Arg, argare, argast!

Linda Blom:

blom

Hur orkar man bli så här upprörd över en annan människas beslut att stanna hemma?
Det är ju nästan så man börjar tro att den här ”Trulsingen” betalat för den här resan ur egen ficka med sina sista slantar och att Lindas beslut att inte åka innebär att Trulsingens egna barn nu inte får några julklappar i år.
Någon annan logisk orsak till det här utspelet ser jag nämligen inte..

”ÄCKLIG ÄR DU!”
Mjaaa…jag måste nog ändå säga att jag tycker det är betydligt äckligare att skriva såna här kommentarer på främlingars instagram än det är att stanna hemma.
Det är kanske lite respektlöst mot arrangören att meddela i sista sekunden att man inte kommer men det drabbar ju knappast Trulsingen.
Anar att Truls själv kanske hade velat åka till Paris but you were not inviiiiiited! 🙂

 

 

9 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så himla arg!!!!! Patetiskt!!!!! Trulsingen älskar utropstecken!!!!
  !!!!!

  Svara

  Inte är det väl äckligt på något sätt?! Men lite tråkigt är det nog att hon inte åkte. Kan också tycka att det är ohälsosamt psykiskt att vara sådär.

  Barnet har ju en pappa och tycker det är fel att många mammor i dagens läge inte vågar ge över ansvaret till papporna. Det ger ju uppfattningen åt pappor/män i allmänhet att de är dåliga föräldrar på något sätt.

  Svara

   Håller med lite i det du säger. Inte bara gällande Linda såklart utan generellt! Men ett exempel hämtat från just hennes instagram: hon berömmer J för hans närvaro (?) och engagemang (??) kring barnen. Vilken man skulle berömma mamman till barnen för att hon är närvarande…?

   Samma sak med de mammor som verkar se papporna som några slags barnvakter eller en sekundär förälder. Blir så provocerad av sånt. Speciellt när de samtidigt säger sig vara för jämställdhet. ???

   Svara

   Men hennes son är väl bara runt halvåret och ammas fortfarande? När man är hemma med sin bebis 24/7 är det ju ett enormt steg att åka bort i flera dagar. Om det skulle handla om en halvdag på ett event hade jag kunnat förstå kritiken, men nu handlar det ju som sagt om flera dagar, dessutom i ett annat land.

   Jag tycker inte heller att det är rättvist att göra det till en jämställdhetsfråga. Visst är pappan lika kapabel, men om mamman just nu är föräldraledig och pappan mestadels har jobbat är det väl en självklarhet att bandet mellan mamman och barnet är starkare? Om pappan hade varit den som hade varit hemma från start hade det givetvis varit tvärtom.

   Svara

   Jag undrar varför hon inte tog med sig bebisen? Det är ju ändå inte jättelängesen hon fick inbjudan som hon verkar ha tackat ja till och hon visste väl då att han förmodligen skulle amma även idag, av hennes blogg att utläsa verkar han inte jätteintresserad av mat. Jag hade absolut inte åkt utan min 12-månaders som ammar och som är riktigt mammig men jag hade gärna tagit med mig henne och sambon?

   Svara

  Kan inte du, CamCam, klargöra en gång för alla hur den faktiska blogg topplistan ser ut? För massa år sedan var det ju fullständigt krig mellan bloggarna för topplatserna. det ljögs och gjordes allt möjligt för att få upp statistik och jag vet inte vad.

  Blondinbella och Kenza lär väl vara de två största bloggarna vi har i sverige, korrekt? Vem är egentligen störst sett till läsarantal av de två? Så vitt jag vet kallar sig BÅDA för skandinaviens största blogg. Hur ligger det till? Och kan du inte luska fram hur 10 topp-listan faktiskt ser ut? Känns som att man inte blivit uppdaterad där på evigheter.

  Svara

   Kenza har fler läsare blindinbella

   Svara

    *än blondinbella

    Svara

  Herregud…Äcklig för att hon stannar hemma med sin lilla bebis, hade varite mer äckligt att åka däremot. Betydligt äckligare att skriva på någons insta att hon är äcklig! Finns betydligt äckligare saker att uppröras över. Cred till Linda istället säger jag! Sen folk som skriver barnet har väl en pappa, jo men små barn har inte samma anknytning till pappa som till mamma, de ska vara med mamman första året, de behöver sin mamma, ja så är det enligt barnpsykologer, det handlar om trygghet och hur barnet kan få påverkan i framtida liv.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.