Årets efterkonstruktion går till…

Ex on the beach:

1 2

4

Fittpetaren från Ex on the beach – Adrijano Mijanovic och hans sidekick AnnaLisa Herascu!
Grattis! Ni har precis blivit korade till årets mest bortgjorda på sociala medier!!!

Om det här är sanningen som du vill kalla den – hur kommer det sig då att din flickvän gick ut och försvarade dina handlingar istället för att bara säga att det inte var sant!?
Hon skrev ju nämligen att det är okej att sticka in fingrar i varandras underliv närman sover så länge man är tillsammans. Och sedan bad hon oss googla våldtäkt.
Varför gå igenom allt det trubblet om det hela bara var påhittat? Hade det inte varit enklare att skriva det på en gång?

ah-1

Nej du, jag köper att detta är påhittat av dig lika mycket som jag köper kläder på DM Retro! Jag tror helt enkelt det blev jävligt svettigt när ingen köpte din eller din oförklarbara flickvän och att det krävdes lite damage control.

Och om det nu av någon outgrundlig anledning var påhittat så är du fan förtjänt av all skit du fått ändå för vem fan hittar på ett sexuellt övergrepp för att göra reklam för en skitlåt som mina katter kunnat skriva ihop på fyllan efter en tur med nosen i påsen med kattmynta!?
Din mamma måste vara SÅ stolt över dig!

Tack för tips, SmygarBerit!

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Eftersom hans stavning är värre än när min son skulle skriva sitt namn för första gången så är det rätt svårt att egentligen förstå budskapet. Men om man verkligen läser långsamt och har tålamod med allt osammanhängande så inser man ju att det är ett krystat och pinsamt försök till att verka mer medveten och smartare än vad han är.
  Han lurar ingen förutom han själv, hans flickvän och möjligen en drös med fjuniga tonårskillar utan vettiga manliga förebilder i sitt liv.

  Svara

  Och avslutar med ”Så nu fick jag det bevisat…” Alltså nej, du har inte bevisat ett smack. Ibland blir jag mörkrädd

  Svara

  HAHAHAHAGAHAAHHHAAHHH

  Svara

  Varför ska han i sin ”bortförklaring” be om ursäkt till oss? Det är väl hans ex som förtjänar den största ursäkten?

  Svara

   Och varför ska NÅGON be om ursäkt till honom? Som QueenC skriver, skulle hela historien, mot förmodan, vara påhittad, så förtjänar han ändå all skit som kommer åt hans håll, att hitta på att man begått ett övergrepp är ju helt sjukt och bara något en störd hjärna skulle tro är en bra idé.

   Svara

  Han anklagar media för hur han uppfattas… Det har han väl bara sig själv att skylla för? Går ju inte sett han inte ngt annat än ngn snutt från SOB och nu instagram… Okej att de kan vinkla saker i tvprogram, men det är ju ändå han som sagt alla dessa äckliga saker och betett sig som han gjort 😮

  Och mest skrämmande var att läsa hejarropen som nu dök upp på deras IG!

  Och nej jag går inte på att han bara skojade!

  Svara

   Hade egentligen velat höra hur dålig hans låt är… Men vill inte ge honom en enda extra lyssning.

   Svara

    Lyssna i 25 sekunder. Då räknas det inte som en stream.

    Svara

     Vart kan man lyssna på hans låt?

     Svara

      spotify..följ länken i inläggets början..

      Svara

  Hade vi sett honom IRL nu så hade hans näsa varit 3 meter lång. Tror han på riktigt att vi köper den bull shiten?

  ”Jag är en våldtäktsman – TIHIHIHI skojja bara” :S

  Svara

   Den är ju rätt stor bara av bilden att dömma 😉

   Svara

    Fast det där var väl ändå onödigt?^

    Svara

     Han har ju själv sagt det & skämtar om det så… Håller annars med dig, man ska aldrig skämta på någons bekostnad, men eftersom att han själv gör det…

     Svara

    Nu väntar vi bara på att Ellen kommer in och säger ”haha, skoja bara, tro inte på sociala media, skaffa lite respekt!”

    Den här ”Adde” är en jävla pajas, minst sagt. Hoppas det här är det sista vi ser av honom.

    Svara

  Oavsett så har han offentligt förminskat våldtäkter och sexuella övergrepp.. ”Till er alla därute som uppenbarligen inte känner mig”

  Vad är det han försöker med i sitt nya inlägg. Hur blev vi played? Hur fördrev media honom?

  ”Ta reda på hela sanningen”

  Han skrev vad han gjort. Att det _inte_ är våldtäkt. Vad för mer sanning ska vi behöva egentligen?

  Svara

   Också det där ”Till er alla därute som uppenbarligen inte känner mig”

   Nej, vi känner faktiskt inte dig. Bara för att du & din flickvän var med i en dokusåpa & nu har lyckats skrapa ihop 150k på Instagram beståendes av barn i ålderna 10-12, betyder det varken att du är känd, eller att vi ”känner dig”.

   Svara

  Det här blir bara mer och mer pinsamt.
  Kan inte någon hjälpa de här två?
  Det är så löjligt uppenbart att det här är en efterkonstruktion. Men allvarligt, finns det ingen i deras bekantskapskrets eller ”management” som kan hjälpa dem och styra upp en riktigt och verkningsfull damage control, för det här kan ju ingen sunt tänkande människa gå på?

  Det här är lyteskomik på nästan generande nivå.

  ”Ett stor jävla ursäkt förtjänar jag av alla sociala medier…”
  Nej du, det gör du inte. Du är ett jävla svin och en skam och här kommer sanningen ikapp dig.

  Svara

  Årets största efterkonstruktion! Tror inte för fem öre att han hittat på det bara för att ”bevisa” något. Eller vad det nu var som var avsikten med texten. Sen tror han väl helt seriöst inte att bara för att en verkar supertrevlig utåt i verkligenheten så är det beviset på att personen inte är en våldtäktsman? Tror säkert att hans bild av våldtäktsmän är äckliga gubbar som gömmer sig i buskar, men de är vanliga människor och man kan inte bara träffa en person och veta det. Vet egentligen inte om jag ska vara arg eller bara tycka synd om honom för hans skeva världsbild. Skäms mest bara å deras vägnar.

  Svara

  Det enda som är värre än hans ”ursäkt” är alla kommentarer av typen ”kungen brah!!! Respekt! Bakka Kingen!” Fattar ni att över hela landet så sitter små smygrunkande kids och tycker han är värsta hjälten och att HAN blivit utsatt för ”näthat”.

  Svara

  ”Jag må vara mycket men ingen våldtäktsman.”

  Jag blir illa berörd på riktigt. Du har ingen annan än dig själv att skylla för att du blir kallad för våldtäktsman, ditt lilla helvete.

  Och alla kommentarer under inlägget? Fyfan

  Svara

  Det alla dessa nötter inte fattar är att poängen är inte om det är sant eller inte. Poängen är att de två tillsammans går ut och normaliserar övergrepp. Att de trots sin unga publik tar noll ansvar för den skada de orsakar. Att varje enskild person har ett ansvar att inte göra världen till en ännu vidrigare plats och att de, genom att förminska och bagatellisera, gör världen ännu lite värre.

  Svara

  Han påstår alltså på riktigt att han bör få en ursäkt av alla som skrivit att han är en våldtäktsman. Jag menar, ingen hade ju trott det om inte HAN SJÄLV hade skrivit så från första början. Snacka om att ställa till med problem för sig själv.

  Sedan så kommer vi ju till nästa sak, om det inte skulle vara sant. Vilken sjuk människa promotar sin låt med en påhittad våldtäkt?

  Svara

   När jag var ung målade Robinson-Robban sig blå för att promota nåt. Det var den gamla goda tiden det.

   Svara

  In och anmäl både konto och inlägg! Knyter sig i magen att han blir hyllad av unga utan konsekvenstänk.

  Svara

  Kan vi inte alla anmäla hans konto? Han försöker normalisera våldtäckt. Oavsett om han gjorde de eller ej, hur skulle media ha reagerat när han skrev att han våldtog en person :s ”medier ska ge mig en ursäkt”

  Svara

   Redan anmält!

   Svara

  IQ = noll.

  Hur kan man på riktigt tro att man kan se om en tjej varit otrogen på det sättet?

  Blir fortfarande förvånad över hur jävla korkade vissa människor är!

  Svara

  SmygarBerit – vilket fabulöst namn! ??

  Svara

   Tackar! 😀

   Svara

   I agree!?

   Svara

  Om det var påhittat så var det inte särskilt smart. Vad förväntade han sig för reaktioner på om någon berättar någon sånt?

  Svara

  Hur gammal är han föresten?

  Svara

  Glöm inte hans kommentar:

  ”när någon är otrogen mot mig så är det ok?”

  Har bild på det om det önskas..

  Svara

  Aldrig hört talas om en sån mansgris han är helt körd i huvudet. Usch. Hoppas alla bojkottar honom han har bränt sina broar o det förtjänar skiten

  Svara

  har ju inte fattat om anna-lisa är den parten som blev utsatt för peteriet eller inte, men iaf, man känner ju sin partner bäst, om denne inte tycker det var våldtäkt så var det ju inte det heller?

  Svara

   Nej, det är hans ex som inte verkar ha tillfrågats om peteriet innan utan han utsatte henne för det när hon däckat….

   Svara

    har hon kommenterat det?

    Svara

  När jag läser sånt här, blir jag livrädd för vilken värld min dotter ska växa upp i. För det första en snubbe och hans flickvän som normaliserar sexuella övergrepp på det här sättet (vare sig det är sant eller inte) och sen alla puckon som sitter och hejar på honom! Först dom som hävdade att det inte alls var ett övergrepp, och nu dom som tycker synd om honom för att han blivit utsatt för ett drev (som han själv skapat) och kallar honom för ”King” och allt möjligt. Hur fan ska jag lära min dotter att INGET som någon annan gör med hennes kropp är okej, utan hennes specifika medgivande, när sån här skit blir normaliserar på detta sättet? Sen om hon vill ligga med 10000 snubbar (eller tjejer) så ska hon så klart göra det, men det ska vara på HENNES villkor och för att HON vill, inte för att hon växer upp i en värld där det ses som okej att en snubbe stoppar in ett finger i henne när hon är avdäckad för att kolla om hon vart med någon annan! Jag blir äcklad av folk och det enda som ger mig lite hopp inför framtiden är folket i det här kommentarsfältet som tydligt markerar vad som är okej och inte!

  Svara

   Jag håller med dig! Och jag har en son. Jag är helt jävla livrädd..

   Svara

  Sånt här gör mig så jävla livrädd. Jag har två barn och jag får lite lätt panik över framtiden. Tänk om de hamnar i klorna på en sån här. Tänk om de blir en sån här! Fy fan…

  Svara

  Verkar som att han blockar/tar bort inlägg som kommenterar negativt på hans senaste bild..

  Joodå, heeeeelt oskyldig!

  Svara

   det finns för övrigt en flashback tråd fårn 2013 där en person skriver ”Du kan ju sticka in fingrarna och känna av?”

   Svara

  Oavsett om det är sant eller inte, kommer det inom en överskådlig framtid vara en stackars tjej som får ett oönskat finger i sig för att killen någonstans, någon gång, lärt sig att ”så gör ju de coola killarna”. Seriöst. Jag hade hellre åkt på cykelsemester med Marcus Birro än att befinna mig i närheten av detta äckel.

  Svara

   ? När du väl är på den där semestern får du se till att cykla fort som fan så han inte hinner ikapp.

   Svara

  Alltså.. adminatior.. får mig att tänka på ”sherminator”, nörden i filmerna american pie

  Svara

   Haha precis det jag också tänker på. Hur kan någon seriöst kalla sig själv ”Addinator”. Som att det dessutom vore jättecoolt? Hahahaha töntigaste jag hört någonsin. Addinator.. really? hahahahahahahaha godnatt

   Svara

    Och när han säger ”Addinator aktiverad” hahahaha TÖNT

    Svara

  Den här kommentaren under hans bild säger en hel del:

  ”Dom e horungar som inte fatta skämt eller låtar. På engelska sjunger som att man ska knulla dom och dom men gör du det eller en svensk så får man skit som fan. Skit i dom luffarna mannen.”

  Det är läskigt att se att barn uppfattar det som normalt eftersom de hört sexistiska och våldsbejakande texter i engelska låtar, och antar att bara för att en svensk gör likadan är det hemskt och kritiserbart.

  Svara

  Jävla gris-helvete, önskar på riktigt att hans fingrar trillar av och att hans käkar låser sig så att vi aldrig behöver höra ifrån den här idioten igen. Fy SKÄMS på dig ditt lilla äckel! Om det är NÅGON som ska ”skaffa respekt” så är det DU, respekt för kvinnor till att börja med! Har du en mamma, din dumme jävel?

  Svara

  Buhu! Bryr sig ingen om dig? Ett tips om du vill bli ”king” berätta inte då om att du kör upp fingrarna i en däckads tjejs pussy (som du så fint skrev). Att släta över det med att det var ett skämt kommer inte få dig i bättre dager. Lycka till med karriären din tönt.

  Svara

  Jag så glad att många reagerar över att det han gör o säger är fel .så jag skulle vilja krama er alla. Skit ska ha skit o han är det. vi måste visa att sånt här beteende inte är ok. Så från mitt hjärta vad vi är bra som säger ifrån. Kramisar.

  Svara

  Han skriver att han utfört ett sexuellt övergrepp. Svart på vitt. Sedan blir han upprörd för att folk anklagar honom för att ha utfört övergreppet? Försöker släta över det genom att kalla det påhitt. Men det är försent. Som någon redan skrivit, en tös kommer råka ut för detta för att han planterat fröet. Och ingenstans ser jag att han försöker minska skadan genom att förklara för sina små fans att övergreppet han präntat ner defacto är ett övergrepp baserat på en felaktig teori om att man kan känna om en tös är oskuld eller inte! Det funkar inte så och man får inte göra så!

  Svara

  Jag såg nåt avsnitt när han var med i ”Ex on the baech” och jag klarade inte av månniskan.
  …och kallar sig för Adinator… Ja vad säger man? *skämskudde*

  Svara

  Herrejösses Anna books förklaring till pulversås-påsarna är ju INGENTING mot detta!

  Svara

  Önskar så att ”vagina dentata” från filmen ”Teeth” var på riktigt.

  Föreställer mig att det var den här tönten som fick sina fingrar eller andra väl valda kroppsdelar avknipsade.

  Svara

  När man trodde ”att nu kan det inte bli värre så gör han sig till ett offer. Här har han värsta chansen att vända på sitt agerande till något vettigt. Men nej då. Den tyngsta offerkoftan åker på och buhu vad alla är haters. Men hallå! Det är du själv som försatt dig i skiten. Blir så ledsen att han ger dessa signaler till sina unga ”fans” som tycker han är king och inte förstår bättre.

  Svara

  Så pinsamt att han tycker att han förtjänar en ursäkt. Säger ju en del….

  Svara

  Lägg märke till hur han har ändrat sin bild på senaste inlägget jämfört med inlägget innan på IG. Suddat ut ordet Fuckboy på tröjan. Det gör ju honom helt plötsligt trovärdig 🙂 Vilken människa…

  Svara

  jag tycker inte man ska uttala sig så häftigt innan man vet vad exet nu tyckte, kanske de hade den typ av relation att det var underförstått att hon tyckte det var ok? Om hon samtyckte är det ju inte våldtäkt.
  Däremot om hon nu i efterhand, inte hade gjort det, då kan man börja diskutera det som övergrepp.

  Svara

   Oavsett vad som är sant så känns det ju väldigt troligt att exet har bett på sina bara knän om att få vara frontfigur med namn och bild i Addes kampanj om att normalisera övergrepp…

   Svara

   Varför väljer du att kritisera hur vi uttrycker oss häftigt om en offentlig person som:

   1. Berättat att han utfört ett övergrepp
   2. Bestämt hävdat att det inte räknas som våldtäkt

   Nej, det är inte våldtäkt om man har pratat om sådana saker INNAN man utför sexuella handlingar på en person som sover eller har däckat på grund av för mycket alkohol. Men hur tänker du att ett eventuellt samtycke skulle gått till i det här fallet? För att gå tillbaka och se på vad Andrijano skrev i sitt ursprungliga inlägg:

   ”hon var så full att hon däckade direkt på sängen, hahhaha jag checkar på google hur tar man reda på när en tjej är otrogen så ser jag någon som skrev att man ska stoppa in ett finger i deras pussy och om det är jätte varmt så har hon haft sex. så jag stoppar in ett finger i hennes pussy”

   Kvinnan ligger däckad på sängen. Han bestämmer sig för att utföra ett ”otrohetstest” han just har googlat sig fram till. Om han hade hennes samtycke, att han fick stoppa in fingrar i hennes underliv om han misstänkte otrohet, så skulle han inte ha behövt googla fram saken från första början. Om han hade haft samtycke till handlingen han utsatte henne för, hade han inte uttryckt sig på det här sättet.

   Så, snälla du. Vad är ditt problem med att vi dömer honom utifrån den informationen våldtäktsmannen själv har gett oss?

   Svara

   Ja det KAN ju finnas förhållandes som har kommit överens om I FÖRVÄG att man får göra saker med varran i sömnen. Tex pilla varran i hål och ligga med varran . Kanske båda parter gör det med varran. och då är det okej
   Dock i det här fallet har han inte sagt något om att det är så. Och generellt & för dom flesta är det fel att göra så. Och att prata om det som om det är en bra grej och samtidigt är det vissa som hyllar han för det. Det är väl inte konstigt att folk reagerar då
   Det lät också som han var svartsjuk och arg när han gjorde det
   (Om det nu är sant)

   Svara

  Nu måste SD:are (och andrea) gnugga sina händer av lycka. Den här storyn har ju allt de någonsin kan önska sig.

  En kaxig invandrarkille som skryter om sina sexuella övergrepp. (är hans ex en svensk tjej är lyckan total). En drös med andra unga kaxiga invandrarkillar som hyllar honom med ortenslang på instagram och facebook. Jag vågar inte gissa hur detta diskuteras i slutna grupper och på flashback..

  Dessutom kommer Adde inte kunna skydda sig bakom den så kallade ”pk-eliten” och feministerna vilket är brukligt i vanliga fall.

  Vi behöver iallafall inte oroa oss för att han ska bli rik via musiken. Jeez vilken sopig låt.

  Svara

   Men alltså. Hur tänkte du här? Vad har SD med detta att göra? Och dina konspirationsteorier om vad SD skulle ev tycka och tänka i detta är orelevant. Oavsett svensk eller invandrare eller blå, gul, grön eller om man nu blivit tillgjord på månen så är det handlingen som talar för vad folk tycker och tänker. Så trött på folk som ska blanda in ursprung, hårfärg, hudfärg osv när det uppstår diskussioner om idiotiska handlingar.. SUCK.

   Svara

    Hur jag tänkte? Sidor som avpixlat och fria tider lever på den här typen av storys. Sidor som är starkt sammankopplade med SD och rasistiska organisationer. Det kan inte vara något nytt för dig eller någon annan här inne.

    De lever på bilden av att det ligger nedärvt i folks hudfärg/kultur hur de beter sig. Den här storyn ger dem vatten på sin kvarn.

    Är det tröttsamt att folk gör kopplingar mellan folks utseende/härkomst och fördomar? Ja. Betyder det att det inte händer? Nej.

    Svara

   Idiot!
   Säkert dina egna tankar. Annars hade du inte ens kommit på tanken att skriva en så dum kommentar. SAMT, ge fan i att tala om för mig hur jag som sverigedemokrat gnuggar händer av lycka. Det gör jag inte. Känner ingen annan SD:are som gör det heller. Däremot vet jag gott om folk från ”den goda sidan” som vräkt ur sig sånt, om denna kille och andra invandrare, som jag själv aldrig varken säger eller tänker.

   Svara

   WOW snacka om att fokusera på helt fel sak.

   Svara

  Var det här samma snubbe som blev arg på tjejen för att hon hon inte ville ligga när de var med i tv?

  Svara

   Nej det var det andra puckot, Nenad 🙂

   Svara

  Jag mår illa, vilken jävla idiot. Och alla kommentarer som backar aset. Fyfan alltså.

  Svara

   Håller med, och något som känns snäppet värre är att majoriteten av de som ”backar” honom är födda år -04..

   Svara

    Verkligen. Fruktansvärt.

    Svara

  Ex on the… och paradise är anledningen till att jag inte har tv

  Svara

  Villen stjärna… Misshandlad fem gånger av polisen..ja det blir man ju säkert heeeelt utan anledning…

  Svara

  Men asså han tycker att alla bara fått en uppfattning via media? Att han själv skriver att han begått övergrepp är inte legit att skaffa sig en uppfattning om eller..?

  Svara

  Hahahah jag avlider! Bra skrivet!

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.