Det här är den bästa av förebilder..

Anna-Lisa Herascou:

alis

Inte nog med att hon upplåter sin blogg till sin pojkvän som en plattform för honom att berätta om de sexuella övergrepp han begått – hon använder den också till att berätta för sina lättpåverkade fjortisläsare om hur bra den här ”Barbiedrogen ” Melanotan är och hur hon använde den under säsong 1 av Ex on the beach.
Jag trodde helt klart att inlägget skulle handla om hur hon använde det då men hur hon nu avråder sina följare från att göra det eftersom hon både är en förebild och eventuellt lite äldre och klokare..men nä..

Hon fortsätter istället inlägget med att berätta att hon börjat använda preparatet igen och hur även sexualförbrytarpojkvännen Adde även använder det och om hur braaaa det är.
Hon vill även framhålla att preparatet faktiskt(!) inte är olagligt i Sverige än.

Melanotan är i nuläget inte narkotikaklassat och det är inte olagligt att inneha eller använda det. Så om du på ett enkelt sätt önskar bli brun utan att spendera många långa timmar i solen eller på solarium (vilket som bekant kan ge hudcancer) så kan det vara värt att testa melanotan.//Anna-Lisa

Det är alltså inte olagligt i Sverige. Än.
Lagstiftningen ligger hela tiden ett steg efter när det kommer till nya substanser – framför allt de som säljs på nätet – men det betyder ju inte att de inte är farliga eller kan vara direkt skadliga.
Ta internetdrogen Spice som ett exempel. Så fort en substans blev olaglig så ändrades någonting bland molekylerna så att uppställningen blev en annan och vips så var det inte olaglig längre.
Att folk sedan trillade av pinn till höger och vänster är en annan sak. Men inte olagligt!

Att Anna-Lisa gör reklam för Melanotan inför alla sina unga fans som köper det både hon och sexualförbrytaren säger med hull och hår är fruktansvärt.
Ungdomar med NOLL förmåga att tänka konsekvensanalytiskt som har dessa två som förebilder och som mest av allt vill vara som dem är den generationen som ska ta hand om oss när vi blir gamla – rädda sig den som kan!

 

19 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Så bra att du tar upp detta camcam! Vilken portal bloggar Annalisa på? Kan man få hennes blogg nerstängd? Tänker på den stackars flickan som blev uthängd med både namn och bild 🙁 fy fan va hemskt att vakna upp till det! Tror 0% på det Adde skrev men ändå… Inget går ju att radera från internet, men man kanske kan försöka hjälpa till med att få inlägget borttaget?

  Svara

   Funderade också på samma sak! Att få hela bloggen, samt deras andra sociala medier, nerstängda och anmälda, hade ju varit det absolut bästa! Har aldrig tidigare hört om dom förrens nu när camcam tog upp det, eller sett programmet (hör ju bara på namnet att det är nåt lika intelligensbefriat paradis hotell… ). Men det är skrämmande att såna människor får ha möjlighet till att nå ut med sitt skit till så många andra människor, och framförallt lättpåverkade ungdomar!!!

   Svara

  Slår mig i huvudet *bank*
  Slår mig i huvudet igen över det där jävla puckot Adde *bonk*

  Svara

  Har dom raderat inlägget om övergreppet från bloggen nu? kan inte hitta det

  Svara

  Aha. Så de går båda på droger….

  Svara

   Men ofta du räknar M2 som att man ”går på droger”?
   Alkohol, cigg och socker är okej men allt annat är banne mig fan bara knark och skräp!!!!!!!!!!!!111

   Svara

    Och du knarkar uppenbarligen också 🙂

    Svara

  Addes gästbloggande försvann snabbt från bloggen, redan borttaget.

  Svara

  Såg nu att det var tydligen hans förklaring till vart hans nya låt ”japp din gäri” kommer ifrån. Han marknadsför sin nya låt med sexuella övergrepp. Och dom som kommenterat det på hans instagram får svar av små tolvåriga killar ”feminazi triggered” … alltså vääärlden vad händer

  Svara

  Hoppas någon printade Addes inlägg?? ?

  Svara

   Jag har lagt upp det i sin helhet! =)

   Svara

  Finns ju dock inga bevis på att melanotan är farligt.. i Australien har ämnet används ett tag av rödtottarna som har utomhusarbeten pga det minskar risken för hudcancer då huden obviously blir mer pigmenterad. Låt folk göra vad de vill med sina kroppar istället, inte skamma.

  Svara

   Absolut, men kanske inte rekommendera det till alla 13åringar som läser hennes blogg. Vad HON gör med sin kropp skiter jag i men jag ifrågasätter att uppmunta till det på en blogg som mest läses av barn och ungdomar. Där har du skillnaden.

   Svara

    And we lööööve you for doing that, Cam!

    Svara

  Skrämmande!

  Svara

  Är en blekfis annars och hatar det. M2 <3

  Svara

  Det är heller inte uteslutet att även Melanotan ökar riskerna för hudcancer.

  Svara

  Dom verkar ju förtjäna varandra vilka Egon tänker inte på andra. Så dåligt. Vad dom gör bort dej men dom fattar inte det. Bra du tar upp det här.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.