lady Dahmer efterfrågade saker att klämma fast under tuttarna på sin nya målning baserat på bilden för ”penntricket”, en föreställning hon och Cissi Wallin skulle kört men som de ställde in.
Jag tyckte hon skulle klämma fast THK under den ena tutten då han med största säkerhet skulle tycka att det var varm och mysigt.
Vad tycker ni att hon ska ha som är så där härligt icke-PK och provocerande? 

Ja, vad gör man? Surrar fast den i taket som när vi hade vår förra katt?

Jag ÄLSKAR att det inte bara är jag som är så där hyperblödig och den som alltid, ALLTID gråter för minsta lilla..
Läs mer här.

Gud, jag läste bara ”ny kula” och antog på en gång att Laila Dubbelbagge bakar på en ny liten knodd med sin kille men det var helt fel. Tydligen har det med hennes egendesignade smycken att göra.
Men hon får passa sig! Läser alla lika slarvigt som jag så kommer nog Laila och hennes mage snart pryda inslaget till Hänt Extra ännu en gång.

Sju års olycka – kanske inte direkt vad Tyra behöver.

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag har en hang-up på sammet nu. Äger inget i sammet men googlar sönder mina fingrar i jakten på den perfekta gröna sammersklänningen till nyår. Jag har hittat rätt modell men fel färg. Jag blir ärligt talat galen!

  Btw älskar jag dessa inlägg då jag inte följer alla ”stjärnor” på insta!

  Svara

  Såg att du ville att jag skulle highligtha det skriftliga som blivit lite knasigt så börjar med senaste inlägget 🙂

  ”Allt han fick var en kashmirtröja och ingeting som ens kunde likna gratis hotellövernattningar, middagar eller klongvaser.”
  (Ingeting).

  ”Jag tyckte hon skulle klämma fast THK under den ena tutten då han med största säkerhet skulle tycker att det var varm och mysigt.”
  (skulle tycker).

  ”Vad tycker ni hon ska ha som är så där härligt icke-PK och provocerande? ”
  (”Vad tycker ni ATT hon ska ha” då det är talspråk att hoppa över ATT).

  ”Tydligen har det med hennes egendesignade smycken att göra”
  (Jag tror att du glömde en punkt där).

  Jag vet inte om jag är så lockad att göra detta hela tiden då detta inlägg hade åtminstone 4 fel och du uppdaterar ofta!
  Jag hoppas min poäng med att inte påpeka andras skriftliga fel framgick. Missförstå mig inte, älskar bloggen och tycker att du är urskön men jag vet att du ofta påpekar när bloggerskor kastar sten i glashus 😉

  Svara

   Uppskattas! Får väl skylla på att de flesta inlägg de senaste dagarna skrivits på rätt starka smärtstillande på grund av en bråkande rygg så din hjälp kom verkligen lägligt. =)
   Så tack!

   Svara

    Som sagt, jag har inget emot att man skriver fel då och då! Nu syrar din ironi igenom rätt tydligt då mitt syfte inte alls var att hjälpa dig som du vet utan att visa att man inte ska hyckla.

    Hade du inte velat att jag kommenterat så hade du kunnat svara första gången ”Ja, det kanske var onödigt att kommentera stavfel” istället för ”Shoot!”.

    Du vet, vill man vara med i leken får man leken tåla. Men iom att du tackar och tycker att min hjälp kom lägligt kanske jag ska fortsätta ändå. För din skull liksom.

    Svara

     Haha är så underhållande med såna här kommentarer. Genuint nyfiken: hur orkar du? OBS ej ironi.

     PS. Lite hyckleri har väl ingen dött av. Det är vi flesta skyldiga till då och då 🙂

     Svara

   Fattar det inte all denna roliga läsning o sen hänga upp sej på stavfel hallå detta är inte en roman vi läser. Har själv jävulsk ryggvärk o får ta starka värktabletter. Men jag har en riktig slöhelg o blir trött av pillren så jag sover mycket o det är helt ok.

   Svara

    Anonym, det handlar om att Camcam påpekade en bloggares stavfel tidigare i bloggen.
    Jag sa att Camcam inte själv skrev perfekt och undrade ifall hon ville att jag skulle påpeka ut alla hennes stavfel. Hon sa ”shoot”.
    Och jag håller med dig, varför påpeka stavfel i ett blogginlägg egentligen? 🙂
    (Camcam kanske kan svara på det?).

    Svara

   om det bara var för långa byxor.. Hela kostymen är alldeles för stor.

   Svara

    Men hon fick den gratis so what’s a girl to do?

    Svara

  Jag har en skitsnygg klänning i mörkblå sammet. Snortajt och urringad och ganska kort. Det var min go-to-klänning när jag var en barhoppa för några år sedan. Fick så jävla mycket ragg i den, haha.

  Svara

  Försvann inlägget om att Mille var tillSalu? Varför?

  Svara

  Haha spegeln asså! Kommer nog bli fler ”det värsta jag varit med om i mitt liv” inlägg från Tyrad sida ?

  Svara

  Instagram har tydligen tagit bort de bilder på Lady Dhamers tavlor som innehåller nakna bröst, jisses så löjligt 🙁

  Svara

  Jag förstår inte hur Cornelia Rylén mf som driver företag vågar annonsera på det viset. Det är inte tillåtet att göra olika ”dealer” och byta tjänster med varandra när man har ett företag. Strängt förbjudet att ha någon som mockat mot att den har gratis stallplats. De kan åka på det så in i norden.

  Svara

   ja ”praktikplats” = jobba svart mot obeskattade förmåner utan försäkring

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.