Det händer på Instagram..

Jonna opererar bort sina cellförändringar idag och vi håller alla tummar, tassar och tår för att det ska gå så enkelt och friktionsfritt som möjligt!!

Jag är SÅ imponerad av bloggare som roddar en hel julkalender till sina läsare! Det är liksom galet mycket arbete som krävs för att få ihop 24 st luckor och tiden det tar ska vi inte prata om.
Men.. jag lovar er – den dagen jag enbart lever på bloggen och inte arbetar full tid någon annanstans..DÅ ska jag också ha en julkalender till er!!! #pinkyswear

Tjocka Hetsätarkatten låter hälsa att han är djupt förälskad i Molly & Dannys missekatt Stella. Han vill drunkna i hennes ögon..och päls ochhan vill spendera kvällarna med henne med att mysa i hans musselsäng och tvätta varandras päls.

Enligt vissa av er så har Bella bytt ut sin kissnödiga pose mot en som som ser aningens mer naturlig och inte lika krystad ut.
Tror ni det handlar om att Bella ville se smalare ut på bild innan och att den korsbenta kringlan åstadkom det? Och nu när hon blivit smalare så behöver hon inte gör det länge?

Kissiemurran visar upp både det ena och det andra och försöker inte ens bädda in det i nån reklam för spraytanning somvår kära Zouiten gjorde häromdagen – utan hon gör det bara för att hon kan. Och vill.
Ser bra ut! Mycket snyggt! Tuttarna försöker inte ens rymma.. =)

”Bladis” gör smygreklam för tandblekning i vanlig ordning.
Den som vill anmäla henne gör det som vanligt HÄR!

 

Den här artikeln har dykt upp i mitt flöde från massor av håll idag och den får mig osökt att tänka på Anna Book och hennes totala oförmåga att välja sina konflikter och och lägga mer eller mindre energi på en situation baserat på hur viktig eller oviktig den här.
Boken skulle förmodligen gått under av fel bullar i påsen. För att inte tala om fel pulversås i påsen!
Det skulle förmodligen landa en påse med bajs hos Knorr på måndag morgon!

Jag kan inte vara den enda som inte gillar Starbucks kaffe? BLÄ! Slaskigt skit är vad det är!

P-piller och pengar har målats dit än så länge. Nu är det bara ”prit” ”piral” och pesetas som saknas. (Obs! Skämt från en film som gavs ut innan merparten av er inte ens var påtänkta än.. =)

Ellen Bergströms fina fina Tarzan fick somna in igår. <3

Inget sjukhusbesök utan den sedvanliga bilden på dropp-ingången med en hänvisning till bloggen där hon lovar att berätta aaaaallt!

 

43 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Pass ska det va istället för pengar?

  Svara

   Pass, pengar, piller och prit. 🙂 😀

   Svara

    Pass, pesetas., p-piller och prit??

    Svara

     ”Jag har piral!” ?

     Svara

     Helt rätt, men väldigt fort i folkmun blev pesetas till pengar så att ramsan gick att använda oavsett resmål. 😎

     Svara

  Hatar starbucks! Jag fattar verkligen inte hur folk kan dricka deras kaffe?!?

  Usch blä! Nästan vilken kedja som helst hellre än starbucks.

  Svara

   Instämmer. En är inte en riktig kaffedrickare om man dricker på Starbucks. 🙁

   Svara

   Ja, det gäller att hålla efter reklamfuskarna. Jag som avskyr reklamfusk och skattesmitning ska kanske slänga med en anmälan på Engla också.
   Hon bättrade sig tillfälligt (faller lätt tillbaka) men vid det senaste gympasko-inlägget ”glömde” hon sig tror jag.
   Inlägget ska märkas högst upp att det innehåller adlinks. Ska det vara så svårt för bloggare att förstå att läsaren ska kunna avgöra DIREKT innan hen börjar läsa att det är ett adlinksinlägg, reklam eller samarbete!! Varför är de så tröga i huvudet?

   Svara

    (Inlägget hamnade fel)

    Svara

  Jag begriper mig inte på folk som dricker saker ur take away-muggar hemma. Men jag dricker ju inte kaffe, så vad vet jag

  Svara

   Jag dricker mitt kaffe i take-away-termos även hemma. Springa efter två små tar tiden från varma kaffet och det går inte att dricka kallt kaffe:p så för mig är det en liten lyx för att få varmt kaffe:)

   Svara

  – Fasen vad Blondinbella har ”växt upp” till en snygg kvinna! Strålar om henne.
  – Fasen vad Kissie blir bättre och bättre på att photo shoppa sina bilder.

  Svara

  Detta med Blondinbellas pose, pleeease kolla fakta. Hon la för tusan upp en bild senast igår när hon står i sin ”vanliga” pose som några idioter hävdar att hon ”tycker att hon är för smal för nu”…

  Svara

  Oooook…. bara jag som reagerade på skäggmannens kommentar om giffelpåsen? Visst att reaktionen var helt onödig men hans kommentar tycker jag är bara stötande. Kanske för att jag kommer från ett land föstört av diktatorer som jag inte tycker att det är kul när det skämtas om varken Castro eller putin?
  Inte nog med att svensken oftast ostört hyllar kommunism nu ska vi även önska att landet lider så att vi får mer hemska nyheter i tidningarna?
  Är jag för sensitive? Eller är det han skriver inte ok?

  Svara

   Hyllar svensken kommunismen? Va?

   Svara

  Jobbar som sjuksköterska och jag blir alltid lika provocerad av bilder dessa bilder på pvk och dropp!! För det första råder det ofta fotoförbud på sjukhus. För det andra, är du så pigg att du orkar ta upp din mobil, ta ett foto och redigera det OCH SEN lägga upp skiten på Instagram, då har du inget på akuten att göra utan ring vårdcentralen nästa telefontid! (Ok jag vet att man kan vara på akuten av många olika anledningar och att det ofta är väntetid men detta är ett fruktansvärt irriterande problem och mååååånga är på akuten för småsaker.)

  Svara

   Jag blir också så provocerad av alla dessa foton som tas på tex sjukhus där total sekretess ska råda och där man inte känner sig trygg när någon för en okänd människa tar fram kameran och fotar.

   Hur ska pat veta att en okänd människa inte lägger ut en blid på hen när hen omöjligt kan se hur bilden är tagen?

   Jag är faktiskt riktigt trött på alla dessa fotokåta männsikor som måste dokumentera allt i deras liv i blid och dessutom anser sig ha rätt att göra det precis överallt utan hänsyn till andra.

   *hukar mig*

   Svara

    Vi hade en patient med skyddad identitet och full sekretess som la upp en massa bilder på sig själv på sjukhuset men också när personal jobbade. Fattar inte hur folk tänker…

    Svara

     Ankpung?! Hon instagrammade rätt flitigt när hon gjorde sin chiari operation för ca 3 år sen samtidigt som hon spammade kommentarsfält om sin skyddade identitet.

     Svara

   Att det är fotoförbud är helt riktigt men du kunde ju bara ha skippat ditt tramsande om att man är för frisk för akuten om man kan instagramma.

   Svara

   Jag tror inte folk vet om att det är fotoförbud?
   Och att man inte kan foto om man är på akuten? HAHA.
   När jag låg på akuten och väntade på läkaren (eller motsvarande personal) tog jag och min kompis bilder på oss. Jag hade fått smärtstillande och vi flamsade ordentligt.
   Det visade sig senare att jag hade en ryggfraktur men det kanske är nog man bara ska ta en alvedon för?….

   Svara

   Vilken jäkla inställning till patienter du har. Du är inte där för o dömma någon utan ge den hjälp som behövs. Har du inte själv varit dålig. Du låter så oempatisk o det är hemskt. Skäms!!! Varför jobbar du med människor du orkar ju inte ens se en kamera !!!

   Svara

  Kissie är så himla snygg alltså ughhhh

  Svara

   Plastic Fantastic….

   Svara

  Gud vad jag stör mig på alla som stör sig på kanelgiffeln. Hon skrev en kommentar på en facebooksida, aftonbladet valde att ta upp den och överdriva allt som vanligt. Nu får tjejen en massa skit. Den här Daniel får ”Söker kompensation” att låta som att hon stämmer pågen, staten och deras föräldrar. Nej, inte direkt. AHHHH klaga på aftonbladet istället

  Svara

   Jo, fast att ens komma på tanken att skriva till Pågen på facebook för att klaga…

   Svara

    Eehh, hon har betalat för en felaktig vara och hon ska inte klaga? 🙄

    Tänk om hon var allergisk mot kanel. Eller bara hatade kanel men har ändå betalt för det.

    Blir så trött på folk som enbart tycker att allt är lika bra. Hon har köpt en vara. Hon fick en defekt sådan. Punkt!

    Mitt PS blir dessutom att Pågen nog är glada för att felet uppmärksammats så att de kan se till att det inte händer igen.

    Svara

    Vad menar du? Tycker du att det är konstigt att kontakta ett företag på enklast möjligast sätt??

    Svara

   Instämmer! Och tjänade hon dessutom en hacka för att Aftonbladet tog upp det så säger jag bara, good for her.

   Svara

   Ja läser man hennes kommentar så inser man att hon driver. Då blir det ännu roligare med folk som blir upprörda över det, även om vissa går på så jävla hårt. Men då är det ju faktiskt de, och inte tjejen, som är pinsamma.

   Svara

  Kan informera om att trots min unga ålder på 18 år så kan jag nog alla sällskapsresan-filmer helt utantill. Vet inte om jag ska vara stolt eller skämmas..

  Svara

   Sällskapsresan är kult!
   Så sträck på dig?

   Svara

  Skäggmannen kanske ska ta och se över sina testosteronnivåer om han blir så kränkt och arg över någon som klagar på en kanelgiffla. Att han inte inser ironin i hans inlägg är bara för roligt.

  Svara

  Såna här inlägg gillar jag! 🙂

  Svara

  Jag älskar Starbucks! Men brukar iofs aldrig dricka det i Sverige. Kan kanske finnas skillnader mellan kvaliteten ock kaffet i olika länder. I USA hade de världens godaste americano t.ex.

  Bella har förresten blivit såå snygg! ?

  Svara

   Klart att viktnedgång har påverkat henne bara positivt. Hon har fått finare kropp och ansiktet fått finare drag. Win-win.

   Svara

  Camcam, hur går det till när man är ”inte född” ? ?

  Svara

  Sällskapsresan är nog den bästa filmen jag sett i mitt 16-åriga liv. Har det ljuvliga ”Äh vafan man var ju nykter imorse men nu börjar det ordna upp sig!” som alarm på morgonen.

  Svara

  Använder Sindy något konstigt Snapchat-filter här eller har hon photoshoppat bilden? Jag tycker framför allt att näsan inte ser ut som den gör på andra bilder och det är något märkligt med proportionerna också. Samtidigt brukar väl inte Sindy förändra sina bilder annat än vad gäller ljus och liknande? Det kanske bara är jag som har fått allt om bakfoten, är bilden helt normal? *förvirrad*

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.